zamierzam wybrac sie do kina z moim chlopakiem tylko nie wiem czy warto isc na ten film? prosze o rade:)
Jeśli lubisz takiego typu filmy, to jak najbardziej! Jeśli chcesz się rozerwać to także ^^ Nie wiem czy spodoba się on Twojemu chłopakowi :P No ale nie zaszkodzi spróbować go wziąć na to :P Pozdrawiam, ja jako fan tego filmu Polecam bardzo!!
hmm dzisiaj byłam na tym z klasą w Plazie poznańskiej :) Nawet ok :) to zależy od twojego gustu i twojego chłopaka. Ja osobiście miałam momenty hmm nudów xD ale koleżanką się podobało może dla tego że ja raczej wolę filmy o tematyce historycznej niż tego typu :) Ale spokojnie mogła bym ci polecić taki sobie luźny, romantyczny musical ^^
Byłam dzisiaj i uważam, że nie warto iść. To jedna wielka nuda, przysypiałam na tym . Bardziej przypomina komedię romantyczną niż musical. Lepiej będzie jak wybierzesz Piłę V:)
Jak masz nie wiecej niż 13 lat to mozesz iść. Taka tam produkcja disneya dla dzieci niezbyt jeszcze rozgarnietych, które jeszcze rozglądają się za cyferkami na końah tytułów filmów.
no mam 19 lat i jednak nie zdecydowalam sie isc na ten film... i raczej chyba nie zaluje:) pozdrawiam