PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46528
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

zamierzam wybrac sie do kina z moim chlopakiem tylko nie wiem czy warto isc na ten film? prosze o rade:)

domi999

Jeśli lubisz takiego typu filmy, to jak najbardziej! Jeśli chcesz się rozerwać to także ^^ Nie wiem czy spodoba się on Twojemu chłopakowi :P No ale nie zaszkodzi spróbować go wziąć na to :P Pozdrawiam, ja jako fan tego filmu Polecam bardzo!!

ocenił(a) film na 2
Logerman

hmm dzisiaj byłam na tym z klasą w Plazie poznańskiej :) Nawet ok :) to zależy od twojego gustu i twojego chłopaka. Ja osobiście miałam momenty hmm nudów xD ale koleżanką się podobało może dla tego że ja raczej wolę filmy o tematyce historycznej niż tego typu :) Ale spokojnie mogła bym ci polecić taki sobie luźny, romantyczny musical ^^

ocenił(a) film na 1
domi999

Byłam dzisiaj i uważam, że nie warto iść. To jedna wielka nuda, przysypiałam na tym . Bardziej przypomina komedię romantyczną niż musical. Lepiej będzie jak wybierzesz Piłę V:)

ocenił(a) film na 1
Helena_Bellatrix_Lestran

Jak masz nie wiecej niż 13 lat to mozesz iść. Taka tam produkcja disneya dla dzieci niezbyt jeszcze rozgarnietych, które jeszcze rozglądają się za cyferkami na końah tytułów filmów.

Newelowsky

no mam 19 lat i jednak nie zdecydowalam sie isc na ten film... i raczej chyba nie zaluje:) pozdrawiam

Helena_Bellatrix_Lestran

no hej co do pily to na pewno sie nie wybiore bo nie przepadam za horrorami a przede wszystkim nie lubie ogladac ich w kinie ale tak prawde mowiac to sie balabym ogladac w kinie horror:) dzieki za rade 3maj sie pozdrawiam:)