Dalem 1 i zastanawiam sie czy to nie za duzo nic w tym filmie niema co mozna by rozpamietywac dluzej niz 3 minuty.Gra aktorska jest w okolicach zera , muzyka ktora sie tak zachwala tez raczej kuleje.
JEsli juz jestescie fanami muzyki filmowej to proponuje przesluchac sciezka dzwiekowa takich filmow jak :indiana jones,piła.Piraci z karaibow,wladca pierscieni czy chocby naszego polskiego ogniem i mieczem
masz racje stary ale wydocznie dziecia sie to podoba .Powiem wiecej jesli juz chca cos zrobic dla dobra dzeci to niech lepiej tego filmu nie robia . Pozdrawiam autora tematu bo to madry czlowiek .
Ooooo nieee! xDDD
Mądry człowiek?! O jaaaa nie mogę...
Film jest fajny, nie tylko dla dzieci. Ja go lubię. :P
Ale jak przeczytałam ostatnie zdanie tapira:
"Pozdrawiam autora tematu bo to madry czlowiek" to od razu pomyślałam że to pewnie sobie zrobił założyciel tego jakże "mądrego" postu, drugie konto! Hahahaha....
Pozdrawiam fanów tego filmu, bo to mądry film. [....] xD
Ja uważam, że film i muzyka w tym filmie zbyt fajna nie jest, ale oglądałam obie części i mam zamiar oglądać trzecią. Wszyscy w mojej klasie (no dobra, prawie wszyscy) oglądają to i lubią, bo nie mają jeszcze gustu, bo nie oglądali zbyt wielu filmów i nie słuchali zbyt wielu FAJNYCH piosenek.
Reasumując - wszyscy będą to oglądać (prawie wszyscy), więc, żebym nie wyszła na idiotkę też muszę, a poza tym jestem ciekawa na jakim poziomie będzie ta część.