PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46530
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Dlaczego?? Po co?? gra aktorów - poniżej przeciętnej, muzyka - nie porywająca, fabuła - mało oryginalna, akcja - brak. Ponawiam pytanie, DLACZEGO?!

klucha_leniwa

Zgadzam się. High School Musical to najbardziej żenujący film jaki widziałam. Disney powinien zdecydowanie przystopować z promocją nowych gwiazdek, które naprawdę nie mają zielonego pojęcia o grze aktorskiej. Czy widzieliście bardziej przesłodzony i mdły film od tego...? Pozdrawiam :)

aida_szogun

Moim zdaniem ten film to HIT

Iron_Man19

Właśnie. I ja bym się raczek dziwiła Disney'owi jakby tego nie wykorzystał i nie stworzył kolejnych części...

piratka4

Wszystko się kiedyś przeterminuje i nawet Disney o tym wie. Żadne "Król Lew 2", ani "Dzwonnik z Notre Dame 2" nie osiągnęły sukcesu Więc właśnie pytanie brzmi "Po co?". Dla kasy? Tej kasy niewiele będzie przy kolejnych częściach ;) Trójka jeszcze, jeszcze, bo jako pierwsza z serii weszła do kin. Ale czwarta? Nie ma szans.

aredhela_4

Osobiście wątpię aby powstała 4 część... A jeśli już to z nowymi aktorami, może innym wątkiem...
A prawda jest taka(zamieszczałam taki temat) że ten film już zebrał więcej kasy niż inne filmy... I naprawdę dziwiłabym się gdyby Disney z tego nie skorzystał bo wyłączając Piratów... nic nowego dobrego ostatnio nie stworzył... Zobaczymy jak im wyszedł ten film:D JA jestem \nastawiona pozytywnie:P

piratka4

beznadzieja ten musical. Disney zszedl na psy. Cociaz dopiero napisze os o tej czesci jak ja obejze;p

sara137_2

NIo dla mnie ten film to kompletna porażka Nie lubię jak toś mówi że to hit i wogóle albo wszystkie dziewczyny mówią Że ten laluś Zac to ciacho o wogóle przecież on jest taki brzydki!!! Wole kino bardziej ambitniejsze.....

Hamlet

Bywaja tzw: hot13 które uwielbiają ten film dla Zacusia... Ja go osobiście już nie lubię... Ale musical jest fajną odskocznią od poważniejszego kina...

piratka4

jak byłam dzieckiem to bajki Disneya były, zresztą nadal są, najlepszymi bajkami na świecie. Niektórzy mówią, że są przesłodzone, może mają rację, ale to właśnie jest ich urok i piękno. Jedyne czego żałuje to tego, że dzisiaj wiele takich wytwórni filmowych jak Disney uległo komercjalizacji i pogoni za pieniądzem. Rozumiem, że dzisiaj świat kręci się wokół pieniądza i jest to nieodzowną polityką firmy by kręcić kolejne części, w końcu nie zabija się kur znoszących złote jaja, ale, moim zdaniem, należy przerwać kultową sagę z godnością, zamiast tworzyć kolejne części, które z pierwszymi mają tylko wspólny tytuł. Moim zdaniem High School Musical I nie był wybitnym ani porywającym filmem, ale miło było usiąść w niedziele z rodziną przy obiedzie i obejrzeć go. Kolejne części to już niestety tylko besztanie dobrego imienia Disneya.