PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46528
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

wy jestescie dulni !!!!!!!!!!!!! ten film jest SwEet !!!!!! nie wolno go oblazac ! on jest SwEeT ! a wy nie jestescie ! ten film jst dla duzyh, co chodzom do licelum ! wy sie jestce nie ulodziliscie !!!!! on jest sWeEt !!! najbardziejm sWeETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !! vanesssssssssssssa i zacccccc folewel ! oni saaaaaaaaa SwEETt ! !!!!!!!!!!!!!!! fghfgjcvxmvcbgyufhndfyhufdhjdf !!! SwEEEtTtT ! i JuSh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! łęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę !!!!!!!!!!!!! nie wolnom gom oblazaccccccccccc ! lovciiiaaaamm gommmm i wielbiem jak mogem !!! piosemkim som najlepshe ! sweeeeeet !!!!!!!!!!!!!!!! mammmmmmmmmmusia mi je na doblanoććć spiewam !!!!!!!!! siupelllllllllll ! sweeeTT !!
post costammmmmm: tem filmmm jestm sweettt !

UWAGA !: To była ironia na poziomie pokemona ! Nie brać poważnie ! Po prostu tym chciałam pokazać jakie to "arcydzieło" ! Nie sądźcie, że mama mi bajki czyta, przecież, albo, że ktoś jest tak głupi !

ocenił(a) film na 3
Phoebe123

cholera... po co pisałaś to "UWAGA"... już miałem Cię wyśmiać :D ale i tak poprAwiłaś mi humor. Sweetaśny jest ten film hahahahaha

O żal... dzisiaj widziałem trochę dwójki. Umarłem... ze śmiechu

fifa114

A weź .. Już myślałam ze na prawde tak myslisz ;DD

Phoebe123

a ja oczywiście jak to ja
przeczytałem najpierw uwagę ;-]
i niestety wszystko sobie popsułe
ale ja jestem "dulny"

ocenił(a) film na 7
Phoebe123

Cholera dziecko jeb**e poco tu wchodzisz!

ocenił(a) film na 7
Phoebe123

Naucz się pisać ,,heh dla dużych z liceum'' no na bank chyba dla z**bów z liceum!

ocenił(a) film na 3
Phoebe123

Niezłe he he he.
Cathy jesteś mistrzynią :)

użytkownik usunięty
Iraheta

Cieiutkie, ja robię lepsze.

użytkownik usunięty

edit: cieniutkie

ocenił(a) film na 1
Iraheta

Widziałem wiele filmów w swoim życiu i mogę śmiało powiedzieć że ten jest po prostu najgorszy:], bowiem muzyka jest do bani, aktorzy są nędzni, zdjęcia brzydkie, montaż śmieszny, reżyseria żałosna, scenariusz idiotyczny. Jednym słowem NIEPOROZUMIENIE. Jest tak wiele dobrych filmów a niektórzy zachwycają się tą tanią i żałośnie śmieszną produkcją dla 17-letnich słodkich idiotek chodzących od stup do głów na różowo.Chcecie Chcecie sie pośmiać oglądajcie komedie, jak chcecie płakać ze wzruszenia to oglądajcie dramaty i melodramaty, LUDZIE wszystko byle nie to!!!!

ocenił(a) film na 1
Kondzio_Ultra

Aha zapomniałem dopisać to nie była ironia to była prawda na temat High School Musical. I co wy na to??

użytkownik usunięty
Kondzio_Ultra

Wszystko się zgadza, tylko "stóp" przez ó zamknięte.

no tak, nie czytałeś "UWAGA" ? to ironia !

ocenił(a) film na 1
Phoebe123

Ortografia to moja słaba strona, ale dzięki za poprawkę. Mam nadzieję że podzielacie moje zdumienie pomieszane z wściekłością i żalem, iż to gówno dostało się do kin, jaki cymbał wyda na to 2 dychy?

ocenił(a) film na 3
Kondzio_Ultra

moja siostra

Phoebe123

Dziewczyno, nie strasz tak więcej! Całe szczęście, że dodałaś 'uwaga' bo bym się nie zorientował co do ironii.