Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 251 tys. ocen
7,2 10 1 251062
5,6 48 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Polecam:
http://www.theonering.net/torwp/2014/11/13/94577-watch-all-seven-tv-spots-for-th e-hobbit-the-battle-of-the-five-armies/
lub
http://www.youtube.com/watch?list=UUzNWVDZQ55bjq8uILZ7_wyQ&v=9vbvgmRvBCo

ocenił(a) film na 10
keirapl

Dzięki! Niektóre nowe ujęcia są genialne!

ocenił(a) film na 10
SmaugTheGolden

Nie ma za co. Trzeba się jakoś ratować do końca grudnia.

keirapl

Ciekaw jestem, kiedy kolejne.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Ilość spotów zawsze jest ograniczona i narzucona przez studio. W przypadku poprzednich hobbitów ich ilość wyniosła około 15-16, z czego kilka z nich pojawia się 1 dzień lub po oficjalnej premierze -tzw spoty NOW PLAYING. Ostatni hobbit na pewno jest najbardziej oczekiwany więc i ich kampania reklamowa będzie obfita w większą ilość spotów. Teraz dali ich 7, a do premiery światowej pozostał miesiąc, więc mozna oczekiwać raz w tygodniu nowego spota, albo mniej więcej w takim czasie. Chyba, że zrobią tak, że poczekają trochę, dadzą odpocząć i wtedy znów zbombardują nas codziennymi materiałami. Chociaż ja wolałbym teraz jakiegoś videobloga zobaczyć.

sawto1

A ja wciąż oczekuję na wiele spotów :D Do premiery w Londynie zostało już tylko nieco ponad 2 tygodnie, ale i tak spoty jeszcze będa w grudniu.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Premiery w Londynie ? To chyba będzie premiera dla Vipów, recenzentów oraz obsady, co nie ? Jeśli tak, to nie liczyłbym na to, że pokażą wszystkie spoty jakie mają w zanadrzu do tego czasu, bo sporo jeszcze zostaje dla premiery dla publiczności, oficjalnej. Zauważyłem, że na nowe sceny można liczyć w zupełności przy 9-10 + spocie, te przed to powtarzanie tych samych urywków z trailera plus 2 -3 sceny, a dalsze spoty są zbudowane całkowicie z nowych scen.

sawto1

Tak, premiera będzie w Londynie 1 grudnia o ile mi wiadomo.