Odbiegając zupełnie od tematu chciałbym zadać Ci pytanie. Doszły mnie plotki że książka "Wyspy Legerdy - Żelazny Łuk" to Twoje dzieło, prawda to jest?
To sobie poczekacie :]. Uważajcie, bo jeszcze zacznie Was straszyć banem jak to próbował z khazadem.
może się jej wstydzi? Pewnie jak Jack$$on nie dokączył wątków i wyda wersje EE dla kasy...
Dokładnie tak. Choć to trochę śmieszne, bo raz na forum wypierał się, że wywiad w sieci z autorem książki to nie On i wyśmiewał tych co uważali, że może ściemniać, po czym nagle czuje się oburzony zamieszczonym wywiadem i straszy banem ;)
Cóż... widocznie ma bardzo silne poczucie empatii skoro z takim oburzeniem reaguje na treści nie dotyczące JEgo osoby, jak wywiad video czy info jakiekolwiek o książce.
Wszyscy wiemy, że taką ostrą reakcją potwierdził tylko, że to on. Co śmieszniejsze sam ciągle ludzi sprawdza. Nie raz chełpił się, że zna czyjeś imię. Ja sama dostałam kiedyś profil z facebooka jednego z użytkowników i choć nie dawałam wiary, że to na pewno ta osoba, ten był o tym święcie przekonany. Miał też innych tylko mnie to mało interesowało. A teraz to on się pewnie boi.
Cóż... co innego udostępniać treść ogólnie dostępną w internecie na której upublicznienie autor wyraził zgodę, a co innego podać dane osoby z facebooka, której profil nie jest publiczny :) To pierwsze jest rzecz jasna dozwolone i każdy treść dostępną w sieci, na którą autor się przecież wcześniej zgodził, może rozpowszechniać, zaś w drugim przypadku rzecz jasna w grę wchodzi kodeks cywilny.
Gdybym wiedział, że ktoś by podał komuś moje dane bez mojej zgody, z pewnością sprawa skończyłaby się w sądzie.
"qui gladio ferit, gladio perit" ale nie sądze aby to był on ( a nawet jeśli to jego prywatna sprawa i nic to specialnie nie zmienia )
Ale jakoś mi nie pasuje " straszenie banami " i filologia , a tym bardziej pisanie książek .
no :) agentxxx09 umie dowartościować forum :D przy okazji gratuluję zdobycia drugiej głowy
Thorin wypadł tu jak Stallone w większości filmów. Sylwek zawsze zdążył skoczyć i nigdy się nie poparzył:)