PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Cień Mordoru

ocenił(a) film na 5

Co myślicie o tej grze,ciekawi mnie bardzo wątek fabularny,o którym na razie niewiele wiadomo,podobno w grze ma pojawić
się Andy Serkis,grający Golluma.Sam chcę kupić tę grę,jednak dysponuje teraz tylko ps3 więc mam nadzieję,że nie okroją jej
za bardzo w stosunku do next-genów.

ocenił(a) film na 5
Pallado

Z AC wzieli tylko niektóre animacje np.wdrapywania się na jakąś przeszkodę itp. a walkę wzorowali na Batmanie,resztę wymyślili sami (szczególnie świetny system Nemesis).

ocenił(a) film na 5
Pallado

Nowy zwiastun,nie wiem jak ty ale ja czuję klimat Śródziemia.http://www.cdaction.pl/news-39045/srodziemie-cien-mordoru---poznajcie -tworce-pierscieni-na-nowym-zwiastunie-wideo.html

ocenił(a) film na 7
SZYM33

świetne :) W końcu zobaczymy co nieco z drugiej ery! Celebrimbor powinien być w sumie w Halach Mandosa, ale co tam. Nie jestem ortodoksyjnym fanem :) I bardzo podoba mi się kreacja Annatara. Wyobrażałam go sobie raczej z czarnymi włosami, ale białe też pasują. Jak lód, lub śmierć. Za to głos świetny, przypomina trochę ten z filmów WP :) Tylko mam nadzieję, że w zwiastunie nie pokazali WSZYSTKICH retrospekcji. Chcę całą historię Eregionu! A druga gra ma być w Numenorze!
No i jak tu teraz cieszyć się z wakacji? Trzeci Hobbit, Cienie Mordoru, Dragon Age, Assasin, później Wiedźmin... czy ktoś ma podobne problemy, czy to tylko ja?

ocenił(a) film na 5
natadragon

Ciekawe,czy będzie można brać udział w tych retrospekcjach.Ja jak narazie to czekam tylko na Cień Mordoru,Wiedźmina 3 i oczywiście trzeciego Hobbita,ten nowy Assasyn to według mnie jakaś tragedia,dopiero co poczuliśmy smak świerzości w Black Flag i już Ubisoft szykuje nam grę identyczną co te z Altairem,Eziem i Connorem.

ocenił(a) film na 7
SZYM33

może nie będzie tak źle :) Ale jednak z wszystkich wymienionych na Assasina czekam najmniej. A co do retrospekcji, to nie jestem pewna, ale faktem jest, że muszą uważać, bo i tak naginają już prawa autorskie do Silmarillionu. Ciekawe, czy będzie podane wogóle imię Annatara, które nie występuje w WP, Hobbicie, ani nawet dodatkach.

ocenił(a) film na 10
SZYM33

Assassin będzie EPICKI. To będzie najlepsza gra w tym roku. I to w dodatku w czasach Rewolucji Francuskiej.

ocenił(a) film na 5
Kjcdudbjsdv

Może i byłby epicki,gdyby była to pierwsza część serii,ewentualnie druga.Ja mam już szczerze dosyć robienia takich samych zadań po raz piąty.Wszystkie zadania z seri Assasin's Creed polegają na śledzeniu,zabijaniu,ściganiu lub bieganiu po różnego rodzaju konstrukcjach,wyróżnia się tu tylko Black Flag i od biedy Trójka.Każda część serii (oprócz trójki) ma nudną i przewidywalną fabułę oraz nieciekawych głównych bohaterów.Miasta może i są piękne,ale one same nie starczają na cała grę.

ocenił(a) film na 10
SZYM33

Ja mógłbym wykonywać te zadania cały czas. Zgadzam się z tobą że trójka ma najlepszą fabułę ale licze na to że Unity ją przebije. Najlepsze jest to że w tej części wracamy do Europy, i to w dodatku do Paryża i (chyba) Londynu. Nie mogę się doczekać wspinaczki na katedrę Notre Dame.

użytkownik usunięty
natadragon

Ja mam podobne problemy.

ocenił(a) film na 7
SZYM33

też mam PS3
na pewno będe miał tą gre

realowiec

Ja czekam na diablo 3 specjalną Edycję i dragon age 3

ocenił(a) film na 5
wort801

A ten nowy Dragon Age będzie kontynuacją dwójki?

SZYM33

Tak ale 3 ma łączyć 1 i 2 cześć np morrigan wróci a co ???

ocenił(a) film na 5
wort801

myślałem,że jej akcja będzie dziać się w zupełnie innej epoce.

SZYM33

Na innych terenach będzie się działa historia polecam jest forum trochę informacji jest na ten temat :)

ocenił(a) film na 7
wort801

a ja czekam jescze na Call of Duty: Advanced Warfare

ocenił(a) film na 5
realowiec

Mam tylko nadzieje,że nie okroją za bardzo systemu Nemesis.

ocenił(a) film na 7
SZYM33

spoko myślę że będzie dobrze

SZYM33

A ona już jest dostspna?

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Będzie miała premierę 07 października 2014.

Kjcdudbjsdv

Dzięki :)

ocenił(a) film na 10
SZYM33

To będzie epickie.

ocenił(a) film na 10
SZYM33

Fajna gra karciana to Bitwa o Sródziemie

GandalfTheWhite

LCG jest jeszcze lepsze.

SZYM33

A jak może być gra na podstawie tak cienkiego filmu? Cienizna.

ocenił(a) film na 10
MaciejGronostaj

Tylko że ta gra nie jest na podstawie żadnego filmu.

Kjcdudbjsdv

Nie ma sensu odpisywac multikontom.