Co myślicie o tej grze,ciekawi mnie bardzo wątek fabularny,o którym na razie niewiele wiadomo,podobno w grze ma pojawić
się Andy Serkis,grający Golluma.Sam chcę kupić tę grę,jednak dysponuje teraz tylko ps3 więc mam nadzieję,że nie okroją jej
za bardzo w stosunku do next-genów.
Z AC wzieli tylko niektóre animacje np.wdrapywania się na jakąś przeszkodę itp. a walkę wzorowali na Batmanie,resztę wymyślili sami (szczególnie świetny system Nemesis).
Nowy zwiastun,nie wiem jak ty ale ja czuję klimat Śródziemia.http://www.cdaction.pl/news-39045/srodziemie-cien-mordoru---poznajcie -tworce-pierscieni-na-nowym-zwiastunie-wideo.html
świetne :) W końcu zobaczymy co nieco z drugiej ery! Celebrimbor powinien być w sumie w Halach Mandosa, ale co tam. Nie jestem ortodoksyjnym fanem :) I bardzo podoba mi się kreacja Annatara. Wyobrażałam go sobie raczej z czarnymi włosami, ale białe też pasują. Jak lód, lub śmierć. Za to głos świetny, przypomina trochę ten z filmów WP :) Tylko mam nadzieję, że w zwiastunie nie pokazali WSZYSTKICH retrospekcji. Chcę całą historię Eregionu! A druga gra ma być w Numenorze!
No i jak tu teraz cieszyć się z wakacji? Trzeci Hobbit, Cienie Mordoru, Dragon Age, Assasin, później Wiedźmin... czy ktoś ma podobne problemy, czy to tylko ja?
Ciekawe,czy będzie można brać udział w tych retrospekcjach.Ja jak narazie to czekam tylko na Cień Mordoru,Wiedźmina 3 i oczywiście trzeciego Hobbita,ten nowy Assasyn to według mnie jakaś tragedia,dopiero co poczuliśmy smak świerzości w Black Flag i już Ubisoft szykuje nam grę identyczną co te z Altairem,Eziem i Connorem.
może nie będzie tak źle :) Ale jednak z wszystkich wymienionych na Assasina czekam najmniej. A co do retrospekcji, to nie jestem pewna, ale faktem jest, że muszą uważać, bo i tak naginają już prawa autorskie do Silmarillionu. Ciekawe, czy będzie podane wogóle imię Annatara, które nie występuje w WP, Hobbicie, ani nawet dodatkach.
Assassin będzie EPICKI. To będzie najlepsza gra w tym roku. I to w dodatku w czasach Rewolucji Francuskiej.
Może i byłby epicki,gdyby była to pierwsza część serii,ewentualnie druga.Ja mam już szczerze dosyć robienia takich samych zadań po raz piąty.Wszystkie zadania z seri Assasin's Creed polegają na śledzeniu,zabijaniu,ściganiu lub bieganiu po różnego rodzaju konstrukcjach,wyróżnia się tu tylko Black Flag i od biedy Trójka.Każda część serii (oprócz trójki) ma nudną i przewidywalną fabułę oraz nieciekawych głównych bohaterów.Miasta może i są piękne,ale one same nie starczają na cała grę.
Ja mógłbym wykonywać te zadania cały czas. Zgadzam się z tobą że trójka ma najlepszą fabułę ale licze na to że Unity ją przebije. Najlepsze jest to że w tej części wracamy do Europy, i to w dodatku do Paryża i (chyba) Londynu. Nie mogę się doczekać wspinaczki na katedrę Notre Dame.
Na innych terenach będzie się działa historia polecam jest forum trochę informacji jest na ten temat :)