http://www.theonering.net/torwp/2014/06/16/90060-some-clarification-of-the-hobbi t-trailer-situation/
Różnie z tym może być. Oby nie był dopiero pod koniec lipca.
Zapomniałam jeszcze dodać że nawet jeśli się nie wyrobią ze wszystkim w tym roku, to według mnie przesuną premierę o miesiąc czy dwa. W najgorszym razie na wakacje. Raczej nie będziemy czekać całego roku. A to taki hit, że widownie ma zapewnioną, niezależnie od pory roku w której będzie premiera.
Mi się wydaje, i to tylko moje osobiste przeczucia, że będą chcieli zachować termin grudniowy, w myśl "tradycji" tzn. władca pojawiał się w okresie grudnia, NP przełom listopada/grudnia i Pustkowie - grudzień. Ale co z tego będzie zobaczymy, nie ma co gdybać trzeba być dobrej myśli :)
Ehh, wy fani to zawsze siejecie panikę. Ja nie widzie w tym nic dziwnego, że na zwiastun możemy czekać jeszcze 1 m/s, a nawet 2 m/s. Przecież Igrzyska śmierci mają premierę wcześniej niż Hobbit i też jeszcze nie mają zwiastuna, Nie wchodziłem na forum tego filmu, ale mogę sobie wyobrazić co tam się dzieje.
Ale ja nie sieję paniki. Mam identyczne zdanie jak Ty i też gdzieś już podałem przykład z Igrzyskami. ja chetnie poczekam na zwiastun nawet do lipca :)