PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249769
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

W książce Bilbo praktycznie nie walczył. W ogóle nie wiedział co się dzieje. Jak myślicie czy w filmie
też tak będzie. Ja liczę na to że nie. Fajnie by wyglądał Bilbo walczący z armią orków.

ocenił(a) film na 10
adidos09

To byłby najlepszy film - główny bohater leży nieprzytomny przez 45 minut i nie bierze udziału w głównym wydarzeniu filmu.

SmaugTheGolden

A dlaczego nie? Dostaje w łepetynę na początku bitwy, a publiczność wstrzymuje oddech na 45 minut. :)

ocenił(a) film na 10
adidos09

A zresztą w trailerach widać że jest z innymi na Kruczym Wzgórzu - to się dzieje na koniec bitwy (a na pewno nie na początku). Bilbo raczej nie doszedł by tam, gdyby był nieprzytomny.

SmaugTheGolden

Racja. :)

adidos09

Ze spotów i trailera wynika, ze raczej będzie brał udział w Bitwie tak jak pozostali bohaterowie. Niemniej jednak, coś czuję, że pod koniec Bitwy rzeczywiscie straci przytomność.

ocenił(a) film na 4
adidos09

Nie widzisz jaki groźny zabijaka z Bilba w Twoim awatarze? Będzie wyrzynał orków w pień niczym Legolas.

adidos09

Ja myślę, że będzie brał udział w bitwie, ale oczywiście nie czynny, czyli walczyć z orkami nie będzie, ale jak to Bilbo dokona czegoś dużego nawet sam nie wiedząc jak ;p