PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249734
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Fabuła

ocenił(a) film na 10

Zarys fabuły Hobbita:
http://www.filmweb.pl/news/Oficjalny+zarys+fabu%C5%82y+%22Hobbita%3A+Bitwy+Pi%C4 %99ciu
+Armii%22-106204

Kjcdudbjsdv

Ja już wiem ale dzięki

Kjcdudbjsdv

Bzdury a nie opis. Nie dośc, ze nie takie imiona jak trzba, to jeszcze błędy fabularne. chcecie to ja wam napisze opis fabuły - ale prawdziwy.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

"Największy wróg Smauga wysyła legiony orków do ataku na Samotną Górę." Od kiedy Sauron jest wrogiem Smauga.

Kjcdudbjsdv

Nie wiem. To przeciez sprzymierzeńcy.

kamilxxx09

Nie aż tacy sprzymierzeńcy, ale na pewno nie wrogowie.

bartoszcyc8

Mega sprzymierzeńcy. sauron specjalnei wysłał orków, żeby chronili Góre. Wtedy Smaug mógłby spokojnie z niej wylcecieć i sprzymierzyć się z Nekromantą. Zresztą mieli kontakty, skoro Smaug wiedział ze "nadciąga ciemnośc"

kamilxxx09

Jeszcze słowa Gandalfa "jeśli smaug stanie u boku wroga krew poleje się strumieniami"

LobeliaSakvil

To tak brzmiało?

kamilxxx09

W dubbingu i podobnie w lektorze

Kjcdudbjsdv

Bo ja wiem widać od dzisiaj to się nie popisali tym newsem

ocenił(a) film na 10
Kjcdudbjsdv

To się redakcja nie popisała :D

Luthanna

W zasadzie to nie wiem czy chcieli być śmieszni ale coś im nie wyszło sądząc po błędach w imionach ten kto to pisał nawet książki nie czytał

Kjcdudbjsdv

Zieeew. Czyli dalej podążamy ścieżką - czym infantylniej, tym lepiej :/ Oby chociaż efekty okazały się tym razem dobre, bo inaczej nie będzie po co tego oglądać.

ocenił(a) film na 10
KinomanNajwiekszy

Zależy dla kogo. Dla mnie dwie poprzednie części były arcydziełem, ale szanuje twoją opinię.

Kjcdudbjsdv

Uczciwie mówiąc, to ta część może w końcu być dobra, jeśli przymknąć oko na kilka niedociągnięć.

Kjcdudbjsdv

To kolejne alterkonto stworzone 7 lipca 2014 nie odpisuj

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ElderEngineer

Wobec multikont nie można postępowac inaczej. A ja i tak wiem, ze piszesz ze strakiem, bo masz go w znajomych.

kamilxxx09

Nie ma kogoś takiego jak strak. czytaj.

ElderEngineer

segl22 to straihtlines

kamilxxx09

A nie przypadkiem 55

kamilxxx09

segl22 to segl22.
Najpierw dowody że to multikonto. Wasz argument jest taki, że jak ktoś ma coś negatywnego do powiedzenia na temat filmu, wy od razu uważacie go za multikonto straightlinesa. Żyjecie w urojeniu, że wszyscy prócz straightlinesa muszą się onanizować przed Hobbitem.

kamilxxx09

Chyba go zgasiłeś up :)

LobeliaSakvil

Wiem, że macie dlatego uciekacie.

kamilxxx09

Kamil olej to
;)

ElderEngineer

Uuuu temacik już ci zablokowali. Teraz na bana czekaj.

ocenił(a) film na 5
ElderEngineer

"admini to szmaciarze i łapówkarze" Wątpię żebyś nie dostał bana. Tym postem wbiłeś se nóż w plecy.

hevi129

Cały czas to robi.

hevi129

To nie jest żadna prawda objawiona. Inteligenci powinni już to dawno wiedzieć. Warto zatem powiedzieć tym prowokatorom i trollom, że te ich straszenie banami mi nie straszne, bo filmweb był zdemoralizowaną stroną już od dawna.

ocenił(a) film na 5
ElderEngineer

A ty ją demoralizujesz jeszcze bardziej ... Gdyby nie to że przyszło tu wielu nowych niezbyt miłych użytkowników było by wszystko ok i nikt by nie podejrzewał od razu kogoś że jest multikontem.

hevi129

Ale tych multikont jest tu z 10 teraz.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Wiem. I teraz jest problem jak odróżnić normalnego (lub nie) użytkownika który założył konto 1-2 dni temu i włączył się do dyskusji od multikonta jakiegoś trolla.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Wiem. I teraz jest problem jak odróżnić normalnego (lub nie) użytkownika który założył konto 1-2 dni temu od multikonta jakiegoś trolla.

hevi129

Kolejny dołączył się do bany prowokatorów? Rany, mnożycie się jak mrówki. Niedługo to forum będzie zaspamowane do tego stopnia, że (odnosząc się do inteligencji frazesów denisa) USUNĄ FILMWEBU.

ocenił(a) film na 2
ElderEngineer

Tak sobie czytam i czytam... chyba nie ma sensu kłócić się z tą bandą dzieciaków. Nie reagują na normalne argumenty, a sprowadzają Cię jedynie do (ich) niskiego poziomu.

hevi129

Normalnie. Po nicku i wypowiedziach.

hevi129

Spokojnie. Trolle zostaną wytępione. Kwestia czasu. Jedynie Misiek będzie zakładał multikonta.

hevi129

I mi to mówisz? Adresatami powinni być jaśniepan kami, bartoszyc8, calays i denis aka Lobelia Sakvil