Zarys fabuły Hobbita:
http://www.filmweb.pl/news/Oficjalny+zarys+fabu%C5%82y+%22Hobbita%3A+Bitwy+Pi%C4 %99ciu
+Armii%22-106204
Wiesz że moderacja cie ściga że to twój temat był spamem a nie moje komentarze w twoim żałosnym usuniętym już temacie sprawiedliwość jest po mojej stronie ! A i jeszcze jedno każdy twój taki post jest zgłaszany jako prowokacja !
Nara
Tak usunięto mój temat, bo nie podjęto w nim inteligentnej dyskusji, a to wyłącznie wasza zasługa i waszego prowokowania.
Ty ze swoimi argumentami możesz się popisywać przed kamilem, bo on cię wysłucha. Nikt inteligentny nie bierze na poważnie gróźb denisa.
Bez powodu do ciebie nie pisał. A teraz zobaczmy
Trzy kwestie:
- film zdobywa na IMDb wysokie 7.1, będące najwyższą od 8 lat oceną w skostniałym gatunku
- wysokie 72% na metacritic, będące średnią ocen NAJLEPSZYCJ, PRESTIŻOWYCH MEDIÓW - Washington Post, Time, NPR, Total Film
- bardzo wysokie 92% na rottentomatoes, będące średnią NAJLEPSZYCH FILMOWYCH KRYTYKÓW, gromadzących wokół siebie miliony ludzi
A teraz zderzenie z prawdą i chwila refleksji. Wiadomo nie od dzisiaj, że wbrew wysokiemu mniemaniu o własnej osobie zdecydowana większość ludzi na świecie to półgłówki, a w Polsce to już osiem osób na dziesięć. Nie zastanowiło was nigdy, a słowa me kieruję do wszelkiej maści "krytyków z filmwebu", jak to jest, że powyższa śmietanka i elity 3-krotnie przewyższające was intelektem wystawiły The Cabin in the Woods 9/10, a wy, mentalne dzieci i intelektualne rekiny biznesu i finansjery zarabiające 1000zł miesięcznie oceniacie film na 1-4/10?
Na koniec uczciwie i bez ogródek - żal mi was po prawdzie
Powód jest taki, że jest trollem. Negatywna opinia go zabolała. Ciekawe też, że napisał tylko do mnie, a nie tylko ja krytycznie się wypowiadałem o tym filmie.
Gdybyś był hantosem, przylazł by tu i napisał to samo co ty: Czemu np nie napisał do bartoszyca8. To żaden argument.
bartoszyc8: Nie pyskuj mi tutaj trollu.
Bawią mnie takie sfrustrowane gimby jak ty. :) Ośmieszaj się dalej, bo widzę, że to lubisz. :)
Napisał troll i gówniarz w pieluchach, hahahahaha
Tak sobie wmawiaj dzieciaku pajacowaty. Pojechać sobie możesz, ale z rodzicami na piknik.
KinomanNajwiekszy napisał co chciał napisał w sposób kulturalny i z konkretną treścią, teraz zobaczmy co wy napisaliście (wykluczając frazesy denisa) - Zasób słownictwa typowy gimbusom i prowokatorom. KinomanNajwiększy miał zatem rację cię nazywając tak jak powyżej. I co się go czepiasz?
http://www.filmweb.pl/film/Dom+w+g%C5%82%C4%99bi+lasu-2012-487684/discussion/deb ilizm,2028358
Macie pełną treść, bo ten troll wyrywa z kontekstu. W sposób kulturalny hahahhahahahahahaha
Oczywiście, że tak. Jak ma duży zasób wiedzy to może was zgasić. Nic dziwnego, że nie napisaliście w tamtym temacie wraz z denisem niczego inteligentnego ani ciekawego.