PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Fabuła

ocenił(a) film na 10

Zarys fabuły Hobbita:
http://www.filmweb.pl/news/Oficjalny+zarys+fabu%C5%82y+%22Hobbita%3A+Bitwy+Pi%C4 %99ciu
+Armii%22-106204

hevi129

Nareszcie ktoś jest po naszej stronie

LobeliaSakvil

Większego liżydupska na tym forum nie było.

ElderEngineer

Wiesz że moderacja cie ściga że to twój temat był spamem a nie moje komentarze w twoim żałosnym usuniętym już temacie sprawiedliwość jest po mojej stronie ! A i jeszcze jedno każdy twój taki post jest zgłaszany jako prowokacja !

Nara

LobeliaSakvil

Tak usunięto mój temat, bo nie podjęto w nim inteligentnej dyskusji, a to wyłącznie wasza zasługa i waszego prowokowania.
Ty ze swoimi argumentami możesz się popisywać przed kamilem, bo on cię wysłucha. Nikt inteligentny nie bierze na poważnie gróźb denisa.

kamilxxx09

Ten Kinoman to troll z multikontem. Doczepił się do mnie już na innym forum.

bartoszcyc8

Kolejna prowokacja.

ElderEngineer

No właśnie on mnie tam sprowokował. Racja.

bartoszcyc8

No właśnie sprowokowałeś go.

ElderEngineer

On pierwszy do mnie napisał od razu obrażając.

bartoszcyc8

Bez powodu do ciebie nie pisał. A teraz zobaczmy

Trzy kwestie:
- film zdobywa na IMDb wysokie 7.1, będące najwyższą od 8 lat oceną w skostniałym gatunku
- wysokie 72% na metacritic, będące średnią ocen NAJLEPSZYCJ, PRESTIŻOWYCH MEDIÓW - Washington Post, Time, NPR, Total Film
- bardzo wysokie 92% na rottentomatoes, będące średnią NAJLEPSZYCH FILMOWYCH KRYTYKÓW, gromadzących wokół siebie miliony ludzi

A teraz zderzenie z prawdą i chwila refleksji. Wiadomo nie od dzisiaj, że wbrew wysokiemu mniemaniu o własnej osobie zdecydowana większość ludzi na świecie to półgłówki, a w Polsce to już osiem osób na dziesięć. Nie zastanowiło was nigdy, a słowa me kieruję do wszelkiej maści "krytyków z filmwebu", jak to jest, że powyższa śmietanka i elity 3-krotnie przewyższające was intelektem wystawiły The Cabin in the Woods 9/10, a wy, mentalne dzieci i intelektualne rekiny biznesu i finansjery zarabiające 1000zł miesięcznie oceniacie film na 1-4/10?

Na koniec uczciwie i bez ogródek - żal mi was po prawdzie

ElderEngineer

Powód jest taki, że jest trollem. Negatywna opinia go zabolała. Ciekawe też, że napisał tylko do mnie, a nie tylko ja krytycznie się wypowiadałem o tym filmie.

bartoszcyc8

Gdybyś był hantosem, przylazł by tu i napisał to samo co ty: Czemu np nie napisał do bartoszyca8. To żaden argument.

ElderEngineer

bartoszyc8: Nie pyskuj mi tutaj trollu.
Bawią mnie takie sfrustrowane gimby jak ty. :) Ośmieszaj się dalej, bo widzę, że to lubisz. :)
Napisał troll i gówniarz w pieluchach, hahahahaha
Tak sobie wmawiaj dzieciaku pajacowaty. Pojechać sobie możesz, ale z rodzicami na piknik.

KinomanNajwiekszy napisał co chciał napisał w sposób kulturalny i z konkretną treścią, teraz zobaczmy co wy napisaliście (wykluczając frazesy denisa) - Zasób słownictwa typowy gimbusom i prowokatorom. KinomanNajwiększy miał zatem rację cię nazywając tak jak powyżej. I co się go czepiasz?

ElderEngineer

http://www.filmweb.pl/film/Dom+w+g%C5%82%C4%99bi+lasu-2012-487684/discussion/deb ilizm,2028358

Macie pełną treść, bo ten troll wyrywa z kontekstu. W sposób kulturalny hahahhahahahahahaha

bartoszcyc8

Oczywiście, że tak. Jak ma duży zasób wiedzy to może was zgasić. Nic dziwnego, że nie napisaliście w tamtym temacie wraz z denisem niczego inteligentnego ani ciekawego.

ElderEngineer

Nie było sensu skoro od razu mnie i innych obraził jak zawodowy troll.

bartoszcyc8

Nie byłeś od niego lepszy.

ElderEngineer

Byłem gorszy w wyzywaniu. Wiem, wiem.