Świetny ;) Bardzo szybko się pojawił i Galadriela dołącza do "Hobbickiej" kolekcji. I ciekawe kto pierwszy się pojawi na następnym plakacie :)
Jak dla mnie póki co najlepszy plakat to ten z Gandalfem.
Życzyłbym sobie teraz plakatu z Sarumanem a później Elrondem :)
Reszta mnie mało interesuje.
Ten do dupy, że szału nie ma, że taki sobie, tylko twarz, selfie.... nie wiem co byście chcieli tam zobaczyć, ostatnią scenę? Plakat jest plakat, a mi sie nawet podoba, chociaż ten z Gandlafem trochę lepszy :)
No własnie, nie wiem, czego oni oczekiwali. Ale i tak połowa tych wypowiedzi to prowokacje, także... opinie do kosza.
Cóż, co prawda to tylko zwykły plakat, ale jak widać nie wszyscy oczekiwali samej twarzy. Ja osobiście wolę kiedy na plakatach jest pokazane coś więcej niż tylko twarz, najlepiej gdy jest cała (lub prawie cała) postać, a za nią jakieś ciekawe tło, któremu można się lepiej przyjrzeć i dostrzec jakieś szczegóły ;) Choć niektóre plakaty-twarze też mogą mieć swój urok...
Szczególnie takie z których idzie odczytać jakies emocje, dlatego plakat z Gandalfem wydaje mi się lepszy, jest bardziej wyrazisty. Chociaż za najlepszy uważam pierwszy plakat do jedynki, ten z Bag End. Jak to było dawno... ;-)
Podzielam opinię :)
A tych plakatów już było tak dużo, że nie pamiętam który był pierwszy :P
Plakat jak plakat w końcu zaczeli promować Galadrielę. Więc według mnie jest szansa że sporo zdjęć się z nią pojawi. Mam nadzieję a przynajmniej chciałbym. Plakat oceniam 8,5/10 z Niezwykłej Podróży plakat Galadrieli wypada najlepiej (moim skromnym zdaniem).