Po wielkim sukcesie jakim jest Władca pierścieni myślę, że reżyser przedstawi widowisko równie okazałe.
od ciebie on kimś się przynajmniej stanie nie to co ty będziesz głupim starym dziadem nikt nie chce cię tu widzieć na forum
Nie kłóci się z każdym tylko praktycznie z tobą bo ty masz ideę zdenerwowania każdego prawdziwego fana hobbit
ok więc ilu tych "prawdziwych fanów" zdenerwowałem?:D jakoś z wieloma dogaduję się praktycznie bez słów:D
napisala ze denerwuje kazdego fana, a to zwykle klamstwo,nie masz za grosz honoru,zasmiecasz, prowokujesz, skoncz to, zero tolerancji dla fanatyzmu, niech zyja normalni fani jakich tu wiele....
Ja Cię w całej rozciągłości rozumiem... Pan kamilxxx09 to zaślepiony fanatyk, a fanatyzm jest gorszy od faszyzmu, kto przegląda te fora widzi, że gość siedzi na każdym temacie i kłóci się z każdym kto twierdzi że Władca Pierścieni jest lepszy. Zastanawia mnie czy on ma własne życie i czy zajmuje się czymkolwiek innym niż obrona Hobbita ? Tak więc nie dziwie się Twoją opinią o tym człowieku bo moim zdaniem to jakiś kilkunastoletni obsesyjny fanatyk z którym nie warto rozmawiać. Tylko szkoda, że zaśmieca wszelkie fora i jest namolny jak świadkowie Jehowy.
liczę też na to samo i mam nadzieje że się nie zawiodę :) trzymam za nich kciuki żeby im się udało :)
Heh dobre sobie chlopcze. Pod jakim wzgledem niby Hobbit jest dwa razy lepszy? Jakis dowod? Czekam na odpowiedz:)
wiem czemu miałbym nie wiedzieć ty też wiesz tylko musisz w to uwierzyć i to wyjdzie samo z siebie a słyszałem że on boi się otwartej lodówki i że miesza bigos łokciem i spada z obu stron łóżka jednocześnie a jak staje na wagę on to widzi swój numer telefonu jeżeli mu rodzice kupili
wiem a także on jest wielbłądzim odchodem i ma krzywe zęby i twarz i cały jest krzywy i się moczy w łóżku
Umiem ale po co wystarczy że już non stop kłócę się tu z jednym fanatykiem który obraża i wyzywa innych bo śmieją widzieć wady w filmie nawet jeśli są wielkimi miłośnikami Tolkiena.
tylko się nie popłacz po już czas spać dzidziusiu mamusia woła do łóżka więc idź już sobie spać pajacu cieciem to jesteś ty