PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 250155
5,7 66 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Po wielkim sukcesie jakim jest Władca pierścieni myślę, że reżyser przedstawi widowisko równie okazałe.

straightlines

Ziewam ziewam ziewam

kamilxxx09

ty nie ziewaj kretynie tylko przestan byc idiota i przestan trollowac a bedzie tu spokoj ile razy mam ci to powtarzac powodzie wszelkich klotni???

straightlines

Jesteś taki tępy czy tylko takiego udajesz? Przecież wiesz, że twoje gadanie niczego nie zmieni.

kamilxxx09

Tępy ty jesteś kretynie jeśli myślisz, że będą tolerowali tu Twoje trollowanie.

straightlines

A co mnie twoja tolerancja obchodzi, smarku?

kamilxxx09

Nie moja tylko ludzi na tym forum. Ale wiem że tolerancja Cię nie obchodzi fanatyku i faszysto w jednej osobie. Jesteś za ghłupi by to rozumieć.

straightlines

Najpierw sprawdź co to był faszyzm, a potem tu wróć. Albo wiesz co... nie wracaj.

kamilxxx09

W przeciwieństwie do Ciebie znam znaczenie słów których używam. Więc sobie przypomnij jak faszysci "tolerowali" zdanie innych. Podobnie jak ty tutaj.

ocenił(a) film na 7
straightlines

Straightlines oszczędź sobie nerwów i nie odpisuj jakiemuś gimbusowi, który założył multikonta i na dodatek śmieje się z własnych żartów ;). I na dodatek samemu sobie odpisuje :)

Daw134

Już mi się skończyły przekleństwa na tego durnia. Ale masz rację. On na zawsze pozostanie chamem i fanatykiem w jednym. Dobra rada. Thanks man:)

ocenił(a) film na 7
straightlines

Nawet jest takie powiedzenie: "Nie rozmawiaj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" i trzeba się tego trzymać :) Spoko ;)

Daw134

Tak z ciekawości oglądałeś Dziewczynę z Tatuażem?

ocenił(a) film na 7
straightlines

Niestety nie, ale chyba obejrzę skoro na fw ma aż 7.8, a na tym portalu to praktycznie "rzadkość" wśród filmów :).

Daw134

heh wlasnie drugi raz od premiery ogladalem podobnie ekscytujace doznanie:P

kamilxxx09

Fakt, bo od początku różnych forów na temat Hobbita widać, że Ciebie nie da się zmienić, zaśmiecasz i zatruwasz wszystkie wypowiedzi.. co mamy wszyscy zrobić żebyś się w końcu zamknął i nie wpie%&@lał w każdą wypowiedź ? Udało Ci się chyba osiągnąć miano najbardziej irytującego głąba na całym portalu. Nie dziwie się, że niektórym puszczają nerwy bo facet przejdziesz do historii jako jeden z największych popaprańców na Filmwebie...

magic7810

jest głównym powodem zaśmiecenia tego forum, to psychofan fanatyk który nie szanuje zdania innych, dla mnie i dla wielu innych to zwykly faszysta

ocenił(a) film na 3
straightlines

zamknij dupę fagasie

callofdutyblackops

odpowiedź godna obrońcdy (multikonta) Kamilka

użytkownik usunięty
straightlines

My go nie bronimy tylko się z nim zgadzamy widzę że twoja głupota przekracza wszelkie możliwości

ocenił(a) film na 3

na niego jest już zapózno żeby się zaczął leczyć na głupotę nie ma lekarstwa strak się nigdy nie wyleczy z głupoty

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
Daw134

jakie multikonta ja mam tylko jedno konto na balet to się sam zapisz

ocenił(a) film na 7
callofdutyblackops

No wiesz, na 3 kontach są elfy na avatarze, a na 2 jest podobny nick, przy 3 nicku wytężyłeś mózgownice i trochę inaczej nazwałeś, ale dziwne bo macie dokładnie taki sam styl pisania :)

użytkownik usunięty
Daw134

Nie pomyślaleś że może lubimy elfy

Daw134

To nie sa żadne multikonta. Nie wiesz, to nie mów.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

No to jak wytłumaczysz to, że w tym samym czasie jesteście na fw, i to na dodatek w tym samym temacie? Baaardzo dziwne :P

Daw134

Ty tez jesteś teraz w tym samym momencie co ja, i jakoś nie jesteś moim multikontem

ocenił(a) film na 3
Daw134

ale ty tępy jesteś kamilx ma osobne konto lixi ma osobne konto i ja mam osobne te konta są czyjeś moje jest jedno na którym jestem jak się zastanowisz to wcale nie jest to dziwne kolejny nie może zrozumieć tak jak głupi strak

ocenił(a) film na 7
callofdutyblackops

W takim razie powiedzmy, że mamy 3 konta, na których siedzą 3 osoby. Nie obrażaj straightlines, bo on w przeciwieństwie do was potrafi się wypowiedzieć i uargumentować swoje zdanie ;)

użytkownik usunięty
Daw134

Jakby umiał argumentować to by nie było tyle kłótni