Po wielkim sukcesie jakim jest Władca pierścieni myślę, że reżyser przedstawi widowisko równie okazałe.
ty nie ziewaj kretynie tylko przestan byc idiota i przestan trollowac a bedzie tu spokoj ile razy mam ci to powtarzac powodzie wszelkich klotni???
Nie moja tylko ludzi na tym forum. Ale wiem że tolerancja Cię nie obchodzi fanatyku i faszysto w jednej osobie. Jesteś za ghłupi by to rozumieć.
W przeciwieństwie do Ciebie znam znaczenie słów których używam. Więc sobie przypomnij jak faszysci "tolerowali" zdanie innych. Podobnie jak ty tutaj.
Straightlines oszczędź sobie nerwów i nie odpisuj jakiemuś gimbusowi, który założył multikonta i na dodatek śmieje się z własnych żartów ;). I na dodatek samemu sobie odpisuje :)
Już mi się skończyły przekleństwa na tego durnia. Ale masz rację. On na zawsze pozostanie chamem i fanatykiem w jednym. Dobra rada. Thanks man:)
Nawet jest takie powiedzenie: "Nie rozmawiaj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" i trzeba się tego trzymać :) Spoko ;)
Niestety nie, ale chyba obejrzę skoro na fw ma aż 7.8, a na tym portalu to praktycznie "rzadkość" wśród filmów :).
Fakt, bo od początku różnych forów na temat Hobbita widać, że Ciebie nie da się zmienić, zaśmiecasz i zatruwasz wszystkie wypowiedzi.. co mamy wszyscy zrobić żebyś się w końcu zamknął i nie wpie%&@lał w każdą wypowiedź ? Udało Ci się chyba osiągnąć miano najbardziej irytującego głąba na całym portalu. Nie dziwie się, że niektórym puszczają nerwy bo facet przejdziesz do historii jako jeden z największych popaprańców na Filmwebie...
jest głównym powodem zaśmiecenia tego forum, to psychofan fanatyk który nie szanuje zdania innych, dla mnie i dla wielu innych to zwykly faszysta
My go nie bronimy tylko się z nim zgadzamy widzę że twoja głupota przekracza wszelkie możliwości
na niego jest już zapózno żeby się zaczął leczyć na głupotę nie ma lekarstwa strak się nigdy nie wyleczy z głupoty
No wiesz, na 3 kontach są elfy na avatarze, a na 2 jest podobny nick, przy 3 nicku wytężyłeś mózgownice i trochę inaczej nazwałeś, ale dziwne bo macie dokładnie taki sam styl pisania :)
No to jak wytłumaczysz to, że w tym samym czasie jesteście na fw, i to na dodatek w tym samym temacie? Baaardzo dziwne :P
ale ty tępy jesteś kamilx ma osobne konto lixi ma osobne konto i ja mam osobne te konta są czyjeś moje jest jedno na którym jestem jak się zastanowisz to wcale nie jest to dziwne kolejny nie może zrozumieć tak jak głupi strak
W takim razie powiedzmy, że mamy 3 konta, na których siedzą 3 osoby. Nie obrażaj straightlines, bo on w przeciwieństwie do was potrafi się wypowiedzieć i uargumentować swoje zdanie ;)