PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 250155
5,7 66 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-
9/10491065_10152521102786558_6318007250642602741_n.jpg?
oh=46b8b267d8dcb55e99e53d1b6f8695cb&oe=544237E4

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

W końcu PJ KOCHAM CIĘ - już myślałam, że facet nic nie pokarze a tu plakat z przed ok 3 minut :) super!!!

Smaug wygląda na wkurzonego i dobrze!!!! ;D Bard - nie zazdroszczę ale taka to już historia ... czekam na więcej "nowinek" od PJ

calays

Codziennie coś mamy !! 2 zdjęcia, zdjęcie z planu, teraz plakat... JUPIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

hehe no fakt ;) ale wiesz, że i tak wszyscy czekają na jedno ;)

calays

Już czuję w kościach ten zwiastun :) Oj nadchodzi!!!

kamilxxx09

Tak by the way, czy to nie ty sie tu wykłócałeś, że na pierwszym plakacie na pewno Smauga nie będzie, bo przecież jak twierdziłeś Smaug był gwiazdą dwójki? Heh:) Zdecydowanie byłem zdania że Smaug zagości na plakacie:)

DarkSith

Mówiłem tak o teaserze, a nie o plakacie.

ocenił(a) film na 4
calays

ładny ten plakat :)

ocenił(a) film na 6
Belief

podoba mi się ;) stawiałam, że może z Bilbem będzie czy coś ... a tu proszę zaskoczenie Smok na pierwszym planie ;)

ocenił(a) film na 4
calays

Wiesz co przypuszczam że oni się skupią na tym smoku. Obawiam się że w trailerze nie zobaczymy za dużo.

ocenił(a) film na 6
Belief

W sumie tego smoka można potraktować tak - "coś się kończy, coś się zaczyna" ;)

calays

Aa to z Wiedźmina :D

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Ano tak :) ale pasuje! Smaug kończy pewien etap historii, i w tym krytycznym momencie gdy spełnia się jego los - właśnie tym wydarzeniem zwiastuje nadejście nowych zdarzeń - bitwy. ;)

calays

Długo nie pozyje :)

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

oj tam, oj tam ....

ocenił(a) film na 7
calays

hehe

kamilxxx09

Gdyby w "Wiedźminie" z 2001 roku był taki smok jak w Hobbicie... Byłoby super :D Co do plakatu to naprawdę bardzo dobry zresztą jak wszystkie obrazki i plakaty z tej trylogii. :D

Edin181

Zanim Polska dotrze do takiego poziomu jaki reprezentuje Smaug... minie z 500 lat w polskiej kinematografii.

kamilxxx09

No niestety :/ A szkoda bo chętnie obejrzałbym takiego "Wiedźmina" zrobionego na takim poziomie jak WP chociaż :P No cóż ale grupa młodych fanów Wieśka postanowiła stworzyć krótkometrażowy film więc... będę musiał się nim zadowolić. :D

ocenił(a) film na 10
Edin181

Fajnie gdyby HBO wyprodukowało serial o Wiedźminie. To byłby hit.

Kjcdudbjsdv

Nom. Nawet większy niż "Gra o Tron".

ocenił(a) film na 10
Edin181

Gra o Tron w porównaniu z Wiedźminem byłaby niczym.

calays

Interesująco

sentia

Dosc klimatyczny plakat. W dodatku zaskoczyli mnie pozytywnie z motywem Bard vs Smaug. Sadzilem, ze pojda inna droga przy plakacie tj zrobia cos na zasadzie Azog vs Thorin na tle Gory a pod nimi Bilbo z pierscieniem. Calkiem ciekawie... pozyjemy... zobaczymy.

kamilxxx09

Świetny plakat, teraz czekamy na trailer :)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Epic ! Chcemy trailer, chcemy trailer, chcemy trailer!!!

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Jeszcze taki. http://wegeekgirls.files.wordpress.com/2014/05/the_hobbit_the_battle_of_five_arm ies_teaser_1_by_oakanshield-d7fyb03.jpg

Kolpor

eee tam, to jest fanowski, a to prawdziwy. Sam Jackosn go umieścił na swojej stronie na fejsie. na bank zwiastun będzie na Comic Conie. Na bank !!!

kamilxxx09

Fanowski czy nie to też spoko. :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Jasne...

Kolpor

Aż mi dreszcz przeszedł :) CZEKAMY NA TRAILER!!!!!

kamilxxx09

Epicki plakat :) zwiększa apetyt na ten film :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

nareszcie jest

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Dosyć dobry.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

codziennie coś nowego masz oby tak dalej

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

wyprzedziłes mnie :\

D01

:D

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Fantastyczny :D

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Plakat po prostu mega. Narobił smaka na trailer :D Zauważ napis Comic-Con 2014. Czyżby zapowiedź ?

sawto1

To zapewne plakat promocyjny na Comic Conie. Oby do soboty pojawił się trailer:)

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

W sumie mógłby służyć jako oficjalny. Pasuje jak ulał. Poprzednie również miały jedną postać na tle jakiegoś wydarzenia lub miejsca.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

To z pewnością plakat promocyjny CC. Zapewne jeszcze trochę czasu minie aż zobaczymy ostateczną wersję plakatu :)
No a trailer tuż tuż... nie mogę się doczekać soboty. Mam nadzieję, że jakieś konkretne treści się tego dnia już pojawią.

P.S. O której godzinie polskiego czasu będzie odbywał się CC?

khazad7_2

Od 19 do 21 wieczorem :D

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

No to super :) Nic tylko czekać :) Oby faktycznie ten teaser się pojawił. Jak nie przed CC to chociaż podczas prezentacji. W sumie do soboty można też zaczekać. Ale czułbym wielki zawód jakby jednak się w weekend nie pojawił...co chyba jest coraz mniej możliwe :)

khazad7_2

Na bank będzie podczas Comic Conu.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

No oby oby... Chociaż już i tak coraz bardziej jestem przekonany, że to będzie ta data :)
Jakby teasera nie dali przy tej okazji to by był po prostu pod kątem marketingu strzał w kolano.

Ciekawe czy też jakiś videoblog się szykuje?

khazad7_2

No, jesienią Jackosn nas zaskoczył. Było spotkanie z nim na żywo a to nagle BAM BAM i videoblog i 3 trailer do Pustkowia. Oby teraz też tak było. Poza tym, Jackosn tak napisał na facebooku, że wszystko wskazuje na to, ze teaser będzie na CC :D

khazad7_2

Ostatnia część trylogii więc nie sądzę by zrezygnowano z reklamy jakie miały poprzednie części. Na Comic Conie z pewnością będzie zwiastun :)))

Edin181

Tym bardziej, ze teraz pisza, ze to panel Warnera :)

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Oj czuję że to będzie bardzo przyjemny weekend :-)