https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-
9/10491065_10152521102786558_6318007250642602741_n.jpg?
oh=46b8b267d8dcb55e99e53d1b6f8695cb&oe=544237E4
W końcu PJ KOCHAM CIĘ - już myślałam, że facet nic nie pokarze a tu plakat z przed ok 3 minut :) super!!!
Smaug wygląda na wkurzonego i dobrze!!!! ;D Bard - nie zazdroszczę ale taka to już historia ... czekam na więcej "nowinek" od PJ
Tak by the way, czy to nie ty sie tu wykłócałeś, że na pierwszym plakacie na pewno Smauga nie będzie, bo przecież jak twierdziłeś Smaug był gwiazdą dwójki? Heh:) Zdecydowanie byłem zdania że Smaug zagości na plakacie:)
podoba mi się ;) stawiałam, że może z Bilbem będzie czy coś ... a tu proszę zaskoczenie Smok na pierwszym planie ;)
Wiesz co przypuszczam że oni się skupią na tym smoku. Obawiam się że w trailerze nie zobaczymy za dużo.
Ano tak :) ale pasuje! Smaug kończy pewien etap historii, i w tym krytycznym momencie gdy spełnia się jego los - właśnie tym wydarzeniem zwiastuje nadejście nowych zdarzeń - bitwy. ;)
Gdyby w "Wiedźminie" z 2001 roku był taki smok jak w Hobbicie... Byłoby super :D Co do plakatu to naprawdę bardzo dobry zresztą jak wszystkie obrazki i plakaty z tej trylogii. :D
Zanim Polska dotrze do takiego poziomu jaki reprezentuje Smaug... minie z 500 lat w polskiej kinematografii.
No niestety :/ A szkoda bo chętnie obejrzałbym takiego "Wiedźmina" zrobionego na takim poziomie jak WP chociaż :P No cóż ale grupa młodych fanów Wieśka postanowiła stworzyć krótkometrażowy film więc... będę musiał się nim zadowolić. :D
Dosc klimatyczny plakat. W dodatku zaskoczyli mnie pozytywnie z motywem Bard vs Smaug. Sadzilem, ze pojda inna droga przy plakacie tj zrobia cos na zasadzie Azog vs Thorin na tle Gory a pod nimi Bilbo z pierscieniem. Calkiem ciekawie... pozyjemy... zobaczymy.
Jeszcze taki. http://wegeekgirls.files.wordpress.com/2014/05/the_hobbit_the_battle_of_five_arm ies_teaser_1_by_oakanshield-d7fyb03.jpg
eee tam, to jest fanowski, a to prawdziwy. Sam Jackosn go umieścił na swojej stronie na fejsie. na bank zwiastun będzie na Comic Conie. Na bank !!!
Plakat po prostu mega. Narobił smaka na trailer :D Zauważ napis Comic-Con 2014. Czyżby zapowiedź ?
W sumie mógłby służyć jako oficjalny. Pasuje jak ulał. Poprzednie również miały jedną postać na tle jakiegoś wydarzenia lub miejsca.
To z pewnością plakat promocyjny CC. Zapewne jeszcze trochę czasu minie aż zobaczymy ostateczną wersję plakatu :)
No a trailer tuż tuż... nie mogę się doczekać soboty. Mam nadzieję, że jakieś konkretne treści się tego dnia już pojawią.
P.S. O której godzinie polskiego czasu będzie odbywał się CC?
No to super :) Nic tylko czekać :) Oby faktycznie ten teaser się pojawił. Jak nie przed CC to chociaż podczas prezentacji. W sumie do soboty można też zaczekać. Ale czułbym wielki zawód jakby jednak się w weekend nie pojawił...co chyba jest coraz mniej możliwe :)
No oby oby... Chociaż już i tak coraz bardziej jestem przekonany, że to będzie ta data :)
Jakby teasera nie dali przy tej okazji to by był po prostu pod kątem marketingu strzał w kolano.
Ciekawe czy też jakiś videoblog się szykuje?
No, jesienią Jackosn nas zaskoczył. Było spotkanie z nim na żywo a to nagle BAM BAM i videoblog i 3 trailer do Pustkowia. Oby teraz też tak było. Poza tym, Jackosn tak napisał na facebooku, że wszystko wskazuje na to, ze teaser będzie na CC :D
Ostatnia część trylogii więc nie sądzę by zrezygnowano z reklamy jakie miały poprzednie części. Na Comic Conie z pewnością będzie zwiastun :)))