https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-
9/10491065_10152521102786558_6318007250642602741_n.jpg?
oh=46b8b267d8dcb55e99e53d1b6f8695cb&oe=544237E4
Od 10 minut jak głupi patrze się w ten plakat :D A jak zwiastun się pojawi będe miał chyba z 10000 odtworzeń :)
i jeszcze mamy tutaj artykulik:
http://www.theonering.net/torwp/2014/07/23/91113-new-hobbit-poster-signals-sdcc- explosion/
NARESZCIE. JEST PLAKAT. NIE WIERZĘ. Kamil kiedy Comic Con? Na nim musi być trailer.
A gdzie będzie można obejrzeć relacje ? Jakiś stream czy coś ? Nie bardzo się orientuje. Całą zabawę z filmwebem i filmami zacząłem niedawno (interesowałem się wcześniej i zajmowałem ale w inny sposób).
Z kuszy. Ja nie wyobrażam sobie jak taka mała strzała z łuku może zabić taką bestię.
ja też mam nadzieje że z kuszy ,a jak jednak z łuku to sami postrzelą się w stopę skoro od początku była mowa że żadna strzała go nie zabije
zabije go czarną strzałą...a czy wystrzeli ją z krasnoludzkiego miotacza czy własnego łuku to już należy do inwencji twórców...byle by dobrze wyglądało...wymaganiem jest czarna strzała...o reszte jedynie psychofani sie mogą dopie... :d
P.S. w książce z tego co pamiętam jakaś ptaszyna Bardowi pomogła w zabiciu smoka... moim zdaniem w filmie jeśli już prędzej przejdzie pomoc ze strony elfów -->Legolas/Tauriel.
Pewnie,że jest...dobrze ją ukazali w "Pustkowiu..." ale to nie znaczy jeszcze,że z niej wystrzeli, chociaż to raczej pewne :)
Pewne. Czarnej strzały nie da sie wystrzelić z łuku. Przynajmniej w filmie :) Jest za duża i zbyt ciężka .
W sumie miało być teaser ale wkradło się t :/ Najlepiej napisać trailer, każdy by zrozumiał.
No, świetny. Tak jak ten pierwszy do "Pustkowia...". Jedynie ta plastikowośc mi się nie podoba, ale to się tyczy niemal każdego plakatu od paru lat.
Niezły plakat. Czyli jednaik Bard (spoiler) Bard zabije smoka z łuku? I wszystko wskazuje na to ze na Comic Conie będzie pierwszy zwiastun, skoro częstują nas tymi wszystkimi zdjęciami i plakatem :) Czekam i mam nadzieję że sam film będzie lepszy niż niezła jedynka i kiepska (wg mnie) dwójka.