http://cs618528.vk.me/v618528600/1aa03/c1ErW7wpraI.jpg
CZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD. NAJLEPSZY PLAKAT EVER!!!!!!!!!!!
Jak ja go uwielbiam :D Ten portret jest po prostu... brak słów :)Serio, tamte portrety to było nic w porównaniu z tym :D
heh :) Uwielbiam Thrandiego :) Powoli staje się jedna z moich ulubionych postaci z całej "sagi o Śródziemiu". Moze już jest w top 5 :D
Dopiero teraz sobie stworzyłe taką interpretację: jasne włosy świadczą o tym, ze ta postac jest tak naprawde dobrą postacia, ale ciemne brwi pokazuja, ze jest z nim troszkę zła czy nieprzyjaźni.
A Gandalf niby nie jest naprawdę dobrą postacią ? Zapomniałem on ma szary szal :P
No i to się nazywa plakat czemu inne plakaty w takiej jakości nie mogły być ??? (poza tauriel która też dobrze na plakacie wyglądała )
Ładny, ładny... Bo sie jeszcze rozpędze i napiszę, że jaka postć taki plakat ;-)
Dobrze uchwycili jego spojrzenie. Przeszywa wzrokiem. :) Miny poprzednich postaci nic nie mówiły i ta też jest posągowa, ale ten wzrok wszystko załatwia. Trzeba przyznać, że ten plakat im wyszedł :).
Pudło! bo Evans grający Barda i Armitage grający Thorina to też bardzo przystojni mężczyźni a plakaty są słabe. Poza tym ten ten też arcydziełem nie jest, ale ten coś przynajmniej wyraża. Tamte są puste.
Choć wg mnie sztucznie to wygląda, jasne włosy a takie ciemne brwi. Nienaturalnie jak na elfa.