Jak wam się podobają? (wiem, że to nie na temat filmu, ale jestem ciekaw)
Moim zdaniem to bardzo nie trafny wybór...
Jakby chociaż dali opcję na przywrócenie starego, ale nie! Mają użytkowników głęboko w swoich czterech literach... Niektórzy korzystają jeszcze z komputerów, a nie tylko z tabletów itp.
No mogli chociaż to zrobić na tabletach albo komórkach. To jest obrzydliwe do tego nasze avatary, tracą sens :(
To może tak coś z tym zrobić wątpię by to się komuś podobało. Stworzyć temat na inne i przekonać ich. To katastrofa :(
Ocenianie aktorów w danym filmie to świetny pomysł, ale zmienianie szaty forum dyskusyjnych to nieporozumienie
Ta nawet można polubić ocenę jaką znajomi dali danemu aktorowi w danym filmie...
Zauwazyłem następną nowość: przychodzi mi powiadomienie, że dzisiaj jest premiera nastepnego odcinka serialu LOL
No nowa odsłona również mi się nie podoba :P na siłę robią zmiany.Stary widok lepszy :(
To chodzmy na inne i wpłyńmy na to bo, zaraz nasze profile będą kółkami :( już mi się ścina wejście na profil znów coś tworzą
Jesteśmy w kółeczkach :P ........ szczerze z jednej strony niby to fajne, ale wolałam bardziej stary wygląd! Choć jak już zostało zauważone - nowa opcja ocenianie aktora w filmie to nawet ciekawy pomysł :)
Mogliby w końcu pomajstrować z tymi wiadomościami, bo można nieraz ku**icy (zaprzeproszeniem) dostać.
Kiedyś narzekaliście na "powiązane tytuły" - widać i Władcę Pierścieni i Hobbita hah
A bądźmy już w tych kółeczkach, to aż tak mnie nie razi, ale niestety, fora stały się zupełnie nieczytelne i nieintuicyjne!....
Filmweb sobie moim zdanie strzelił w stopę. Forum w tej chwili jest nieczytelne a to głównie ze względu na nie tu zaglądałam. Jeżeli nie będę mogła z niego korzystać (a w tej odsłonie odpada bo to mordęga dla moich oczu) to z filmwebem się pożegnam. Bo informacje kto gdzie gra uzyskam rzetelniejsze na IMBD z którego i tak już korzystam.
OKROPNE. Mówię wyłącznie o wyglądzie forum, wszystko jest takie wielkie, czcionka i pola wiadomości, posty oddzielone jedną jasną kreseczką i trzeba dłużej przewijać stronę by znaleźć ostatni post...
Dla mnie to bezsens. Jak prawie wszystkie zmiany w wyglądzie filmwebu pojawiające się od paru lat. Najlepszy był czerwono-czarny wygląd...
To samo co z facebookiem - idiotyczna tendencja "powiększania" zasobów: cztery komentarze na ekran, do tego układ i czcionka nieczytelne. Nie jest tak jak wcześniej, że spojrzysz i pierwsze co ci się rzuca w oczy to sam komentarz, teraz widać głównie awatar, informacje obok niego i "odpowiedz". Trzeba się skupić bardziej, by wyciągnąć to, co ktoś ma do powiedzenia, a przecież nie o to chodzi.
Jest w ogóle duża dyskusja na głównym forum. Ludziom się to nie podoba. Sama założyłam temat. Gdyby ktoś chciał się wypowiedzieć.
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Prosz%C4%99+o+przywr%C3%B3cenie+st arego+wygl%C4%85du+forum.,2559934
Wygląda STRASZNIE. Nie wiem po co komu była ta zmiana, ale wyszło źle. Jest niewygodne i nieczytelne. Może dla kogoś, kto spędza całe dnie na forum bez chwili przerwy to nie ma wielkiego znaczenia, skoro i tak czyta wszystko, ale np. kogoś kto wchodzi, żeby sprawdzić szybko nowe info, albo szuka czegoś konkretnego, np. dla mnie, to męka. Do tego strona wygląda teraz brzydko.
Znaleźć tu teraz cokolwiek to koszmar. To się stało wręcz niemożliwe. Cóż chyba czas pożegnać się z filmwebem. Niech sobie sami nabijają kasę na reklamach. To oni są dla nas a nie na odwrót.
Kiedy weszłam dzisiaj pierwszy raz na filmweb, myślałam że coś się popsuło, a tu niespodzianka - to nie błąd, to rzeczywistość i nowa odsłona strony. Masakra.
Też tak miałaś? ;) to się rano stało....pisałam komentarz jeszcze na starym wyglądzie po czym nagle patrze tak biało i dziwnie....myślę sobie...OK coś się (***) nie będę się odzywać bo tylko rabanu narobię. A okazało się, że to nowa szata graficzna! Yhm, dziękuję ale mi się nie podoba.
Też tak miałam. Myślałam, że to kolejne błędy bo coś robią a tu się okazało, że już zrobili ;/. Ale to się na nich odbije bo wiele osób po prostu z nich zrezygnuje. Na tym się nie da siedzieć.
Kiepski żart, ale znając politykę filmwebu nic nie zmienią i to nieczytelne gówno zostawią.
Powiem krotko....niefunkcjonalny i nieczytelny. Komus sie widac nudzilo bo niczego te zmiany dobrego nie wprowadzily.
TO JAKAŚ TRAGEDIA!!!! Niech to zmienią, bo zaraz wyjdę z siebie i stanę obok. Na głównym forum nie ma chyba osoby, która by na to nie narzekała. Zróbmy jakiś ptotest, bo tu się wszystko teraz gubi, zlewa w białą plamę i nie wiadomo, kto na czyj post odpisał.