PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249769
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Jak wam się podobają? (wiem, że to nie na temat filmu, ale jestem ciekaw)

Moim zdaniem to bardzo nie trafny wybór...

użytkownik usunięty
Kolpor

to jest jakiś żart profarancja. :( przecież to wygląda okropnie

ocenił(a) film na 8

Jakby chociaż dali opcję na przywrócenie starego, ale nie! Mają użytkowników głęboko w swoich czterech literach... Niektórzy korzystają jeszcze z komputerów, a nie tylko z tabletów itp.

użytkownik usunięty
Kolpor

No mogli chociaż to zrobić na tabletach albo komórkach. To jest obrzydliwe do tego nasze avatary, tracą sens :(

ocenił(a) film na 8

Nienawidzę wciskania jakiś dziwnych zmian na siłę.

użytkownik usunięty
Kolpor

To może tak coś z tym zrobić wątpię by to się komuś podobało. Stworzyć temat na inne i przekonać ich. To katastrofa :(

użytkownik usunięty
Kolpor

Ocenianie aktorów w danym filmie to świetny pomysł, ale zmienianie szaty forum dyskusyjnych to nieporozumienie

ocenił(a) film na 8

A komentarzy pod newsami ciągle nie można edytować, ale na to mieli czas.

użytkownik usunięty
Kolpor

Mogliby w końcu coś z wiadomościami zrobić... Dodać skrzynkę nadawcza itp.

użytkownik usunięty

zdecydowanie beznadzieja te "nowości", przecież to już nie filmweb tylko onet

użytkownik usunięty

Ta nawet można polubić ocenę jaką znajomi dali danemu aktorowi w danym filmie...

Zauwazyłem następną nowość: przychodzi mi powiadomienie, że dzisiaj jest premiera nastepnego odcinka serialu LOL

ocenił(a) film na 9
Kolpor

No nowa odsłona również mi się nie podoba :P na siłę robią zmiany.Stary widok lepszy :(

użytkownik usunięty
spartakus_filmweb

To chodzmy na inne i wpłyńmy na to bo, zaraz nasze profile będą kółkami :( już mi się ścina wejście na profil znów coś tworzą

ocenił(a) film na 6
Kolpor

Jesteśmy w kółeczkach :P ........ szczerze z jednej strony niby to fajne, ale wolałam bardziej stary wygląd! Choć jak już zostało zauważone - nowa opcja ocenianie aktora w filmie to nawet ciekawy pomysł :)

użytkownik usunięty
calays

Nawet można lajkować te oceny :P - powoli robi się tu Facebook

ocenił(a) film na 6

Jeszcze trochę a komentarze będzie można :P uuu co to by było....

użytkownik usunięty
calays

Mogliby w końcu pomajstrować z tymi wiadomościami, bo można nieraz ku**icy (zaprzeproszeniem) dostać.

ocenił(a) film na 6

To chyba w dalszym ciągu dla za duży wysiłek aby zrobić coś w tym kierunku :)

użytkownik usunięty
calays

Może kiedyś to poprawią ;)

użytkownik usunięty
calays

Kiedyś narzekaliście na "powiązane tytuły" - widać i Władcę Pierścieni i Hobbita hah

ocenił(a) film na 6

No popatrz !!!!! I to chyba jedna fajna inf. ;)

ocenił(a) film na 4
Kolpor

A bądźmy już w tych kółeczkach, to aż tak mnie nie razi, ale niestety, fora stały się zupełnie nieczytelne i nieintuicyjne!....

ocenił(a) film na 4
Kolpor

Okropieństwo. Kompletnie nieprzejrzyste.

ocenił(a) film na 4
Kolpor

Filmweb sobie moim zdanie strzelił w stopę. Forum w tej chwili jest nieczytelne a to głównie ze względu na nie tu zaglądałam. Jeżeli nie będę mogła z niego korzystać (a w tej odsłonie odpada bo to mordęga dla moich oczu) to z filmwebem się pożegnam. Bo informacje kto gdzie gra uzyskam rzetelniejsze na IMBD z którego i tak już korzystam.

ocenił(a) film na 8
Kolpor

OKROPNE. Mówię wyłącznie o wyglądzie forum, wszystko jest takie wielkie, czcionka i pola wiadomości, posty oddzielone jedną jasną kreseczką i trzeba dłużej przewijać stronę by znaleźć ostatni post...
Dla mnie to bezsens. Jak prawie wszystkie zmiany w wyglądzie filmwebu pojawiające się od paru lat. Najlepszy był czerwono-czarny wygląd...

użytkownik usunięty
Julia_20

Oczopląsów można dostać.

ocenił(a) film na 8

W rzeczy samej. Gdyby to wszystko było chociaż trochę mniejsze.. :/

ocenił(a) film na 8
Kolpor

Można zmienić wygląd kokpitu na stary... niestety tylko niego.

ocenił(a) film na 4
Kolpor

Zapomniałeś tylko dodać, że za każdym razem trzeba to robić

ocenił(a) film na 8
Belief

Totalny idiotyzm.

Kolpor

To samo co z facebookiem - idiotyczna tendencja "powiększania" zasobów: cztery komentarze na ekran, do tego układ i czcionka nieczytelne. Nie jest tak jak wcześniej, że spojrzysz i pierwsze co ci się rzuca w oczy to sam komentarz, teraz widać głównie awatar, informacje obok niego i "odpowiedz". Trzeba się skupić bardziej, by wyciągnąć to, co ktoś ma do powiedzenia, a przecież nie o to chodzi.

ocenił(a) film na 7
Kolpor

dziadostwo

ocenił(a) film na 4
Kolpor

Jest w ogóle duża dyskusja na głównym forum. Ludziom się to nie podoba. Sama założyłam temat. Gdyby ktoś chciał się wypowiedzieć.
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Prosz%C4%99+o+przywr%C3%B3cenie+st arego+wygl%C4%85du+forum.,2559934

ocenił(a) film na 5
Kolpor

Wygląda STRASZNIE. Nie wiem po co komu była ta zmiana, ale wyszło źle. Jest niewygodne i nieczytelne. Może dla kogoś, kto spędza całe dnie na forum bez chwili przerwy to nie ma wielkiego znaczenia, skoro i tak czyta wszystko, ale np. kogoś kto wchodzi, żeby sprawdzić szybko nowe info, albo szuka czegoś konkretnego, np. dla mnie, to męka. Do tego strona wygląda teraz brzydko.

ocenił(a) film na 4
Pani_Zima_1989

Znaleźć tu teraz cokolwiek to koszmar. To się stało wręcz niemożliwe. Cóż chyba czas pożegnać się z filmwebem. Niech sobie sami nabijają kasę na reklamach. To oni są dla nas a nie na odwrót.

ocenił(a) film na 5
Belief

Nowe szaty filmwebu - aż się prosi o komentarz, że cesarz jest nagi.

ocenił(a) film na 5
Belief

Kiedy weszłam dzisiaj pierwszy raz na filmweb, myślałam że coś się popsuło, a tu niespodzianka - to nie błąd, to rzeczywistość i nowa odsłona strony. Masakra.

ocenił(a) film na 6
Pani_Zima_1989

Też tak miałaś? ;) to się rano stało....pisałam komentarz jeszcze na starym wyglądzie po czym nagle patrze tak biało i dziwnie....myślę sobie...OK coś się (***) nie będę się odzywać bo tylko rabanu narobię. A okazało się, że to nowa szata graficzna! Yhm, dziękuję ale mi się nie podoba.

ocenił(a) film na 4
Pani_Zima_1989

Też tak miałam. Myślałam, że to kolejne błędy bo coś robią a tu się okazało, że już zrobili ;/. Ale to się na nich odbije bo wiele osób po prostu z nich zrezygnuje. Na tym się nie da siedzieć.

ocenił(a) film na 4
Kolpor

Kiepski żart, ale znając politykę filmwebu nic nie zmienią i to nieczytelne gówno zostawią.

ocenił(a) film na 8
Anthrax91

Smutne realia filmweb.

ocenił(a) film na 7
Kolpor

Masakra...

ocenił(a) film na 9
Kolpor

Powiem krotko....niefunkcjonalny i nieczytelny. Komus sie widac nudzilo bo niczego te zmiany dobrego nie wprowadzily.

Kolpor

Beznadzieja. po co te zmiany? :(

Kolpor

TO JAKAŚ TRAGEDIA!!!! Niech to zmienią, bo zaraz wyjdę z siebie i stanę obok. Na głównym forum nie ma chyba osoby, która by na to nie narzekała. Zróbmy jakiś ptotest, bo tu się wszystko teraz gubi, zlewa w białą plamę i nie wiadomo, kto na czyj post odpisał.

Kolpor

Beznadziejny ten wygląd, nieczytelny i brzydki.. Niech zmienią na ten starszy!

ocenił(a) film na 5
Kolpor

Masakra,mam nadzieję że to zmienia.

użytkownik usunięty
Kolpor

Wszystko za duże i za białe.

ocenił(a) film na 7
Kolpor

Teraz się już trochę przyzwyczaiłem.

thorin3

Ja pomniejszyłem widok, wiec jest ciut lepiej, ale i tak masakra!

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Zaraz pomniejszę.