PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249769
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

http://uk.ign.com/videos/2014/12/02/the-hobbit-the-battle-of-the-five-armies-im- not-alone-clip Nowa
scena z filmu :) Przy okazji witam wszystkich forumowiczów, śledzę tematy od dawna, ale dopiero
teraz zdecydowałam się coś napisać ;) pozdrawiam! :)

Aleksandra_Anastazja

uniosła całego Gandalfa ?

Aleksandra_Anastazja

Fajna scena :) epicka nie ma co ;) dzięki za dodanie na forum ;)

ocenił(a) film na 6
Aleksandra_Anastazja

Matko, i to jest to!! :) Genialna scena dzięki wielkie za dodanie ;)

calays

Nie ma za co :) też uważam, że scena świetna. I to wejście Elronda... ! Po wczorajszym klipie z bitwy, wobec którego mam mieszane uczucia, dwa dzisiejsze są moim zdaniem fantastyczne :)

ocenił(a) film na 6
Aleksandra_Anastazja

Elrond świetnie wyszedł i ten początek starcia! Ah ! Teraz nic tylko czekać ;) :)

ocenił(a) film na 7
calays

ELROND??? DOBRA, CHYBA SIĘ NIE POWSTRZYMAM! OGLĄDAM! :)

ocenił(a) film na 6
thorin3

oglądaj !! ;P

calays

Wołaj Belief :)

calays

Taak , i walka Sarumana i Elronda :D Boże 25 grudniu chodź już ! <3

ocenił(a) film na 6
mariusz98_fw

Ja idę 19 grudnia :) ;)

ocenił(a) film na 4
calays

A ja sprawdziłam u mnie w kinie miejsca - same lipne zostały tak się rzucili ;]

ocenił(a) film na 6
Belief

Wiesz co mi pasuje to co dostałam :) chciała z boku po prawej - dlaczego? bo dobrze patrzy się po skosie na ekran z prawej strony + tam nie jest tak gorąco ! ( i mam prawie na samej górze) - rok temu wybrałam na samym środeczku miejsca i to był błąd! gorąco jak w piekle i największy szum ;/ teraz wybrałam inną strategię i zobaczymy ;)

ocenił(a) film na 4
calays

u mnie są już tylko z przodu te tuż przy ekranie. Z tyłu nic nie zostało.

ocenił(a) film na 6
Belief

Uuuuuuuuuuu ;/ kiepsko .... a nie dali nowej sali??? Bo u mnie jeszcze 1 cała nie jest zapełniona a już otwarto kupno miejsc w kolejnej sali na maraton. Pewnie jak zawsze będzie w 2-3 salach na raz.

ocenił(a) film na 4
calays

W trzech salach tak jest ;/

ocenił(a) film na 6
Belief

Nie gadaj...uuuu masakra ;/ ale ci współczuję ! a nie nie możesz do inne multikina się wybrać czy masz tylko 1 w okolicy?

ocenił(a) film na 4
calays

Mogę, ale po nocy nie będę się włóczyć. Trudno. Poczekam do premiery :)

ocenił(a) film na 6
Belief

weź sprawdzaj cały czas może jeszcze jedna sala dojdzie :) !

ocenił(a) film na 4
calays

Nie wiem czy tam więcej jest bo to mały punkt. Ale dzięki za radę. :)

ocenił(a) film na 6
Belief

Trzymam kciuki !!! :) :)

calays

Nie wiedziałem że ona jest taka silna :)

ocenił(a) film na 4
wort801

A więc po to była ta kukła Gandalfa.

Banner

Noo :D

ocenił(a) film na 6
Banner

No właśnie .... się wszystko wyjaśniło ;)

Banner

Dziwne, ze nie narzekacie ;)

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

A na co tu narzekać? Ja, wbrew temu, co pewnie sobie myślisz, nie narzekam bez powodu, lecz wtedy kiedy coś mi się nie podoba.

Banner

No nie wiem... na kukłę? Dain z CGI, którego nawet nie widzieliście, jest przez was krytykowany, to dlaczego kukła nie...
A sorry, daina już większośc widziała 2 razy w spocie i jakoś kazdy się nim zachwycał... Co za hipokryzja.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Skończ pier***ić...

Banner

No widzisz... nawet nie stać cię na kulturalną i grzeczną rozmowę.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Bo działasz na nerwy. A ja nie mam czasu ze względu na duże stężenie kolokwiów/kartkówek i do tego jeszcze tracę go na Hobbita.

użytkownik usunięty
Banner

Jak dla mnie to ta kukła jest oblepiona Gandalfem z CGI.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Masa forumowiczów od lat tłumaczy Ci, że maski, makiety i kukły są znacznie lepsze niż CGI - to żadna hipokryzja, tylko konsekwencja.
Co do kukły Gandalfa, wydaje mi się, że PJ i tak dodał CGi z jego twarzą, ale słabo to widać na klipie - ocenimy w kinie.

S_T_P

Jak Galadriela już klęczy, Gandalf nie jest już makieta. A propos - podoba ci się nowy filmweb?

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Tak, tak, jak nie musi go dźwigać to bez sensu byłoby nagrywać scenę z kukłą - gra aktor.

FW można nieco uczłowieczyć ustawiając szerokość strony na sztywno. Layout responsywny (rozciągnięty na cały ekran) jest do d... :) Wiem, Ty i że sporo osób przykładacie mnóstwo uwagi do avatarów - okrągłe avatary muszą Was strasznie irytować, co?

ocenił(a) film na 8
S_T_P

Po pierwsze, jest dużo mniej czytelny od poprzedniego.

ocenił(a) film na 4
Kolpor

Nie można edytować komentarzy.. Mogliby przejść na jakiś sensowny system komentarzy jak Disqus.

S_T_P

Nie, ja do avatara nie przykładam zbyt duzej uwagi. Te kółka sa dla mnie neutralne, jest mi to obojętne. Na plus oceniam możliwość oceny gry aktorskiej, ale ten plus jest niestety niczym w porównaniu z irytującym wyglądem forum.

ocenił(a) film na 6
wort801

Ukryte talenty :)

Aleksandra_Anastazja

oglądac czy nie - oto jest pytanie

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Też się zastanawiam.

Aleksandra_Anastazja

Wow wow wow! Wejście Białej Rady i Nazgulów jest niesamowite :) I kłamstwo narzekaczy wyszło najaw. Mówili, ze Saruman nie czaruje, a ja tu wyraźnie widze, ze używa magii. Powtórzę: wow :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Wow, chyba najlepszy z tych co do tej pory wyszły:) Jeden z tych wątków na które najbardziej liczę:)

kagura22

I ja :)

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

No scena zajebista.Chyba najlepszy fragment jaki pokazano.A były trzy chyba :)

kacperowski20

Tak, trzy. I owszem - najlepszy.

kamilxxx09

na jaw*

Aleksandra_Anastazja

O KUR..!! To jest to na co tyle czekałem i świadomość, że to będzie na pewno powoduje, że chyba wybuchnę!! Na takie sceny każdy czeka, takich scen jest więcej i już niektóre widzieliśmy, to się zwie epicką sceną i dla takich scen warto iść do kina.. ten ostatni raz!! Dziękuję za ukazanie materiału!! ;D

Troll_filmweb

Widzisz tego Sarumana :) On jest genialny, niczego się nie boi :)

kamilxxx09

Tak, Saruman to niesamowity czarodziej, odważny, stanowczy i niesamowicie charakterny, być może to wszystko zadecydowało, że stał się zły ;p Sarmun jest prawie tak niesamowity jak aktor, który go gra ;p

Aleksandra_Anastazja

Oł jesteś kochana <3 :D Suuper scenka <3