Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 251 tys. ocen
7,2 10 1 251062
5,6 48 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Piosenka w Hobbicie.

ocenił(a) film na 10

Na fb theonering.net pisze, że piosenka końcowa do hobbita będzie nosić tytuł "The last goodbye" i
zaśpiewa ją Billy Boyd. Ile w tym prawdy to ja nie wiem. Chcę tylko żebyście wiedzieli :)

użytkownik usunięty
nosiu

Zdublowales temat... - co mnie na tym forum już nie dziwi

Czekaj, zaraz "pewna osoba" doczepi się jeszcze bardziej. Boże, przeciez nosiu mógł tego nie zauważyc. Przestańmy być tacy drobiazgowi.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Chamstwo tego użytkownika jest niewyobrażalne. "pewna osoba" to oczywiście ja, ponieważ dzisiaj śmiałam zwrócić mu uwagę, że skopiował moje informacje sprzed dwóch dni i zrobił sobie z tego swój osobny temacik. Jest to człowiek odpowiedzialny za bałagan na forum. Swego czasu wiele użytkowników prosiło go by wszelkie nowe informacje wrzucać do jednego tematu. Rozmowy skończyły się kłótnią jak zawsze w przypadku zwrócenia uwagi temu użytkownikowi. Wiele osób nadal ma dość ilości tematów z informacjami, które spokojnie mogłyby być w jednym. Niestety człowiek który siedzi tu 24 godziny na dobę nie rozumie, że ktoś kto wchodzi na forum raz na 2/3 dni i nie śledzi wszystkiego na bieżąco, nie ma ochoty przedzierać się przez 20/30 tematów. Zwróciłam mu uwagę a teraz w odwecie będzie się odgryzał w innych tematach. Oczywiście napisze pewnie, że dążę do kłótni bo prowokuję. Lecz kto mnie teraz wywołał do odpowiedzi?

Belief

Zrobiłas to samo w moim temacie "wywołaś mnie do odpowiedzi". Mówisz o przedzieraniu sie przez tematy... ale to działa w 2 strony. Może ktos nie chce przedzierac się przez setki postów, by znaleźć jakis link.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Skończ się ośmieszać i zejdź mi z oczu. Człowieku nie prowokuj mnie, bo po tym jak mi naplułeś w twarz nie mam żadnych wobec ciebie skrupułów.

ocenił(a) film na 4
Belief

Przejdzcie z tymi kłótniami na priv, albo dajnie sobie spokój :P

Joecrou

Popieram. Forum nie jest miejscem do sprzeczek.

Joecrou

Ja się o nie nie prosiłem.

ocenił(a) film na 7
nosiu

lol

nosiu

Jejku super. Myśle że jeśli to wyjdzie a Bily Boyd jest świetny. "Edge Night" wymiata. To Hobbit Bitwa Pięciu Armii ma szanse na oscara choćby za muzykę. Liczę na to bo BPA ma być ponoć najlepszą częścią według Jacksona i ekipy ale do tej pory, się to nie sprawdziło mam nadzieję że teraz się sprawdzi!!!

ocenił(a) film na 6
Gandalf_Szary_2

Ta piosenka jest przepiękna. ludzie. :) The Last Goodbye...

ocenił(a) film na 6
Aragorn88

https://www.youtube.com/watch?v=l7Gq8yU-Mv0

ocenił(a) film na 6
Aragorn88

http://www.youtube.com/watch?v=l7Gq8yU-Mv0