PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249748
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

A może trailer dostaniemy w haloween ?

ocenił(a) film na 7
GandalfTheWhite

W Halloween to Jackson przebierze się w Marchewkę :D

użytkownik usunięty
thorin3

Nie za ćmę

ocenił(a) film na 10

Obstawiałabym okra, ale chyba Ćma jest straszniejsza.

ocenił(a) film na 10
Szalona_Marzycielka

Za marchewkę !!!

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 7

Carrot is EPIC!!!!!!!

thorin3

Jackson przebierze się za upiorną marchewkę mówią Trailer albo psikus hehe
Gandalf to pewnie za ćmę się przebierze a Radagast za jeża Sebastiana hehe :)

Tak Jackson za upiorną marchewkę. Ćma to przebranie Gandalfa. A Radagast przebierze się pewnie za jeża Sebastiana!

Szalona_Marzycielka

Przebierze się za drzewo z mrocznej puszczy nr. 3 :D

ocenił(a) film na 9
GandalfTheWhite

W urodziny mojego brata może. Są dzień wcześniej niż Halloween

ocenił(a) film na 8
Han12345

A w Halloween urodziny ma Peter Jackson.

ocenił(a) film na 8
Julia_20

Dlatego lubi horrory :-).

ocenił(a) film na 3
GandalfTheWhite

Beorn MFC!!!!

GandalfTheWhite

ZNOWU TEMAT O TRAILERZE? KU&(A.... LUDZIE OGRANIJCIE SIĘ

użytkownik usunięty
sentia

Chyba z 100tematow o tym...

Leczyć się ci ludzie powinni.....

użytkownik usunięty
sentia

Jakby nie można było w jednym sie wyżalać

użytkownik usunięty

Tak samo z plakatami - 20tematow...

I tak bardzo to komus przeszkadza? Przynajmniej kazdy ma możliwość zobaczenia.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Tak samo jak w jednym

No to potem chyba thorin zrobił temat ze wszystkimi. A że wychodziły one w innym czasie, to tworzono tematy po kolei. Nie widze problemu.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Bardziej nam sie rozchodzi o kwestie KIEDY TRAILER

Aha. No to tak - ciągle o to pytają. A logiczne, ze info widniałoby na forum, gdyby coś ktoś o nim wiedział.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Będzie to bedzie. Bez sensu zakładać kilka dziesiąt tematow co (za przeproszeniem), ale z czysta prawda trzeba stwierdzic gówno wnoszą.

Jestem co do tego neutralny. Popieram za to szerokie zainteresowanie, bo wiem, że warto czekac.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Też sie nie mogę szczerze doczekac, ale wystarczył mi jeden temat gdzie obstawialem - dla zabawy.

Więcej... z 40

No daj spokój... To już się robi nudne, irytujące.

ocenił(a) film na 4
sentia

Przecież sama zakładałaś osobne tematy z plakatami (w dodatku chyba zawsze były dublowane).

Belief

Założyłam cały jeden temat z moją ulubioną postacią - Bardem. Temat został zdublowany przez innego użytkownika. Naprawdę tragedia... Bo ja co 2 dni debatuję nad tym czytrailer bedzie w piątek 13 a może w środę 29...

użytkownik usunięty
sentia

Broń Boże nie obstawiaj w listopadzie!

KURDE.... miesiąc temu pisałam że uważam iż trailer pojawi się w listopadzie za co prawie zostałam zlinczowana. A teraz wielka NIESPODZIANKA...

użytkownik usunięty
sentia

Będę sie śmiał jak wyjdzie w listopadzie xDD

No bo właśnie podobno ma wyjść. Taka niedawno była plotka na forum. I nagle wielka zmiana frontów. No Jak w listopadzie to na pewno na początku. bla bla bla bla....

użytkownik usunięty
sentia

Ta jasne. Jackson nawet moze puścić przed Kosoglosem... Nie wiem po co obstawiac. Ja sie przejechalem na tym jak obstawialem kiedy wyjdzie zwiastun Kosoglosa - wszyscy obstawiali w kwietniu (tj WPO) a wyszedł 5 miesięcy pozniej...

Ja nie wiem. Nie chcą bałaganu a sami robią jeden wielki i do tego niestety zgodny z regulaminem burdel.

ocenił(a) film na 4
sentia

Założyłaś też z Bilbem. To już dwa.
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/No+i+Bilbo...,2524822

Nie chodzi o to czy to tragedia tylko, że czepiasz się takich tematów a sama je tworzysz. Dla siebie masz usprawiedliwienie dla innych nie. To się nazywa hipokryzja. Dla mnie też lepiej byłoby wszystko wrzucać do jednego, ale to nie wypali, bo każdy chce mieć "swój temat" a z doświadczenia też wiem, że jak wrzucasz do jednego to ludzie w pewnym momencie go olewają.

Belief

Przecież ci 6 minut temu dopisałam , że jednak 2 założyłam. Tak będę się czepiać bo mi wolno. Jest tu taki regulaminowy syf, że mimo iż wszystko jest na temat to nikt nic nie może znaleźć i ciągle te same tematy są wałkowane po 50 razy...

ocenił(a) film na 4
sentia

Aha czyli jesteś osobą, która rzuca śmieci na dywan a potem wyraża swoje niezadowolenie, że dywan jest brudny. Gratuluję.

Belief

Tak. Policz sobie ile jest tych tematów. Na kolorowe pawie się zbiera. Już wymiotować tym można.

ocenił(a) film na 4
sentia

I sama się do tego przyczyniłaś.

Belief

Tak bo założyłam całe 2 tematy a niektórzy założyli ich 20.... no zajebiście. Nadal pozostaje kwestia co tygodniowej debaty na temat "KIEDY TRAILER"

sentia

To po co tu wchodzisz? I czemu robisz spam oraz syf swoimi kłótniami?

bartoszcyc8

Bo może.

HellDeath

Uuuu bardzo interesujące że tak się oboje rzuciliście...

bartoszcyc8

No tak... Sentia coś napisała to ty faktycznie RZUCIŁEŚ SIĘ ŻEBY ZNOWU JĄ SPROWOKOWAĆ.
W sumie 3/4 twoje działalności tutaj opiera się na upierdliwych komentarzach i nic nie znaczącym biciu piany...

HellDeath

Sentia codziennie tu pisze i się na nią nie rzucam, ale dzisiaj ma jakieś głupie pretensje.

bartoszcyc8

A co cię obchodzi jej opinia. Ma prawo pisać co chce i kiedy chce. Już ci pisałem, że jak tak bardzo chcesz zwrócić jej uwagę na siebie to zaproś ją na kawę, a nie jak neandertalczyk walisz ją wirtualną maczugą w łeb i czekasz na reakcję. I pretensje tonie są głupie. Nie tylko jej przeszkadza kopiowanie tematów.

HellDeath

Te pretensje są głupie, bo sama robiła tak samo...
I wiem, że twoja dziecięca wyobraźnia jest bardzo bujna, ale nie wymyślaj takich głupich historyjek, bo nikogo to nie bawi.

bartoszcyc8

Widać ciebie to bardzo boli. Udajesz takiego dorosłego, a zachowujesz się gorzej niż obrażona panienka. Naprawdę myślisz że Twoje teksty "dziecięca wyobrażnia" robią na mnie wrażenie?
Wiesz znałem kiedyś takiego usera z innego forum TheBill się nazywał... Jesteś cholernie podobny do tego typa. Nawet można was tak samo nazywać TheBille :D