Jackson przebierze się za upiorną marchewkę mówią Trailer albo psikus hehe
Gandalf to pewnie za ćmę się przebierze a Radagast za jeża Sebastiana hehe :)
Tak Jackson za upiorną marchewkę. Ćma to przebranie Gandalfa. A Radagast przebierze się pewnie za jeża Sebastiana!
No to potem chyba thorin zrobił temat ze wszystkimi. A że wychodziły one w innym czasie, to tworzono tematy po kolei. Nie widze problemu.
Aha. No to tak - ciągle o to pytają. A logiczne, ze info widniałoby na forum, gdyby coś ktoś o nim wiedział.
Będzie to bedzie. Bez sensu zakładać kilka dziesiąt tematow co (za przeproszeniem), ale z czysta prawda trzeba stwierdzic gówno wnoszą.
Też sie nie mogę szczerze doczekac, ale wystarczył mi jeden temat gdzie obstawialem - dla zabawy.
Przecież sama zakładałaś osobne tematy z plakatami (w dodatku chyba zawsze były dublowane).
Założyłam cały jeden temat z moją ulubioną postacią - Bardem. Temat został zdublowany przez innego użytkownika. Naprawdę tragedia... Bo ja co 2 dni debatuję nad tym czytrailer bedzie w piątek 13 a może w środę 29...
KURDE.... miesiąc temu pisałam że uważam iż trailer pojawi się w listopadzie za co prawie zostałam zlinczowana. A teraz wielka NIESPODZIANKA...
No bo właśnie podobno ma wyjść. Taka niedawno była plotka na forum. I nagle wielka zmiana frontów. No Jak w listopadzie to na pewno na początku. bla bla bla bla....
Ta jasne. Jackson nawet moze puścić przed Kosoglosem... Nie wiem po co obstawiac. Ja sie przejechalem na tym jak obstawialem kiedy wyjdzie zwiastun Kosoglosa - wszyscy obstawiali w kwietniu (tj WPO) a wyszedł 5 miesięcy pozniej...
Ja nie wiem. Nie chcą bałaganu a sami robią jeden wielki i do tego niestety zgodny z regulaminem burdel.
Założyłaś też z Bilbem. To już dwa.
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/No+i+Bilbo...,2524822
Nie chodzi o to czy to tragedia tylko, że czepiasz się takich tematów a sama je tworzysz. Dla siebie masz usprawiedliwienie dla innych nie. To się nazywa hipokryzja. Dla mnie też lepiej byłoby wszystko wrzucać do jednego, ale to nie wypali, bo każdy chce mieć "swój temat" a z doświadczenia też wiem, że jak wrzucasz do jednego to ludzie w pewnym momencie go olewają.
Przecież ci 6 minut temu dopisałam , że jednak 2 założyłam. Tak będę się czepiać bo mi wolno. Jest tu taki regulaminowy syf, że mimo iż wszystko jest na temat to nikt nic nie może znaleźć i ciągle te same tematy są wałkowane po 50 razy...
Aha czyli jesteś osobą, która rzuca śmieci na dywan a potem wyraża swoje niezadowolenie, że dywan jest brudny. Gratuluję.
Tak bo założyłam całe 2 tematy a niektórzy założyli ich 20.... no zajebiście. Nadal pozostaje kwestia co tygodniowej debaty na temat "KIEDY TRAILER"
No tak... Sentia coś napisała to ty faktycznie RZUCIŁEŚ SIĘ ŻEBY ZNOWU JĄ SPROWOKOWAĆ.
W sumie 3/4 twoje działalności tutaj opiera się na upierdliwych komentarzach i nic nie znaczącym biciu piany...
A co cię obchodzi jej opinia. Ma prawo pisać co chce i kiedy chce. Już ci pisałem, że jak tak bardzo chcesz zwrócić jej uwagę na siebie to zaproś ją na kawę, a nie jak neandertalczyk walisz ją wirtualną maczugą w łeb i czekasz na reakcję. I pretensje tonie są głupie. Nie tylko jej przeszkadza kopiowanie tematów.
Te pretensje są głupie, bo sama robiła tak samo...
I wiem, że twoja dziecięca wyobraźnia jest bardzo bujna, ale nie wymyślaj takich głupich historyjek, bo nikogo to nie bawi.
Widać ciebie to bardzo boli. Udajesz takiego dorosłego, a zachowujesz się gorzej niż obrażona panienka. Naprawdę myślisz że Twoje teksty "dziecięca wyobrażnia" robią na mnie wrażenie?
Wiesz znałem kiedyś takiego usera z innego forum TheBill się nazywał... Jesteś cholernie podobny do tego typa. Nawet można was tak samo nazywać TheBille :D