A ty myślisz, że teksty "jak neandertalczyk walisz ją wirtualną maczugą w łeb" robią na kimkolwiek wrażenie? I teraz znowu nieudolnie próbujesz mnie obrazić. Ogarnij się troszkę chłopczyku, bo mama zobaczy co wypisujesz i karę dostaniesz.
hahaha.... Ok czyli przechodzimy do etapu. "Nazwę cię dzieckiem mimo iż sam potrzebuję mamusi".Serio? Tylko na tyle cie stać? Umiesz dawać głos na komendę widzę. Ale teraz ucisz się z łaski swojej.
Nie wiem czy wiesz ale istnieje coś takiego jak wolnosc slowa i moze wyrażać do woli swoja opinie
Niestety nie żyjemy w USA i nie obowiązują nas tamtejsze słynne "poprawki" kierując się konstytucją RP a właściwie tym co ludzie robią, ignorując ją, mając na uwadze samą rzeczywistość a nie konstytucję (która sama w sobie jest OK). to wolność słowa mamy ograniczoną ;) zwłaszcza po ostatnich "akcjach" a wiesz, tak na marginesie świętujemy 25 lat wolności ;D
Ty założyłaś dwa, ja założyłam dwa, ktoś inny jeden, a inny pięć. Każdy się przyczynił do tego bałaganu od którego chce ci się wymiotować.
Szukacie tylko tych swoich praw. A narzekaj sobie tylko miej świadomość, że narzekasz na samą siebie.
Czy muszę ci wszystko tłumaczyć jak krowie na granicy? Powiedz mi. Od 2 tygodni na tym forum jest taki spam tematami, że to się w pale nie mieści. I nie chodzi tu tylko o te tematy o plakatach. Jakieś pierdoły o Lego, o trailerach głosowanie CZY LUBIE GALADRIELE CZY TAURIEL. CZY KIlLIEGO CZY NORIEGO. A może czy wolę MARCHEWKE PJa od WARKOCZA BOMBURA No do jasnej anielki ile można. Fakt że niektórzy sa mistrzami w zakładaniu beznadziejnych tematów byle by tylko "ich było na wierzchu". Problem polega na tym gdy te tematy sa dublowane. 4 Tematy o plakacie z Bilbem + 3 oplakacie z Thorinem nie liczę tych serenad do Tauriel. Ja już się zdarzy zdublowany no trudno bywa. Ale jaki ma sens dublowanie tych samy tematów po 5/10 minutach? Robi się tylko syf... ale "MOJE MUSI BYĆ NA WIERZCHU"
A teraz zadaj sobie filozoficzne pytanie: po co tutaj wchodzisz i przeglądasz te tematy, skoro one cię tak denerwują?
Mówi się "tłumaczyć jak krowie na rowie" a nie granicy. A skoro nie możesz pojąć, że twoje tematy też się do tego przyczyniają (np. Czo ta Tauriel???) by dalej nie prowadzić tej rozmowy prowadzącej donikąd, odpowiem idąc za twoim rozumowaniem :
"Mają prawo. Bo im wolno."
Eeehhhh wy naprawdę nie macie co robić tylko kłócić się o tematy z plakatami. No "boga" za rok się będziesz z tego śmiać :) a co do porządku na forum to trzeba było o tym myśleć jak forum miało jeszcze 20 tematów! A nie jak ma 800 przeszło już, czy tego chcemy czy nie to forum dobije 2000 tematu na bank. Zresztą, nie tematy o plakatach robią syf większość syfu to te wpisy usunięte z regulaminem. Swoją drogą na forum grawitacji jest jeszcze gorszy syf. Jak można w ciągu dwóch dni, tak drastycznie obniżyć średnią???
To jest forum filmowe, więc plakaty które promują film. Dobra nie ważne czekajmy na trailer :)
To rusz dupę za przeproszeniem i daj nam jakiś ciekawy temat. Najlepiej to jest narzekać ale samemu nic nie robić!
Jak ci tak to przeszkadza, to po prostu odpuść sobie na tydzień to forum, i akurat nie będziesz mieć reakcji wymiotnych a nadal będziesz z tematem na bieżąco.
To proponuję spróbować zrobić coś w kierunku kolejnej opcji. Bo przecież nikt na siłę nie zmusza cię abyś tu przebywała. A raczej geniuszem czy wróżką nie trzeba być, aby zorientować się, że dopóki nie pojawi się zwiastun na forum dominować będą tematy z plakatami, bannerami i innymi rzeczami do obklejania przestrzeni publicznej ku uciesze społeczności.
A jednak przepraszam. Całe 2 tematy. Drugim plakatem byłten z Bilbem. No to faktycznie całe 2tematy.