Po prostu Smutne... Przerobić taką historie w taki bezbarwny film... Smutne..:(
ten użytkownik jest jeszcze gorszy niż spycialec, który się już poprawił. Ten zaś obraża każdego kto ogląda filmy i ocenia wysoko które on uważa za gnioty.
To co innego. A poza tym pliseq jest trochę niewyżyty emocjonalnie i obraża każdego, kto ma inne zdanie ;p
Dokładnie, ale lepiej nie wywołujmy go z lasu :P bo to wilk w czystej postaci. Jeśli wejdziesz mu na terytorium zje cie :P
http://www.filmweb.pl/film/Kapitan+Ameryka%3A+Zimowy+%C5%BCo%C5%82nierz-2014-615 202/discussion/Nudny+ten+film...,2668193?page=2#post_13741721
Tu i na forum Odysei.
On jest krytykiem, niestety tego nie zmienisz :P najlepiej powiedzieć mu że ma rację. Myślę że i zaraz powie że początek Hobbit Niezwykła Podróż też jest zły :P
Tiaa. W filmie można narzekać na masę rzeczy i idiotyzmów, ale akurat z wyglądem Smauga i jego głosem się postarali.
Nie lubię dereików i ludzi, którzy mówią za mnie. Jeśli powiem że Niezwykła Podróż jest DO DUPY, wtedy uznam, że jest DO DUPY. W przeciwnym razie nie rób z siebie Sherlocka. W dodatku ewidentnie widać, że to wy macie problem z moją opinią, a nie ja z waszą.
Ja nie mam, ale czasem z krytyką przesadzasz. Czasem jak narzekasz na coś co jest dobre.