PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249728
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

I to nie są żarty. Najbardziej ciekawi mnie Elrond wyciągający miecz. Czyżby on tez brał udział w
ataku na Dol Guldur?
http://www.theonering.net/torwp/2014/04/01/88192-spoiler-analysis-examining-a-fe w-more-
teasers-for-the-hobbit-there-and-back-again-out-of-cinemacon/

kamilxxx09

No i znowu kłamstwa szerzysz :) Ja mam tylko jedno konto a tobie znowu widzę odbija paranoja multikont :) Z jakiego powodu? Pewnie sam posiadasz multikonto :D

kamilxxx09

Pierwsze zdanie w tym poście jest bezpodstawne, drugie jest jedynie Twoją bujną wyobraźnią, a trzecie potwierdza, że jesteś skończonym idiotą :)

Lonelier

Zobaczymy w grudniu.

kamilxxx09

To samo mówiłeś rok temu. I co? JAJECZKO!

kamilxxx09

Tak jak zobaczyliśmy w grudniu 2013 roku że Smaug ginie w Pustkowiu :D Byłeś TAAAKI PEWNY tego :)

kamilxxx09

Kiedyś Pisałeś tak o Saumgu że zginie w 2 część no i co nie zginą nie pisz więcej kłamstw na forum .

Lonelier

Widać on lubi takie gry jak Guardians of Middle-Earth i jemu wszystko jedno kto, co, jak, po co. Gandalf wejdzie na level 2 i zrobi moda do swojego kostura i będzie miał +5 do magii. Jackson chyba nie jest taki głupi, chociaż kto wie...

Lonelier

10/10 :)

kamilxxx09

Trolu dajże w końcu jakiś dowód a nie insynuujesz jakieś teorie. (0% z tego co piszesz to bzdury. Fakty będą dopiero wtedy jak film się ukaże.

straightlines

No własnie 0 %. Sam nie wiesz, co piszesz. Wtooooopa !

kamilxxx09

Po prostu literowka a ty juz sie podniecasz jakbys nauczyl sie liczyc. Ogarnij sie Kamilku:)

straightlines

Literówka... po prostu nie umiesz pisać.

kamilxxx09

A ty nie umiesz czytać że zrozumieniem i co z tego ???

kamilxxx09

Hahahaha bo przypadkowo nie dopisałem 9tki to oznacza ze nie umiem pisać? Ogarnij się bo kolejny raz piszesz brednie chory człowieku. Gdzybym nie umiał pisać to bym zdania nawet nie zbudował. Użyj czasami rozumu.

Lonelier

Nie baw się z nim. Nawet jeśli to nie są te same kostury to i tak to są te same kostury. Po premierze okaże się, że to nie są te same kostury, a kamilek nam powie, że wcale ta rozmowa się nie odbyła.

kamilxxx09

kamilxxx09 ty sobie teraz żartujesz czy piszesz serio ??? jak serio to ci współczuje .........

wort801

W sumie Kamil to nawet sam sobie nie wspolczuje wiec wiesz:)

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Zaczekaj na film... teorii była już cała masa. Po co tracić czas na jałową dyskusję o kolejnej z nich?

khazad7_2

To nie teorie. To fakty.

kamilxxx09

Ku-rwa! Fakty to ty będziesz miał niepodważalne na premierze filmu. Nie raz twoje "fakty" się nie sprawdzały.

Klocuch12

Zmień avatar bo muli.

kamilxxx09

Ludzie którzy chcą śmierci Trynkiewicza powinni się leczyć. Bo marnują się ręce do pracy. W ogóle jeśli ktoś chce czyjejś śmierci z zemsty powinien się leczyć. To, że ktoś gwałcił, mordował nie oznacza, że wszyscy możemy to też czynić.

Klocuch12

Nadal muli.

kamilxxx09

Muli mnie ten twój Thranduil

Klocuch12

Przynajmniej to nie Mariusz T. - psychopata, morderca i gwałciciel dzieci.

kamilxxx09

Ja przynajmniej coś sobą reprezentuję, nie to co Thranduil, który tylko umie machać mieczem i prawić egoistyczne monologi.

Klocuch12

No comment.

kamilxxx09

A ty kim jesteś żeby oceniać? Faszystom już bardzo blisko do Mariusza T. If you know what I mean :)

straightlines

Ty chyba nie wiesz, kim on jest a masz go w avatarze.

kamilxxx09

Mam góry skaliste w avatarze ślepcu. Faszystom jest bardzo blisko do Trynkiewicza. Trynkiewicz tez bardzo nie lubil jak ktos mial inne zdanie. Tak dalej Kamil:)

straightlines

A co ty jego ojciec?

kamilxxx09

F .....jesteś kamilxxx09

kamilxxx09

Czemu zmieniasz temat? Bardzo dobrze Ci gość pisze. Teraz wypisujesz rzeczy które jak zwykle okażą się bredniami a w grudniu będziesz bredził że nic takiego nie pisałeś. Tak jak teraz kłamco bredzisz że tylko przypuszczałęś że Smaug polegnie w dwójce. Gosciu ty wyzywales kazdego kto mial inne zdanie klamco zakichany.

kamilxxx09

Jesteś skończonym idiotą x2 :)

Lonelier

Twoje zdanie mnie nie interesuje.
PS. Wzajemnie. Bez odbioru.

kamilxxx09

Nie małpuj

straightlines

Udaję ciebie.

kamilxxx09

No tak masz jesteś za g.... żeby coś swojego wymyślić .

kamilxxx09

Ten tekst udowadnia jak blisko Ci do faszysty a co gorsza komunisty.

straightlines

To co tam omawiacie na lekcjach historii to mnie nie interesuje. Ja już tę wiedze dawno posiadłem a jak zechcę sobie przypomnieć to sięgnę do ksiazki albo internetu.

kamilxxx09

Wątpię czy znasz historie :)

wort801

Może nie jestem historykiem czy nauczycielem historii, ale sporą wiedze mam.

kamilxxx09

Właśnie gimbusie skoro wiem jakimi ideami kierowali sie faszysci i komunisci to widze jasno ze jestes do nich bardzo podobny.

kamilxxx09

to są fakty ?? nie masz żadnych dowodów na swoją teorie a jak chcesz Fakty to są o 19 na tvn :) te twoje fakty to nie fakty tylko twoja teoria p......

wort801

Dowody już podałem.

kamilxxx09

To się są fakty tylko twoja teoria

wort801

Jest dowód? Jest. Gandalf ma laskę Radagasta w Dale podczas Bitwy. Czy mu ją przekaże czy Gandalf ją ukradnie - będzie ją mieć bo jest to ta z DP.

kamilxxx09

Inni forumowicze napisali ci ile są wartę twoje dowody ......

wort801

Ale mnie to nie interesuje.