I to nie są żarty. Najbardziej ciekawi mnie Elrond wyciągający miecz. Czyżby on tez brał udział w
ataku na Dol Guldur?
http://www.theonering.net/torwp/2014/04/01/88192-spoiler-analysis-examining-a-fe w-more-
teasers-for-the-hobbit-there-and-back-again-out-of-cinemacon/
No i znowu kłamstwa szerzysz :) Ja mam tylko jedno konto a tobie znowu widzę odbija paranoja multikont :) Z jakiego powodu? Pewnie sam posiadasz multikonto :D
Pierwsze zdanie w tym poście jest bezpodstawne, drugie jest jedynie Twoją bujną wyobraźnią, a trzecie potwierdza, że jesteś skończonym idiotą :)
Kiedyś Pisałeś tak o Saumgu że zginie w 2 część no i co nie zginą nie pisz więcej kłamstw na forum .
Widać on lubi takie gry jak Guardians of Middle-Earth i jemu wszystko jedno kto, co, jak, po co. Gandalf wejdzie na level 2 i zrobi moda do swojego kostura i będzie miał +5 do magii. Jackson chyba nie jest taki głupi, chociaż kto wie...
Trolu dajże w końcu jakiś dowód a nie insynuujesz jakieś teorie. (0% z tego co piszesz to bzdury. Fakty będą dopiero wtedy jak film się ukaże.
Hahahaha bo przypadkowo nie dopisałem 9tki to oznacza ze nie umiem pisać? Ogarnij się bo kolejny raz piszesz brednie chory człowieku. Gdzybym nie umiał pisać to bym zdania nawet nie zbudował. Użyj czasami rozumu.
Nie baw się z nim. Nawet jeśli to nie są te same kostury to i tak to są te same kostury. Po premierze okaże się, że to nie są te same kostury, a kamilek nam powie, że wcale ta rozmowa się nie odbyła.
Zaczekaj na film... teorii była już cała masa. Po co tracić czas na jałową dyskusję o kolejnej z nich?
Ku-rwa! Fakty to ty będziesz miał niepodważalne na premierze filmu. Nie raz twoje "fakty" się nie sprawdzały.
Ludzie którzy chcą śmierci Trynkiewicza powinni się leczyć. Bo marnują się ręce do pracy. W ogóle jeśli ktoś chce czyjejś śmierci z zemsty powinien się leczyć. To, że ktoś gwałcił, mordował nie oznacza, że wszyscy możemy to też czynić.
Ja przynajmniej coś sobą reprezentuję, nie to co Thranduil, który tylko umie machać mieczem i prawić egoistyczne monologi.
Mam góry skaliste w avatarze ślepcu. Faszystom jest bardzo blisko do Trynkiewicza. Trynkiewicz tez bardzo nie lubil jak ktos mial inne zdanie. Tak dalej Kamil:)
Czemu zmieniasz temat? Bardzo dobrze Ci gość pisze. Teraz wypisujesz rzeczy które jak zwykle okażą się bredniami a w grudniu będziesz bredził że nic takiego nie pisałeś. Tak jak teraz kłamco bredzisz że tylko przypuszczałęś że Smaug polegnie w dwójce. Gosciu ty wyzywales kazdego kto mial inne zdanie klamco zakichany.
To co tam omawiacie na lekcjach historii to mnie nie interesuje. Ja już tę wiedze dawno posiadłem a jak zechcę sobie przypomnieć to sięgnę do ksiazki albo internetu.
Właśnie gimbusie skoro wiem jakimi ideami kierowali sie faszysci i komunisci to widze jasno ze jestes do nich bardzo podobny.
to są fakty ?? nie masz żadnych dowodów na swoją teorie a jak chcesz Fakty to są o 19 na tvn :) te twoje fakty to nie fakty tylko twoja teoria p......
Jest dowód? Jest. Gandalf ma laskę Radagasta w Dale podczas Bitwy. Czy mu ją przekaże czy Gandalf ją ukradnie - będzie ją mieć bo jest to ta z DP.