I to nie są żarty. Najbardziej ciekawi mnie Elrond wyciągający miecz. Czyżby on tez brał udział w
ataku na Dol Guldur?
http://www.theonering.net/torwp/2014/04/01/88192-spoiler-analysis-examining-a-fe w-more-
teasers-for-the-hobbit-there-and-back-again-out-of-cinemacon/
No tak jak byśmy tylko pozytywnie pisali o hobbice to byś pisał że logicznie piszemy . Uszanuj w końcu że każdy ma inne zdanie
Ale skąd wiesz, że to jest laska Radagasta pajacu? Absolutnie nic na to nie wskazuje. W dodatku wygląda zupełnie inaczej (nie próbuj mi wmówić, że nie, bo już ci to udowodniłem, a ty napisałeś, że Gandalf ją zmodyfikuje)
Sam jesteś pajac i odczep się ode mnie w końcu. Jak nie potrafisz dostrzec podobieństw to twój problem. I panuj nad sobą.
Sam masz problem, bo piszesz bzdury ktore uwazasz za fakty. Dopoki ktos oficjalnie nie powie lub nie wyjdzie film to wszystko sa dywagacje a nie żadne fakty. Ogarnij się trollu!!!!
Sam dokładnie wiesz że bzdury piszesz, dmniemania które tylko w Twojej chorej wyobraxni są "faktami". Takimi samymi "faktami" jak ten ze Smaug polegnie w Pustkowiu. To tez upierales sie gimbusie ze na 10000000% Smaug zdechnie w dwójce. Szykanowales kazdego ktory mial inna opinie. Wyzywales i obrazales innych ktorzy nie przyjmowali Twoich "faktów". I dalej piszesz bzdury ze cos bedzie na pewno. Udowodniles juz jaka głupotę kryje Twoja głowa. A teraz dodałeś nową bzdure bo jak widzisz pisać potrafię.
Nieeee. Owszem, mówiłem to o Smaugu, ale żadnych ludzi nie wyzywałem. On ma obsesję. Ty zresztą też.
Dla ciebie to wszyscy mamy obsesje co mają inny zdanie niż ty nie tylko ja i straightlines
a może napisać nicki osób które tobie też nie pasują ???
Jemu nikt kto napisze cokolwiek negatywnego o Hobbicie nie pasuje. Ten czlowiek to gnida najnizszego sortu, wyzywa ludzi i nie szanuje nikogo bo ktos filmu nie lubi tak jak on? Powiedz mi jak wielkiem chamem i kretynem trzeba byc zeby tak postepowac???
We własnych kłamstwach się topisz. Twoje całę życie to kłamstwo. Wiedzialem ze bedziesz klamal. Wyzywales ludzi tylko dlatego ze maja inne zdanie, jestes zaklamanym chorym czlowiekiem.