PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249728
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

I to nie są żarty. Najbardziej ciekawi mnie Elrond wyciągający miecz. Czyżby on tez brał udział w
ataku na Dol Guldur?
http://www.theonering.net/torwp/2014/04/01/88192-spoiler-analysis-examining-a-fe w-more-
teasers-for-the-hobbit-there-and-back-again-out-of-cinemacon/

kamilxxx09

Wiec po co mi odpisujesz skoro to cie nie interesuje gdzie tu logika ????

wort801

No własnie. Gdzie w waszych postach logika?

kamilxxx09

No tak jak byśmy tylko pozytywnie pisali o hobbice to byś pisał że logicznie piszemy . Uszanuj w końcu że każdy ma inne zdanie

wort801

Powtarzasz się i nudzisz. Patrz lepiej na siebie.

kamilxxx09

Prawda boli ok spoko rozumiem

kamilxxx09

Jesteś g..... czy tylko udajesz takiego ???

kamilxxx09

Ale skąd wiesz, że to jest laska Radagasta pajacu? Absolutnie nic na to nie wskazuje. W dodatku wygląda zupełnie inaczej (nie próbuj mi wmówić, że nie, bo już ci to udowodniłem, a ty napisałeś, że Gandalf ją zmodyfikuje)

Lonelier

Sam jesteś pajac i odczep się ode mnie w końcu. Jak nie potrafisz dostrzec podobieństw to twój problem. I panuj nad sobą.

kamilxxx09

Sam masz problem, bo piszesz bzdury ktore uwazasz za fakty. Dopoki ktos oficjalnie nie powie lub nie wyjdzie film to wszystko sa dywagacje a nie żadne fakty. Ogarnij się trollu!!!!

kamilxxx09

Bzdury podales a nie dowody. Nie udzielaj sie na tym forum bo tylko bzdury piszesz

straightlines

Hahaha. Jestem tutaj od ciebie dłużej.

kamilxxx09

No i co z tego buhahahahahhahahahahahahahaahahha. Bzdury piszesz i tyle.:D:D:D:D:

straightlines

Jesli ja pisze bzdury, to ty w ogóle nie umiesz pisać.

kamilxxx09

Sam dokładnie wiesz że bzdury piszesz, dmniemania które tylko w Twojej chorej wyobraxni są "faktami". Takimi samymi "faktami" jak ten ze Smaug polegnie w Pustkowiu. To tez upierales sie gimbusie ze na 10000000% Smaug zdechnie w dwójce. Szykanowales kazdego ktory mial inna opinie. Wyzywales i obrazales innych ktorzy nie przyjmowali Twoich "faktów". I dalej piszesz bzdury ze cos bedzie na pewno. Udowodniles juz jaka głupotę kryje Twoja głowa. A teraz dodałeś nową bzdure bo jak widzisz pisać potrafię.

straightlines

Kłamiesz, aż ci się kopci z uszu.

kamilxxx09

Ty kłamiesz .... p......

wort801

Nieeee. Owszem, mówiłem to o Smaugu, ale żadnych ludzi nie wyzywałem. On ma obsesję. Ty zresztą też.

kamilxxx09

Dla ciebie to wszyscy mamy obsesje co mają inny zdanie niż ty nie tylko ja i straightlines
a może napisać nicki osób które tobie też nie pasują ???

wort801

Jemu nikt kto napisze cokolwiek negatywnego o Hobbicie nie pasuje. Ten czlowiek to gnida najnizszego sortu, wyzywa ludzi i nie szanuje nikogo bo ktos filmu nie lubi tak jak on? Powiedz mi jak wielkiem chamem i kretynem trzeba byc zeby tak postepowac???

straightlines

Mózg już widze ci szwankuje. Udowodnij mi to moje wyzywanie, o których tak ciągle mówisz.

kamilxxx09

Nie kłam trollu .......

kamilxxx09

We własnych kłamstwach się topisz. Twoje całę życie to kłamstwo. Wiedzialem ze bedziesz klamal. Wyzywales ludzi tylko dlatego ze maja inne zdanie, jestes zaklamanym chorym czlowiekiem.

straightlines

Wzajemnie.

kamilxxx09

kamilxxx09 ogarnij się człowieku w końcu przez ciebie są awantury na forum .....

wort801

Nie. Przez ciebie i twojego kolęge straightlinesa.

kamilxxx09

Przez ciebie a nie przez nasz

kamilxxx09

A ty czytać że zrozumieniem

khazad7_2

Ja tez sie podpisuje

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Liczyłam na jakieś fajne spoilery a tu kłótnia na 2 strony :(

Kociepierogi

Ooo widze że wielki powrót. Witamy :D

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Oj cały czas byłam tylko jakoś nie chciało mi się na to forum zaglądać :D

Kociepierogi

Rozumiem :) Ale zaglądaj cześciej na forum szczególnie 3 części. Bo niedługo zacznie się dziać :D

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Spoko ;D Nie mogę przegapić :D

Kociepierogi

Noo bo niedługo będzie pewnie zwiastun. Gdzieś w czerwcu może.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Super :D

Kociepierogi

I mam nadzieję, ze wiosną (może nawet w kwietniu) ukaże się videoblog.