Taka byłam dumna z niego, że udało mu się schudnąć, wręcz nie mogłam uwierzyć, że mu się to
udało, po czym dzisiaj obejrzałam zdjęcia i odnoszę wrażenie, że znowu wrócił do wagi sprzed 10 lat
szkoda, żeby umarł przedwcześnie w wieku 60 lat, prawda? a to spotyka wszystkich otyłych... pole wyboru jest szerokie: zawał, wylew, udar, etc.
Niech umiera :( dla mnie to on może umrzeć razem z Tauriel ale w mojej wizji Hobbita :(
PJ przed pracami do Hobbita miał operację dlatego tak schudł, przez chorobę i zabieg. Zdjęcia które ci się kojarzą zapewne gdzie był wg. ciebie przyzwoity już, to są zdjęcia z początku prac. Mnie to nie przeszkadza. Tak naprawdę choroba i nieszczęścia mogą dotknąć nas w każdej chwili. On sam wie co robi a my i tak nic do tego nie mamy. Aha i to nie jest ta sama waga co przy WP jak już tak wnikliwie to analizujemy.
nie wiem, czy ta sama, czy taka sama, jeśli już się czepiamy użytych słów, ja osobiście jestem w szoku, bo mam przed oczami w pamięci sceny z videobloga, po czym widzę zdjęcia z premiery sprzed kilku dni i na mój gust wygląda podobnie jak wcześniej - czyli jak napchany hobbit :D
Spójrz sobie na zdjęcia z premiery i te z planu WP ;) z pewnością to nie aż ta sama waga :) -> taaaa strona filmwebu wygląda tragicznie wszytko takie wielkie, nieczytelnie rozłożone yh.. koszmar.
Pozbawili mnie repertuaru kin :( był prosty, w jednej tabelce, posortowane alfabetycznie tytułami z rozwinięciem przy każdym w ktorym kinie jest wyświetlany i o której godzinie... ja nie wiem, gdzie z tym protestować, ale bez tego będę już się czuję, jakby mnie ktoś okradł :( najlepsza funkcja na filmwebie, ja prdl :/ (przekleństw też już nie można pisać, mimo że tego nie robię na co dzień, ale dzisiaj tak mi podnieśli ciśnienie, że inaczej się o tym wyrażać nie potrafię)
szkoda też opcji "Nie przegap w TV" bardzo przydatna dla kogoś, kto ma zaznaczone dużo filmów do obejrzenia w "Chcę obejrzeć"