PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249769
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Taka byłam dumna z niego, że udało mu się schudnąć, wręcz nie mogłam uwierzyć, że mu się to
udało, po czym dzisiaj obejrzałam zdjęcia i odnoszę wrażenie, że znowu wrócił do wagi sprzed 10 lat

ocenił(a) film na 7
tolerancja91

Wychudł, bo pękł mu wrzód.
A zresztą, co ma do rzeczy jego waga?

ocenił(a) film na 8
milka19

szkoda, żeby umarł przedwcześnie w wieku 60 lat, prawda? a to spotyka wszystkich otyłych... pole wyboru jest szerokie: zawał, wylew, udar, etc.

użytkownik usunięty
tolerancja91

Niech umiera :( dla mnie to on może umrzeć razem z Tauriel ale w mojej wizji Hobbita :(

ocenił(a) film na 7

Może szacunku?

ocenił(a) film na 6
tolerancja91

PJ przed pracami do Hobbita miał operację dlatego tak schudł, przez chorobę i zabieg. Zdjęcia które ci się kojarzą zapewne gdzie był wg. ciebie przyzwoity już, to są zdjęcia z początku prac. Mnie to nie przeszkadza. Tak naprawdę choroba i nieszczęścia mogą dotknąć nas w każdej chwili. On sam wie co robi a my i tak nic do tego nie mamy. Aha i to nie jest ta sama waga co przy WP jak już tak wnikliwie to analizujemy.

ocenił(a) film na 8
calays

nie wiem, czy ta sama, czy taka sama, jeśli już się czepiamy użytych słów, ja osobiście jestem w szoku, bo mam przed oczami w pamięci sceny z videobloga, po czym widzę zdjęcia z premiery sprzed kilku dni i na mój gust wygląda podobnie jak wcześniej - czyli jak napchany hobbit :D

ocenił(a) film na 8
tolerancja91

BTW tragiczna ta nowa strona filmwebu

ocenił(a) film na 6
tolerancja91

Spójrz sobie na zdjęcia z premiery i te z planu WP ;) z pewnością to nie aż ta sama waga :) -> taaaa strona filmwebu wygląda tragicznie wszytko takie wielkie, nieczytelnie rozłożone yh.. koszmar.

ocenił(a) film na 8
calays

Pozbawili mnie repertuaru kin :( był prosty, w jednej tabelce, posortowane alfabetycznie tytułami z rozwinięciem przy każdym w ktorym kinie jest wyświetlany i o której godzinie... ja nie wiem, gdzie z tym protestować, ale bez tego będę już się czuję, jakby mnie ktoś okradł :( najlepsza funkcja na filmwebie, ja prdl :/ (przekleństw też już nie można pisać, mimo że tego nie robię na co dzień, ale dzisiaj tak mi podnieśli ciśnienie, że inaczej się o tym wyrażać nie potrafię)

szkoda też opcji "Nie przegap w TV" bardzo przydatna dla kogoś, kto ma zaznaczone dużo filmów do obejrzenia w "Chcę obejrzeć"