PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249769
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Widzę że filmu jeszcze nie ma ale już są oceny - gratuluje debilom

użytkownik usunięty
magik30

A pomyślałeś, że w innym kraju też Polacy mieszkają i mogli widzieć już film?

ocenił(a) film na 4

No i po co odpowiadasz głupkowi na debilny temat? To forum jest teraz tak nieczytelne a te trolle cały czas zakładają swoje tematy i tylko je ciągle widać. Ich trzeba zlewać.

ocenił(a) film na 6
Belief

o proszę ile gimbusów. Głupki to jesteście wy - po co zaśmiecacie forum skoro nie macie nic sensownego do napisania hmm???. To że forum jest nieczytelne to swoją drogą. Temat nie jest debilny jest bardzo sensowny ponieważ TEN FILM NIE MIAŁ JESZCZE NIGDZIE PREMIERY NA ŚWIECIE. Ale... grunt to pisać nie mając o niczym pojęcia.

Aha i info dla mądrali - nie ma też go w sieci bo byłby już na polskich serwerach.

ocenił(a) film na 10
magik30

"TEN FILM NIE MIAŁ JESZCZE NIGDZIE PREMIERY NA ŚWIECIE" - facepalm x 100000. 01.12.2014 - Wielka premiera w Londynie

ocenił(a) film na 7
GandalfTheWhite

dokładnie plus już online gdzieś tam wersja cam byla

ocenił(a) film na 4
magik30

Gimbusem to ty jesteś drogie dziecko i to do tego niezbyt rozgarniętym. Premiera była 1 grudnia w Wielkiej Brytanii. Może zamiast się drzeć, robiąc z siebie wiadomo kogo i wyzywać ludzi włączył byś myślenie.

ocenił(a) film na 6
Belief

o f@ck faktycznie - inne matoły mnie wprowadziły w błąd :(. 25 dni premiera Polska. To pewnie już będą piraty... No dobra może ta garstka widziała ten film. :)

magik30

Widać że nie czytałeś żadnych informacji na temat filmu ....a i rozumiem że pisałeś o sobie spoko za parę lat może będziesz inny .....

Niektórym myślenie boli....

Taa szczególnie taki spycialec :P

kamilxxx09

Przecież on siedział obok Jacksona w trakcie produkcji filmu i podpowiadał mu co i jak zrobić.. wszystko było pięknie do czasu premiery w Londynie kiedy to owi panowie siedzieli razem oglądając film na sali kinowej i okazało się, że Jackson wszystko zmienił w ostatniej chwili po swojemu dlatego też spycialec w połowie filmu wyszedł z sali kinowej trzaskając drzwiami i teraz robi wszystko żeby zbojkotować Hobbita ;)

Troll_filmweb

I wyobraź sobie, ze to się powtórzyło już trzeci raz,bo przy NP i PS też tak było, a spycialec juz 3 raz popełnił ten sam błąd. Oj, cieżko ma w życiu chłopak :)

kamilxxx09

No to faktycznie.. pechowiec życiowy ;/

Troll_filmweb

Przykre. Ostatni raz tak wzruszyłem się na Titanicu. I to dosłownie, bo byłem na nim, gdy tonął.

użytkownik usunięty

Dzięki za ostrzeżenie, będę pamiętać na następny raz :)

ocenił(a) film na 4

Tak tak, wiadomo że oceny wystawiły osoby które filmu nie oglądały. Możliwość oceny powinna być w u nas od 19 grudnia, ale w sumie to co to ma za znaczenie ;)

Joecrou

A co z Polakami którzy mieszkają w innych krajach i mają konta na filmwebie ???:);)

ocenił(a) film na 4
wort801

To że mogą sobie poczekać i oddać głos później? ;) Z tych wystawionych ocen obecenie ani jedna osoba filmu nie widziala, jestem pewien ;) Ale co mnie jakies oceny na filmwebie, niech sobie oceniaja kiedy chcą.

Joecrou

Dobry jesteś :) od razu wiesz że nikt nie widział :)

ocenił(a) film na 7
wort801

To nasz forumowy jasnowidz.Niejedno już przewidział :(

thorin3

:):)

ocenił(a) film na 4
thorin3

Otóż to ;)

ocenił(a) film na 7
Joecrou

Niestety taka prawda :(

ocenił(a) film na 4
thorin3

No niestety tak...ale nic nie poradzimy.. :(

ocenił(a) film na 4
thorin3

forumowy pesymista :P

ocenił(a) film na 7
Belief

Pozornie pesymista :( Jasnowidz :( :P

użytkownik usunięty
wort801

Jasne, że nikt nie widział. Nie pojawiła się ani jedna rzetelna recenzja filmu.

E tam nie każdy piszę recenzje :)

użytkownik usunięty
wort801

Myślę, że raczej by się podzielił opinia, plusami, minusami filmu. Biorąc pod uwagę, że była by to pierwsza opinia na tym forum.

Tak więc, jak narazie sami idioci ocenili.

ocenił(a) film na 10
Joecrou

Ja oceniłem na 1 dzień ze względu na to że chciałem ocienić aktora i zobaczyć czy wszytko działa. Potem ocene zdiąłem i niby coś złego zrobiłem ? ;P

ocenił(a) film na 4
GandalfTheWhite

Nic szczegolnie złego ;P

ocenił(a) film na 10
Joecrou

Heh ;P I tak poleciały na mnie hejty xD

ocenił(a) film na 4
GandalfTheWhite

Od kogo?

ocenił(a) film na 10
Belief

Chyba od kacperro

Joecrou

Hah, może wszędzie taką opcję wprowadźmy. Co z filmami, które nie mają polskich premier, ani tych kinowych, ani domowych? :P

vegeta391

:) dobry pomyśl ;)