PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424943
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Podobno Hobbit na dvd ma być już w marcu ( w październiku wersja rozszerzona) !!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
bajkopisarka_2

I właśnie to czego nie lubię,czyli wersja rozszerzona.No okej kiedyś oglądałam wersję rozszerzoną pewnego filmu i została do całego filmu dodana jedynie jedna scena.Zawsze kiedy słyszę wersja rozszerzona to mam na myśli "Wydanie kasy na zobaczenie tego samego filmu i jednej dodatkowej sceny" także w takich chwilach zastanawiam się czy obejrzeć wersję rozszerzoną czy może pozostać na "oryginale".Także możliwe,że zaryzykuje i zobaczę tą wersję rozszerzoną jak się pojawi.

ocenił(a) film na 8
MovieStar22

Oglądałaś wersje rozszerzone LotR'a? Tam jest po pół godziny dodatkowych scen na każdy film.

ocenił(a) film na 10
MovieStar22

We Władcy Pierścieni w rozszerzonych wersjach było całkiem sporo dodanych scen. I myślę, że warto ją zobaczyć.

ocenił(a) film na 7
MovieStar22

Koniecznie obejrzyj rozszerzoną trylogię WP, jest sporo ciekawych scen.

ocenił(a) film na 10
bajkopisarka_2

Dzięki wszystkim za odpowiedzi,WP wersji rozszerzonej akurat nie oglądałam.Dzięki waszym opiniom chyba zaryzykuje ^^

ocenił(a) film na 9
MovieStar22

Polecam są tam np. takie rzeczy jak rozmowa z Sarumanem oraz wiele rozszerzonych ujęć i scen.

ocenił(a) film na 9
bajkopisarka_2

Wersja rozszerzona? Uhuhuhu :D nie myślałam, że dla 'Hobbita' też się coś takiego znajdzie

ocenił(a) film na 10
bajkopisarka_2

Słabo że edycję rozszerzoną dadzą później. To dwukrotne zarabianie praktycznie na tym samym. Nie mogli od razu wydać dvd z dodatkowymi scenami.