Dużo się naczytałem różnych opinii na temat Hobbita.Jedni krytykują,drudzy wychwalają,porównując do Drużyny Pierścienia.Pytanie:który film uważacie za lepszy pod względem wykonania?W którym według Was bardziej się postarali?
A co mi tam:
- Po pierwsze doszłam do wniosku, że robię małą przerwę bo chciałam zobaczyć jak się ustatkuje sytuacja, nie można ciągle przypomnieć, to bez sensu. Proponuje się reguły i potem zostawia z nimi innych i obserwuje co z tego wyjdzie. Co wyszło to wszyscy wiemy – czyli nic. I z tego wyniosłam pewne wnioski , które na razie zostawię dla siebie + więcej uwagi poświęciłam na forum Wałęsy czy Ambassady. Ludzie naprawdę myślą, że wszędzie są idioci i każdego z góry traktują. Dopiero jak wyjaśniłam zakres mojej wiedzy polityczno-historycznej i zaznaczyłam, że moja wiedza nie pochodzi z TVN tylko książek Prof. Pajewskiego i jego uczniów to zaczęli „normalnie rozmawiać”. Szczerze, chcesz poznać trolling w najdziwniejszej postaci? To co wy tu robicie jest niczym naprawdę , tam to jest „rzeź”.
- Przyznam przedłużył mi się okres „odwilży” z mojej strony nie planowałam, że „zniknę” na tak długo. Szkoła? Nie studnia – trzeba było „walczyć” o miejsca , nikt nie chce siedzieć do 19 na prawie i wymiarze sprawiedliwości w UE , każdy walczy o miejsce we wcześniejszych grupach. Poniekąd trafiłeś ogólnie edukacja. Musiałam ustawić sobie plan. Dodatkowo muszę ogarnąć mój wylot na „drugie wakacje” – Portugalia. I jestem dziewczyną także brutalna rzeczywistość - wolę zakupy od przesiadywania na forum Hobbita tak non-stop. Po prostu najlepszy sort w Zarze zaczyna się wrzesień/październik i tyle . Ale nie martw się, wracam ;D
Super wielkie dzięki. W takim razie bardzo chętnie popatrzę na tę "rzeź":) O Zarze mi nie pisz, bo to co się dzieje z kobietami w ramach klimatów jesiennych to jest porażka po całości. Skoro wracasz to świetnie. Będziesz naszym sumieniem. Przy okazji Kamil będzie miał jeszcze powód Cię zbesztać, np. kiedy nie wystawisz dziesiątki Pustkowiu:)
Przewiduje , że mogę dać wysoką ocenę Pustkowiu bo mam przeogromną słabość do Benedicta. Tak wiem, że to straszne i nie powinnam tylko na to zwracać szczególnej uwagi ale cóż. Jak nigdy w życiu nie miałam problemu typu „ OMG Brad Pitt jest taki przystojny itp.” to głos Cumberbatcha mnie rozwala i jego gra aktorska też. Więc w sumie mogę być mało obiektywna jeżeli przyjdzie ocenianie Smauga.
Także tak, znów będę was irytować ! ;)
E tam, to ma mnie irytować? Ja dałęm ósemkę nowemu Riddickowi bo lubię te sku$#$la :) Chociaż wiem, że powininem dać niższą ocenę. Co do Benedicta jest świtnym aktorem, więc skoro gra filmie głosem i to Cię urzecze to jak najbardziej możesz dać z tego powodu wyższą ocenę.
Ja wolę Drużynę Pierścienia. Dużo się tam dzieje, nie jest nudnawo, aktorstwo świetne, wszystko na najwyższym poziomie.
Drużyna Pierścienia - 9/10
Hobbit - 7/10
Hobbit mnie niesamowicie rozczarował. Na drugą część na pewno nie wybiorę się do kina z obawy, że nie będę miał wygodnego miejsca do przyśnięcia.
Potwierdzam :) zdecydowanie Drużyna Pierścienia ! ale do Hobbita mam również wielki sentyment.