Zero argumentów, tylko prośba o całowanie w dupę. Typowy polaczek-cebulaczek. <3
PS Jezus to zabawny hipis, więc sobie walnąłem, ot co.
Jednak nie idę na Hobbita, prawda to czy kłamstwa mam wylane. Niech Jackson zbankrutuje a nie zarabia potrójnie na jednej ekranizacji.
Film na otwarciu zarobił tyle, że wystarczy na pokrycie kosztów produkcji wszystkich trzech części. Możesz hejtować, ale wiesz co? Jackson nie tylko ma wylane na ciebie. On na szczęście nawet nie ma pojęcia o twoim istnieniu. Co więcej - tak już zostanie.
Kolega chyba nie wie, że kiniarze biorą połowę z zysków. Poza tym ja mam wylane, że Jackson ma wylane na mnie, i do tego wylane mam na takie śmeiszne hejterowskie pościki jak twój.
I kto tu jest hejterem? Daruj sobie, na dobrą sprawę Jackson nie ma pojęcia także o tobie, wierny fanie LOTRa.
A nie wolisz, żeby zamiast tego, że film okaże się klapą okazało się, że jednak nie była to wina twórców? Nie mówię, że to nie była ich wina, ale tego, że była tez nie wiesz z całą pewnością.
Jakoś nie przypominam sobie, żeby ktoś tak złorzeczył filmom, podczas których ginie np. taki kaskader...