WP nie umywa się to tego epickiego dzieła, film zasługuje na miejsce w top 10, ocena spada, ale my i tak wiemy, że to epickie dzieło!
Moja ocena to 10/10 i do ulubionych, niestety źle wybrałem i nacisnąłem 6.
Szkoda, że nie da się tego odwrócić. :(
Już 98 pozycja! Płaczę...
da się poprawić... odznacz że nie oglądałeś i ocenisz jeszcze raz albo kliknij od razu na 10 gwiazdek...
To wcale nie jest sarkazm, ops znowu źlą wybrałem ocenę, ale oczywiście w główce cały czas mi krąży 10/10.
Jako, że to już nie jest to zaczynam wierzyć, że rzeczywiście pierwszy raz popełniłeś błąd działając poprawnie.
Wszędzie idioci.
Nikt nie zmusza Cię do podpisywaniem się pod moją oceną, wszystko rozumiem, film może się podobać, ale zdecydowanie bardziej bliższa rozsądkowi jest ocena 5/10 niż 10/10, nie wiadomo za co tak naprawdę.
Film jest zwykłym skokiem na kasę i nie przeszkadzałoby mi to zbytnio gdyby był dobrze wykonany i z jakimkolwiek klimatem, tymczasem otrzymujemy bezpłciowe kino fantasy, żerujące na świetności WP (sam zostałem tym samym reżyserem mocno skołowany, że to będzie kolejne świetne kino). I tu nie ma z mojej strony porównań do WP, niech Hobbit będzie inny, ale niech posiada klimat, na jakimś poziomie dialogi i był filmem max na 2 części, a nie przesadnie długim, wpletującym bardzo słabe dodatkowe wątki i tragiczne żarty.
Chłopie zrozum, że nabijałem się z Georgiany i jej braku rozumienia, nie obchodzi mnie dlaczego i jaką ocenę wystawiłeś.
aj! Rzeczywiście, zbyt pochopne przeczytanie i napisanie odpowiedzi przeze mnie.
Pozdrawiam.