PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424943
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

WP nie umywa się to tego epickiego dzieła, film zasługuje na miejsce w top 10, ocena spada, ale my i tak wiemy, że to epickie dzieło!

ArghesS

Taaaa, i oceniamy na 6.

ocenił(a) film na 9
Georgiana_1

Sarkazm hę?

kordrum

Nieeee, skądże.

ocenił(a) film na 9
Georgiana_1

-.-
stąd ocena 6 dopełniająca to co powyższy napisał.

ocenił(a) film na 4
kordrum

Moja ocena to 10/10 i do ulubionych, niestety źle wybrałem i nacisnąłem 6.
Szkoda, że nie da się tego odwrócić. :(
Już 98 pozycja! Płaczę...

ArghesS

da się poprawić... odznacz że nie oglądałeś i ocenisz jeszcze raz albo kliknij od razu na 10 gwiazdek...

ocenił(a) film na 4
jason86

...z radości.

ocenił(a) film na 9
ArghesS

Oni chyba na prawdę nie rozumieją sarkazmu

ocenił(a) film na 4
kordrum

To wcale nie jest sarkazm, ops znowu źlą wybrałem ocenę, ale oczywiście w główce cały czas mi krąży 10/10.

ocenił(a) film na 9
ArghesS

Jako, że to już nie jest to zaczynam wierzyć, że rzeczywiście pierwszy raz popełniłeś błąd działając poprawnie.
Wszędzie idioci.

ocenił(a) film na 4
kordrum

Nikt nie zmusza Cię do podpisywaniem się pod moją oceną, wszystko rozumiem, film może się podobać, ale zdecydowanie bardziej bliższa rozsądkowi jest ocena 5/10 niż 10/10, nie wiadomo za co tak naprawdę.
Film jest zwykłym skokiem na kasę i nie przeszkadzałoby mi to zbytnio gdyby był dobrze wykonany i z jakimkolwiek klimatem, tymczasem otrzymujemy bezpłciowe kino fantasy, żerujące na świetności WP (sam zostałem tym samym reżyserem mocno skołowany, że to będzie kolejne świetne kino). I tu nie ma z mojej strony porównań do WP, niech Hobbit będzie inny, ale niech posiada klimat, na jakimś poziomie dialogi i był filmem max na 2 części, a nie przesadnie długim, wpletującym bardzo słabe dodatkowe wątki i tragiczne żarty.

ocenił(a) film na 9
ArghesS

Chłopie zrozum, że nabijałem się z Georgiany i jej braku rozumienia, nie obchodzi mnie dlaczego i jaką ocenę wystawiłeś.

ocenił(a) film na 4
kordrum

aj! Rzeczywiście, zbyt pochopne przeczytanie i napisanie odpowiedzi przeze mnie.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
ArghesS

ej to tylko pierwsza część, musieli zrobić wstęp ) Myślę, że inne będą lepsze, będzie Smaug, Dol Guldur i Sauron. A podzielili na trzy części, bo dadzą dużo wstawek z Silmarinionu i innych dodatków. Mam nadzięję, bo tak Jackson pisał.