PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424870
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Słabo

ocenił(a) film na 10

Baaardzo słaby film, książka 100razy lepsza..

Twórcy popsuli klimat totalnie

Gdy oglądałem hobbita... zasnąłem..

3/10

ocenił(a) film na 9
straightlines

Tym wpisem udowodniłeś, że jednak TruR ma racje.

ocenił(a) film na 5
kordrum

Niby jak to udowodniłem?

ocenił(a) film na 9
straightlines

hipokryzją

ocenił(a) film na 5
kordrum

Nigdy nie mówię, że moja ocena filmu jest jedyna zgodna. Więc nie wiem gdzie ty widzisz hipokryzję.

ocenił(a) film na 9
straightlines

Teraz to już nie wiem do której wypowiedzi się odnosiłem ani o co chodziło, więc niech będzie.

użytkownik usunięty
TruR

Nie wiem czy ktokolwiek zauważył,ale Kamilxxx09 to dzieciak z charakteru.Czepia się wszystkich,którzy mają zdanie inne od jego.Czy Filmweb nie jest do tego,aby KULTURALNIE wyrażać swoje opinie i dzielić się nimi z innymi?

ocenił(a) film na 5

Kamil to zakompleksiony egoista i każdy wie, że inne opinie powodują u niego epilepsję:)

straightlines

Czyli ma dokładnie ten sam syndrom co ty - już dostrzegasz czemu kilka wpisów wyzej ktoś (kordrum) nazwał cie hipokrytą ? Bo robisz dokładnie to samo co kamil i nawet tego nie zauważasz...

ocenił(a) film na 5
TruR

No proszę wrócił ten co ma patent na prawdę. Widzę, że się rozgrzewasz :) Tak dalej mistrzy internetowy|:)

straightlines

Autentycznie się zarumieniłem - nie spodziewałem się tak ciepłych słów - może ta nasza potyczka przyniosła jednak jakieś wymierne korzyści... bo nie poznaję KOLEGI ;)))

ocenił(a) film na 5
TruR

No proszę, beznadziejny przypadek, ale jednak dałeś radę coś z siebie wykrzesać:)

straightlines

Zonk - beznadziejne przypadki nie mogą z siebie nic wykrzesać z zasady bo z natury/nazwy są beznadziejne ;) a ja radę jak sam przyznałeś dałem :)) więc albo 'beznadziejny' albo 'dałem radę' - wybór należy do Ciebie ;)))

ocenił(a) film na 5
TruR

Mylisz się. To że nikt nie pokłada w nich nadzieji nie oznacza, że nie dadzą sobie rady. Jedno z drugim mało ma wspólnego gdy determinacja wielka jest::)

straightlines

Zaraz zaraz bo zboczyliśmy z tematu - ta ja nie poznaję kolegi a nie kolega mnie... ;)
ja tylko (ale zawsze) odbijam piłkę - a że radzę sobie z 'topspinem', 'dropszotem' jak i 'slajsem' zarówno z 'forhendu' jak i 'bekhendu' więc mamy uśmiechy zamiast jobów ;))
Ale cała zasługa po stronie kolegi bo pierwszy pokazał że nie jest jednowymiarowy (a do czego już mnie niestety prawie przekonał wcześniejszą postawą - z naciskiem na słówko prawie ;)

kamilxxx09

brak argumentów = trolling

lolmiki

Odpowiadasz na temat z lipca. Ogarnij się.

kamilxxx09

chce ci pokazać że zaprzeczasz swoim własnym słowom. moim zdaniem film jest naprawde dobry ale każdy ma inne zdanie.a i jeszcze jedno gratuluje pamięci :)

lolmiki

Na trolling odpowiada się krótko i na temat.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Kolejna osoba, która Cię tu nie trawo trolu:)

ocenił(a) film na 5
CorinisPL

Nie przejmuj się kamilkiem to troll.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

To ty kretynie prowokujesz cały czas. Zamknij już jadaczkę gówniarzu.

straightlines

Odpowiadanie na stare posty pokazuje, jaki jestes żałosny.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Raczej trolowanie i prowokowanie wszystkich jest żałosne.

straightlines

To po co trollujesz?

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

I ak każdy wie, że ty tu jesteś największym trolem więc marny Twój wysiłek. Lolmiki to kolejna osoba, która dała Ci to znać.

straightlines

I co? Myślisz że się tym przejmuje? Co mnie obchodza tematy z lipca? Nara trollu.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Aha to oznacza, że obrażasz ludzi i Cię to nie obchodzi? Ciekawe gówniarzu czy na żywo też byłbyś taki wyszczekany.

straightlines

Zainwestuj w lepsze słownictwo.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Kolego w tym temacie już trzy osoby mają Cię dość. Jesteś ograniczony a najlepiej przydałaby Ci się profesjonalna opieka psychiatryczna. W stosunku do Ciebie najabrdziej pasują słowa: frustrat, patałach, idiota, socjopata. Może in ni mają to gdzieś ale ilekroć obrazisz innego uzytkownika i znowu będzie chamem (w tym temacie śmieciu obraziłeś trzech użytkowników już) to ja będę Cię gnoił.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
straightlines

Hahahahha

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
straightlines

Powtarzasz się trollku hahaha

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Więc spotkajmy się śmieciu w realu zobaczymy jaki jesteś odważny.

ocenił(a) film na 9
straightlines

Jea! Będzie ustawka... pozwólcie, że rozrobię na tę okazję kisiel :D

ocenił(a) film na 5
khazad7_2

Ano hehehe może to go w kmońcu zamknie bo skończyły mi sie pomysły. Zobaczymy czy szczurek będzie taki mocny w gębie dalej. :) Jak na razie się zamknał ale wróci ze szkoły to znowu zacznie szczekać.

straightlines

Nie spotykam się z błaznami.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Nie dość, że gbur i cham to jeszcze tchórz z Ciebie jest.

użytkownik usunięty
CorinisPL

Książka dziecinna, za to film żałosny.

ocenił(a) film na 9

No i takie pipy oceniają filmy na portalu a inni mają się niby oceną sugerować, że jest wiarygodna? Argumentacja godna prowincjusza.

użytkownik usunięty
khazad7_2

He he...

ocenił(a) film na 5
khazad7_2

Co powiesz na innego rodzaju pipy co nawet jakby Jackson zrobi kupsztala i podpisał, że to Hobbit to i tak wystawiliby 10:D

ocenił(a) film na 9
straightlines

Cóż... ja też dałem ocenę 10 z powodów które dla mnie są oczywiste a reszty nie powinny interesować :-)
Nie czuję się przy tym ani fanatykiem etc. Po prostu w temacie Śródziemia nie jestem obiektywny gdyż mam do tego słabość i tym słabościom ulegam :-)

No ale to też nikogo interesować nie powinno :-)

ocenił(a) film na 5
khazad7_2

No właśnie więc olej to. Większość i tak wie, że filmweb jest nieobiektywny. Wolą ocenę sprawdzić na imdb albo rottentomatoes.

CorinisPL

Oczywiście,że książka jest lepsza.Tak samo jest z Władcą Pierścieni i większością innych książek,na których podstawach zrobiono film.Co do oceny,to nic nie skomentuję,bo to Twoje zdanie.Ja jednak dałem mocną szóstkę,bo jest "nieźle",choć mogło być o stokroć lepiej!

ocenił(a) film na 9
CorinisPL

No tak...konto pod koniec lipca założone. Zawsze mnie to zastanawiało, jak bardzo są znudzeni i nieszczęśliwi ludzie którzy zakładają multikonta, tematy w których dają upust swojej rozpaczy, podżegają do kłótni etc.
Smutny z Ciebie przypadek....jak wiele innych tu na tym portalu.

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

Napisałem po prostu że film mi się nie podoba, nagle każdy na mnie naskakuje i wyzywa od trolli, a z tego się zrobił spam na 2strony.

Co jest z wami ku*wa nie tak?

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

Upust swojej rozpaczy? Podczas całego mojego pobytu na Filmweb napisałem ten jeden cholerny temat.
Podżegam cię do kłótni? Mogę mieć swoje zdanie na temat tego filmu jakie tylko chcę a wy się w to angażujecie i organizujecie jakieś pseudo wojny.

Trolle i "Wielcy obrońcy" - tyle na temat filmwebu.

ocenił(a) film na 5
CorinisPL

Spokojnie kolega Khazad akurat jest w porządku. Tutaj tylko Kamilek wyzywa od trolli jeśli komuś się Hobbit nie spodoba. Reszta jest w porządku. Stary jeśli ktoś ma problem bo wyraziłeś swoją opinię, to on sam ma problem...