Baaardzo słaby film, książka 100razy lepsza..
Twórcy popsuli klimat totalnie
Gdy oglądałem hobbita... zasnąłem..
3/10
Nigdy nie mówię, że moja ocena filmu jest jedyna zgodna. Więc nie wiem gdzie ty widzisz hipokryzję.
Teraz to już nie wiem do której wypowiedzi się odnosiłem ani o co chodziło, więc niech będzie.
Nie wiem czy ktokolwiek zauważył,ale Kamilxxx09 to dzieciak z charakteru.Czepia się wszystkich,którzy mają zdanie inne od jego.Czy Filmweb nie jest do tego,aby KULTURALNIE wyrażać swoje opinie i dzielić się nimi z innymi?
Kamil to zakompleksiony egoista i każdy wie, że inne opinie powodują u niego epilepsję:)
Czyli ma dokładnie ten sam syndrom co ty - już dostrzegasz czemu kilka wpisów wyzej ktoś (kordrum) nazwał cie hipokrytą ? Bo robisz dokładnie to samo co kamil i nawet tego nie zauważasz...
No proszę wrócił ten co ma patent na prawdę. Widzę, że się rozgrzewasz :) Tak dalej mistrzy internetowy|:)
Autentycznie się zarumieniłem - nie spodziewałem się tak ciepłych słów - może ta nasza potyczka przyniosła jednak jakieś wymierne korzyści... bo nie poznaję KOLEGI ;)))
No proszę, beznadziejny przypadek, ale jednak dałeś radę coś z siebie wykrzesać:)
Zonk - beznadziejne przypadki nie mogą z siebie nic wykrzesać z zasady bo z natury/nazwy są beznadziejne ;) a ja radę jak sam przyznałeś dałem :)) więc albo 'beznadziejny' albo 'dałem radę' - wybór należy do Ciebie ;)))
Mylisz się. To że nikt nie pokłada w nich nadzieji nie oznacza, że nie dadzą sobie rady. Jedno z drugim mało ma wspólnego gdy determinacja wielka jest::)
Zaraz zaraz bo zboczyliśmy z tematu - ta ja nie poznaję kolegi a nie kolega mnie... ;)
ja tylko (ale zawsze) odbijam piłkę - a że radzę sobie z 'topspinem', 'dropszotem' jak i 'slajsem' zarówno z 'forhendu' jak i 'bekhendu' więc mamy uśmiechy zamiast jobów ;))
Ale cała zasługa po stronie kolegi bo pierwszy pokazał że nie jest jednowymiarowy (a do czego już mnie niestety prawie przekonał wcześniejszą postawą - z naciskiem na słówko prawie ;)
chce ci pokazać że zaprzeczasz swoim własnym słowom. moim zdaniem film jest naprawde dobry ale każdy ma inne zdanie.a i jeszcze jedno gratuluje pamięci :)
I ak każdy wie, że ty tu jesteś największym trolem więc marny Twój wysiłek. Lolmiki to kolejna osoba, która dała Ci to znać.
Aha to oznacza, że obrażasz ludzi i Cię to nie obchodzi? Ciekawe gówniarzu czy na żywo też byłbyś taki wyszczekany.
Kolego w tym temacie już trzy osoby mają Cię dość. Jesteś ograniczony a najlepiej przydałaby Ci się profesjonalna opieka psychiatryczna. W stosunku do Ciebie najabrdziej pasują słowa: frustrat, patałach, idiota, socjopata. Może in ni mają to gdzieś ale ilekroć obrazisz innego uzytkownika i znowu będzie chamem (w tym temacie śmieciu obraziłeś trzech użytkowników już) to ja będę Cię gnoił.
Ano hehehe może to go w kmońcu zamknie bo skończyły mi sie pomysły. Zobaczymy czy szczurek będzie taki mocny w gębie dalej. :) Jak na razie się zamknał ale wróci ze szkoły to znowu zacznie szczekać.
No i takie pipy oceniają filmy na portalu a inni mają się niby oceną sugerować, że jest wiarygodna? Argumentacja godna prowincjusza.
Co powiesz na innego rodzaju pipy co nawet jakby Jackson zrobi kupsztala i podpisał, że to Hobbit to i tak wystawiliby 10:D
Cóż... ja też dałem ocenę 10 z powodów które dla mnie są oczywiste a reszty nie powinny interesować :-)
Nie czuję się przy tym ani fanatykiem etc. Po prostu w temacie Śródziemia nie jestem obiektywny gdyż mam do tego słabość i tym słabościom ulegam :-)
No ale to też nikogo interesować nie powinno :-)
No właśnie więc olej to. Większość i tak wie, że filmweb jest nieobiektywny. Wolą ocenę sprawdzić na imdb albo rottentomatoes.
Oczywiście,że książka jest lepsza.Tak samo jest z Władcą Pierścieni i większością innych książek,na których podstawach zrobiono film.Co do oceny,to nic nie skomentuję,bo to Twoje zdanie.Ja jednak dałem mocną szóstkę,bo jest "nieźle",choć mogło być o stokroć lepiej!
No tak...konto pod koniec lipca założone. Zawsze mnie to zastanawiało, jak bardzo są znudzeni i nieszczęśliwi ludzie którzy zakładają multikonta, tematy w których dają upust swojej rozpaczy, podżegają do kłótni etc.
Smutny z Ciebie przypadek....jak wiele innych tu na tym portalu.
Napisałem po prostu że film mi się nie podoba, nagle każdy na mnie naskakuje i wyzywa od trolli, a z tego się zrobił spam na 2strony.
Co jest z wami ku*wa nie tak?
Upust swojej rozpaczy? Podczas całego mojego pobytu na Filmweb napisałem ten jeden cholerny temat.
Podżegam cię do kłótni? Mogę mieć swoje zdanie na temat tego filmu jakie tylko chcę a wy się w to angażujecie i organizujecie jakieś pseudo wojny.
Trolle i "Wielcy obrońcy" - tyle na temat filmwebu.