PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424870
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Słabo

ocenił(a) film na 10

Baaardzo słaby film, książka 100razy lepsza..

Twórcy popsuli klimat totalnie

Gdy oglądałem hobbita... zasnąłem..

3/10

straightlines

Ale żeś się spiął ;)

Co tak się na tego Kamilka uwziąłeś? Każdy wie, że nie potrafi on zaakceptować ludzi którym ten film się nie spodobał. Jeśli ktoś wystawił ocenę poniżej 8 gwiazdek jest wg. niego upośledzony umysłowo, nie potrafiący docenić prawdziwego piękna. I oczywiście odsyła takie osoby do książki.
Jednak pod prawie każdym jego postem jest też twój... I po co?
Z takim samym zapałem go obrażasz jak on innych i próbujesz mu udowodnić że jest trolem.
Może tego nie dostrzegasz, ale zachowujesz się praktycznie tak samo.

Po tych 4 tysiącach tematów powinieneś zdać sobię sprawę ze to straciło już sens.
Każdemu próbujesz wmówić swoje racje- nie przypomina to ci kogoś?

Zbieżność osób i nicków może być przypadkowa.

ocenił(a) film na 5
krzyhozaur

Ale ja to dokładnie wiem co piszesz i robię to z premedytacją, żeby on widział jak sam traktuje innych. Myslałeś, że pokażesz mi drugie dno??:) Komu ja niby próbuję wmówić swoje racje? Niby chcesz pokazać jaki jesteś przenikliwy a tak naprawdę nic nowego nie napisałeś oprócz tego, że niby ja próbuję komus wmawiać swoje racje.

straightlines

Nie udało się wyjść na przenikliwego xD
Po prostu z boku to tak samo wygląda. Nie ma praktycznie żądnej różnicy i zaczyna praktycznie tak samo irytować (co najmniej mnie)

a o wmawianiu racji to m.in.:
"Spokojnie kolega Khazad akurat jest w porządku. Tutaj tylko Kamilek wyzywa [...]"

Tylko broń boże nie pomyśl sobię, że próbuje go bronić....

ocenił(a) film na 5
krzyhozaur

Akurat Khazad jest bardzo w porządku.

straightlines

*Swoje racje na temat Kamilax009 czy jak mu tam.

ocenił(a) film na 5
khazad7_2

Khazad daj spokój, koleś tylko napisał krytycznie o filmie. To idiotyzm, naprawdę szczerej wody idiotyzm by to było dla ludzi powodem by kogoś takiego oczerniać i pisać że to prowokuje.

ocenił(a) film na 1
CorinisPL

Wladca Pierscieni bis.I to ma byc w 3 filmach?Gotowa gra komputerowa.Skok na kase Panie i Panowie.

CorinisPL

Też zawiodłem się na filmie. Może jakbym obejrzał go drugi raz "na chłodno" to przyją bym go lepiej ale po tym pierwszym seansie nie mam najmniejszej ochoty ;) Nastawiłem się na trochę coś innego, przez co poczułem się oszukany i momentami zażenowany (radagast, śpiewające krasnoludy i rzucające talerzami rodem z wytwórni Disneya).

Może kiedyś jeszcze sięgnę po ten tytuł.
A co do książki to wypada trochę lepiej niż film, jednak dalej pozostaje słaba. Nie rozumiem jej fenomenu.

ocenił(a) film na 7
CorinisPL

Czy Polacy zawsze muszą być takimi burakami na forach? Po raz kolejny nabrałem się na długość wątku, naiwnie licząc na jakaś dyskusje a okazuje się jak zwykle, że 90% wpisów to wzajemnie obrażanie się. Żenujące....

ocenił(a) film na 5
Duszolap

Masz jakiś problem? (sorry, musiałem to napisać)