PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424943
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Hobbit właśnie wychodzi na Blu-Rayu i jestem ciekaw czy producenci wydadzą wersję rozszerzoną tak jak w przypadku Władcy Pierścieni. Wiadomo coś o takiej specjalnej edycji? Osobiście byłbym rozczarowany gdyby takiej wersji nie było.

ocenił(a) film na 7
robert163

Pazdziernik.

ocenił(a) film na 9
Joecrou

o a możesz podać link do tego info?

ocenił(a) film na 7
robert163

Teraz nie znajde ; P Ale czytałem że ma w pazdzierniku wyjść.

ocenił(a) film na 9
Joecrou

No to czekam na październik :D

ocenił(a) film na 7
robert163

A no ; D

ocenił(a) film na 10
robert163

Potwierdzam...przed świętami.W moim zbiorze mam tylko wersje rozszerzone...W tym wydaniu dojdzie jeszcze 48fps.

ocenił(a) film na 8
brunus

Oby nie doszło.

lelen_lis

Oby doszło cos z Thranduilem :P

ocenił(a) film na 10
lelen_lis

Złośliwa z Ciebie bestia.Ciekawe z czego to wynika?
PS.
Komentuję to tylko z tego względu,że jesteś z mojego ukochanego miasta rodzinnego...

ocenił(a) film na 8
brunus

Chodzi mi o to, żeby film nie wyszedł w 48 k / s
widziałem netową kopię filmu, gdzie ruch postaci jest mocno przyspieszony, że aż wygląda nienaturalnie, a to nie jest chyba wersja 48 k / s - aż się boję o zakupioną dzisiaj wersję Blu - Ray - jak tam jest podobnie, to kapa ...

ocenił(a) film na 10
lelen_lis

NO I...?Jest kapa?

ocenił(a) film na 8
brunus

Na razie obejrzałem sobie tylko sam początek filmu, tutaj jest ok, pamiętam, że najwięcej zastrzeżeń miałem do scen akcji w Mieście Goblinów, tam ruch wyglądał bardzo nienaturalnie.

ocenił(a) film na 10
lelen_lis

No to napisz coś po całym filmie....

użytkownik usunięty
brunus

Nie dojdzie. Ani DVD ani Blu-ray nie obsługują 48 fps.

ocenił(a) film na 10

Chyba masz rację....Jak tak pomyślałem,to bardziej będzie to wina możliwości odtwarzacza i TV,niż możliwości-zwłaszcza-BR,który jest tylko nośnikiem danych(co za problem wprowadzić więcej..)

robert163

Będzie znacznie więcej scen w Hobbitonie. Przyjęcie urodzinowe dziadka Bilba na 100%.

ocenił(a) film na 7
obleh

Plus napewno dodatkowe sceny w mieście goblinów które widać w drugim trailerze, oraz Bilbo oglądający Narsila.