PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424943
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

super

ocenił(a) film na 8

Super film 8+/10 kto się zgadza i uważa ze ocena się podniesie proszę o wpis

SZYM33

Dokładnie, filmu nie da się ocenić niżej niż 8, względnie 7. Chociaż nie był nawet w połowie tak dobry jak Władca Pierścieni.

Migdalina92

Heh był lepszy od WP. Przynajmniej od Drużyny

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Jest gorszy od Drużyny. :)

Joecrou

Jest lepszy trzystakrotnie:)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Jest gorszy od Drużyny w większości aspektów : )

Joecrou

Hahhahahahahahhaha tylko w piosence końcowej:)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Właśnie, że nie! Ta piosenka końcowa była świetna.

LadyMorra

Owszem ale May it be było lepsze.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Akurat piosenka końcowa w Hobbicie to cudo. ^^

Merkura

Zgadzam się.

kamilxxx09

trzymajcie mnie bo go kur** uduszę przez ten internet!

ocenił(a) film na 5
HardKoks

Olej tego dzieciaka. To ślepy fanatyk, który oddałby życie za ten przeciętny film. Jego opinia nic nie znaczy i on dobrze o tym wie.

_GHOST_

Wiem że jesteś trollem.

kamilxxx09

A ty gówno wiesz o trylogii a wszystkie filmy (Jeśli w ogóle słyszałeś o Lotru) pewnie z tego średniaka zwanego Hobbitem. Teraz prosze cię ,,Wypierdalaj'' kulturalnie

HardKoks

Pogadaj sobie bałwanie

kamilxxx09

której części słowa WYPIERDALAJ nie zrozumiałeś?

ocenił(a) film na 9
HardKoks

Całe forum przeprasza za niego.

kordrum

za mnie czy za tego kozoje**cza

ocenił(a) film na 9
HardKoks

Jeżeli nie myślisz o sobie w trzeciej osobie to powinieneś poprawnie odczytać do kogo się odnoszę.
kamlilxxx09 przesadza i za niego przepraszamy.
Ale nazywając kogoś kozo[...]em wchodzisz na równy mu poziom.

kamilxxx09

Jak dla mnie Drużyna była najlepsza. W następnych częściach zaczął się popis efektów specjalnych, które nie do końca kupowałam. No a co do Hobbita... Nie było ciar na plecach jak przy Władcy. Po prostu.

Migdalina92

U mnie nie było przy Władcy a przy Hobbicie były.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Jak miały być jak ledwo co na świat przyszedłeś\?

ellleone

Niee, a po drugie nie musiałem oglądać w kinie przecież.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

No tak ,ale czy to nie ty pisałeś że Hobbita trzeba oglądać na dużym ekranie aby móc realnie ocenić film .Jednocześnie dezawuując innych opinie jakoby oglądając Hobbita na ekranie monitora nie mieli dostatecznych przeżyć ,które to mogą być najlepiej odebrane oglądając film w kinie? Tak to byłeś Ty.

ellleone

Owszem ale nie musiałem przecież widzieć WP na premierze ale na pokazach specjalnych tzw. maratonach. I tu cię mam

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Super film ale na filmwebie okropnie trollują,hobbit cały czas spada ale mam nadzieję że ocena się podniesie.

SZYM33

Nom

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

"Niee, a po drugie nie musiałem oglądać w kinie przecież.'' zastanów się co piszesz bo masz ewidentnie problem z odpowiedziami .To tylko dowodzi jak wybiórczo odpowiadasz w postach zapominając co wcześniej napisałeś .Kłamstwo ma krótkie nogi . I TU CIĘ MAM

ellleone

Chodziło mi o to że nie musiałem oglądać w kinie na premierze. Najpierw ogladałem w TV a potem na maratonie. I tu cię mam.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Niee, a po drugie nie musiałem oglądać w kinie przecież. Chyba już sam się pogubiłeś w ty co piszesz.

ellleone

Najpierw oglądałem w telewizji potem w kinie na maratonie ale żadnych niesamowitych przeżyć nie miałem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
HardKoks

A czy ja mówię że avengers to cudo? To zwykły film idioto

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Zignoruj go to zwykły troll

SZYM33

napisał debil z avatarem hobbita

HardKoks

i co żal ci dupe ściska?

kamilxxx09

psy nie mają prawa głosu

HardKoks

Pogadaj sobie

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Jak dla mnie Hobbit jest taki sam jak WP

SZYM33

Spoko

ocenił(a) film na 8
SZYM33

Hobbit jest o wiele lepszy od np.Jack pogromca olbrzymów,a na jego forum tak nie trolują,hobbita stworzyła ekipa doświadczona,mająca w małym palcu kręcenie filmów osadzonych w realiach śródziemna.

SZYM33

Bo ludzie myśleli że jak PJ to i Hobbit będzie wyglądał jak WP. Ciekaw jestem jak miał to zrobić bez zmiany konceptu. Dla mnie to by było bez sensu. Chce dojrzałego, poważniejszego fantasy to oglądam WP, chce coś lżejszego, w innej formie, oglądam Hobbita. Niby proste, ale jak widać po tym forum nie dla wszystkich. A taki Tarantino powie że kręci sobie trylogię zemsty, kręci nostop te same filmy(django to taka podrasowana i przeniesiona na Dziki Zachód wersja Kill Billa). I potem to się przekłada na oceny. Dobra spoko, może na 100 nie zasłużył ale to powód by dawać mu 1, jak co niektórzy? Nie mówiąc już o naliczaniu głosów na tym portalu gdzie film z oddanymi niecałymi 9 tys głosów jest wyżej niż filmy które mają więcej niż 180 tys głosów!!! Brak słów na to co tu się dzieje. Kiedyś porządny portal upadł na psy, a jak się udzielasz jakoś na tym forum np jako recenzent to możesz jeździć po wszystkich. To jest nie do pomyślenia.