ten pierwszy dostał nagrodę dla najlepszego filmu na festiwalu w Berlinie rywalizując z filmami aktorskimi i jest uważany za arcydzieło animacji
wielu rzeczy nie wiesz ale jak dorośniesz może wystawisz nos poza to forum , hobbita i poznasz świat .
jak łatwo można manipulować ludźmi ..... Dziwie się ze żaden Zygmunt (56) jeszcze nie zaprosił Cie na kolacje we dwoje
powiedz, czy Twoim Hobbi jest siedzieć na forum Hobbita i hejtować ten film ? Bo odnoszę takie wrażenie, już od kilku dni no-stop wiedzę Twoje wypowiedzi negatywne na temat tego filmu. Czemu się go tak przyczepiłeś ?
jak pół roku temu Hobbit mógł mieć jakichkolwiek fanów, skoro tego filmu nie było ?
a właśnie tu byś się zdziwił . osoby takie jak kamilixxx czy obleh już wtedy mówili że film to na pewno będzie arcydzieło i oczywiście dali 10
co nie zmienia faktu że wiele filmów słabych jest uważanych przez motłoch za arcydzieła . Nie każdy ma jednak predyspozycje i wiedzę by sprawiedliwie ocenić dany film
naturalnie . Co nie zmienia faktu że wielu jego fanów zachowuje sie jak fanki zmierzchu
Nie wszyscy. Fan to osoba której film się podobał, a nie hejtuje inny film bez przerwy.. Poza tym czy wzajemne szczekanie na siebie fanów na forach ma sens? Batmany też są spoko, a ostatnia część której nie widziałem, zapowiada się ciekawie, bo wiele osób polecało. Jak nie lubisz tego filmu to spoko, nie trafił w Twój gust ale nie mów, że nie lubisz go przez Batmana, gdyż sensu to nie ma.
Poprawka... nie fani tylko jeden "fan", gora moze dwoch. Osobiscie bardzo lubie Batmany Nolana a TDK jest wg mnie jednym z najlepszych filmow w historii... ale nie robie burdelu na innych forach, zeby sie zemscic bo ktos, kiedys napisal cos zlego o moim ulubionym filmie. Troche to dziecinne mscic sie na filmie i obrazac normalnych fanow z powodu jednej osoby bedacej fanatykiem Hobbita. Nam tez nie podoba sie podejscie tej osoby i to co wypisuje na forach ale po prostu omijamy ja szerokim lukiem. I to samo radze zrobic wam bo tylko ciagniecie ten burdel zamiast spasowac i tym samym udowodnic ze jestescie madrzejsi.
Pozdro
przecież to wysoka ocena smarku . Niestety Hobbit nie jest arcydziełem pokroju Obywatela Kane'a ,Rashomona , odysei kosmicznej czy harakiri .