Oglądałem z tego tylko Odyseję kosmiczną i powiem Ci, że jeśli chodzi o filmy sci- fi to jest to jeden z najlepszych.
Po plakacie generalnie widać niewiele. Odyseja jest filmem, który zmusza do myślenia i daje już podczas filmu czas na kontemplację. Jest trudnym filmem to na pewno, ale określanie go gniotem jest, no cóż, do pominięcia. Jest filmem z innej ery niż dzisiejsze produkcje i jest zupełnie inaczej zrobiony. Niesamowite widowisko ale nie dla każdego. Polecam tak jak polecam Hobbita czyli - trzeba obejrzeć.
Nie tylko Twoja sprawa, bo irytujesz swoimi odzywkami innych użytkowników.
Idę oglądać film, jak wrócę, to dokończymy. Nie myśl, że ze mną wygrałeś.
Zamierzałam, aczkolwiek zajrzałam dziś na forum Hobbita; jest tu tak interesująco, że ciężko było mi się oderwać. Dawno się tak nie ubawiłam, naprawdę.
Jeśli Ci bardzo zależy, mogę wrócić na forum Deppa i kontynuować dyskusję.
Kurczę, współczuję Ci. Rozumiem, jakaś fotka.pl, czateria, nie wiem co tam jeszcze... ale filmweb?;D Aż tak Ci brakuje tych kobiet?
tam od razu są fotki całego ciała i kobieta obdarta jest z tajemniczości . Tutaj zanim zobaczę jej zewnętrzna powłokę poznaje najpierw jej wnętrze .
Poza tym zablokowali mnie na tamtych portalach
No dobrze, nie będę się już nad Tobą znęcać. Na pewno przykro Ci z powodu Twojego, hmm, dość ubogiego życia erotycznego.
dziękuje za troskę ale nie jest ono ubogie . Mój 23,5 centymetrowy penis to obiekt któremu kobiety nie sa w stanie się oprzeć
Tak, tak, też mam w domu taki poradnik pozytywnego myślenia, w którym mądrzy ludzie radzą, że jeśli myślisz, że jesteś piękny, to automatycznie stajesz się trochę piękniejszy i tak dalej.
Nie martw się, może kiedyś jakaś kobieta się nad Tobą zlituje. ;)
nie potrzebuje żadnych technik .Jestem przystojny i pewny swej władzy nad kobietą
No widzisz, jak świetne Ci idzie. Oby tak dalej. Powtarzaj sobie "jestem przystojny, jestem przystojny", a każdego dnia będziesz coraz atrakcyjniejszy. Przynajmniej dla samego siebie.
Osobiście nieszczególnie wierzę w tą cudowną moc autosugestii, ale jeśli Tobie to tak bardzo pomaga...
Wiele wypowiedzi ma prowokacyjnych ale też wiele ma sensownych i wydaje się, że co nieco o filmach wie. Kamilxxx09 za to poza odpowiadaniem na pytania związane ze śródziemiem nie ma sensownych lub coś do dyskusji wnoszących wypowiedzi.
Są godni siebie po prostu. Oboje są pewnego rodzaj szkodnikami, pasożytami. Oboje coś wnoszą(Kamil w każdym bądź razie czasem zapoda ciekawą informacje), i bawią swoimi głupimi tekstami. Zawsze potrafią naprawić zepsuty humor(jukatos jest tego mistrzem). Post na który odpowiedziałaś był odpowiedzią na obraźliwe słowa Pattona nic po za tym jak dla mnie troll to troll koniec.