Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 329 tys. ocen
7,6 10 1 328979
6,4 51 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Błędy w filmie

ocenił(a) film na 8

1.wysypują z beczek ryby przez jakiś czas, nagle odkładają a beczka znów cała pełna
2. Bombur niszczy beczkę następnie wskakuje do kolejnej, która jest dodatkowa ? Nie jestem
pewien czy to błąd czy przeoczenie
3. Bilbo nie słyszy rozmowy pająków po nałożeniu na palec pierścienia słyszy następnie sciąga
pierścień i nadal słyszy.

Głupio zrobiono z drzwiami na Samotnej Górze, bo to była zwykła szpara która mogli znaleść po
omacku, światło mogło wskaywać np, miejsce gdzie była miększa skała i to wydłubać czy co
kolwiek a nie szpara na 20 cm i oni po takiej długiej drodze nagle idą do domu, ślepiec by to
znalazł.

Wypisuje jakie błędy zauważyliście.

kamilxxx09

aż tyle kurde a film miał być taki wspaniały :)

wort801

Ale niby dlaczego niepotrzebny? Temat bezpośrednio dotyczy filmu i jak najbardziej ma miejsce bytu tutaj :D

ocenił(a) film na 9
Silencium

JEST ICH WIECEJ, FRAJERZY

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Jesteś po prostu GŁUPIM TROLLEM.

Kubyra

Jakby była tam dziura to kazdy debil móglby tam wejsc majac klucz. Przeciez mowili ze na drzwi został rzucony czar maskujacy i tylko blask ksiezyca mógl je odsłonic

Eonwe123

No dokładnie. Widać, że oglądał na necie w słabej jakości.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Dla Twojej wiadomości byłem w IMAX 3D z napisami w Katowicach. Skoro twierdzisz ,że to niedopatrzenia to jak było na prawdę ? Proszę oświeć mnie

Kubyra

O jakich niedopatrzeniach mówisz?

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Te 3 błędy co wypisałem, twierdzisz że to nie błedy, czyli jak było w tych sytuacjach według Twoich relacji ?

Kubyra

1. Wysypali tylko kilka ryb. Widac było głowę Bilba przecież.
2. Była dodatkowa beczka
3. Może słyszał to jeszcze w swoich uszach albo tak wpłynął na niego Pierścień. Zreszta gdyby Bilbo ciągle miał na palcu Pierścień, cała Puszcza byłaby szara.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Haha, Ty na siłe chcesz bronić tego filmu czy co ?
1. Wysypywali długo z 2 beczek, była scena przeciągnięcia i oczekiwania aż po jakieś chwili zatrzymał ich ( w scenie było widać, że dużo ryb i szybko się wysypywało) i nagle odstawia beczke a tam jest ryb tyle co na początku cała beczka. Polecam zobaczyć scene jescze raz.
2. Jaka dodatkowa becza, z palca to wyssałeś ? Nie było beczki bo zabrakło nawet dla Bilba, który wskoczył bez beczki. Orki podrzucili beczkę, czy kurier z UPS ?
3. Sciongnoł pierścień i słyszał dalej rozmowy tak jak i z pierścieniem, a " Może słyszał to jeszcze w swoich uszach" to śmieszne naciągane wymyślanie wytłumaczenia.
Błędów jest pewnie więcej, tylko ja nie po to tam byłem, żeby wyławiać błedy tylko dobrze sie bawić, a te błędy jakoś raziły moje oczy. Jak w LOTR i 1 cześci Hobbita nie raził mnie żaden błąd, to tu niestety było to aż za bardo wyraziste . Dla mnie najsłabsza cześć.

ocenił(a) film na 7
Kubyra

Naucz się pisać.

ocenił(a) film na 8
dimon800

Dałeś filmowi 10, czyli twierdzę, że boli Cię to, że piszę o błędach, których nie możesz podważyć i czepiasz się czegoś, co nie ma związku z tematem. Ja piszę szybko i nie zwracam na to uwagi, bo najważniejszy jest przekaz a nie forma.

Kubyra

ma w znajomych kamila ... i wszystko jasne !

ocenił(a) film na 8
lolmiki

Dziwni użytkownicy, którzy nie szanują opinii i zdań innych. Nie potrafią zdementować moich wypisanych błędów i piszą głupoty.

lolmiki

Zamknij jape tchórzu.

kamilxxx09

powinieneś zapoznać się z poniższym tekstem który jest skierowany do dimona800 ! ludzie każdy ma prawo do własnej opinii ! zrozumcie to proszę !

lolmiki

Gdy jest kłamstwem to nie ma.

kamilxxx09

Ale zje-bany argument. Myślisz, że wszyscy mają syndrom grupowego myślenia i kłamią w swoich opiniach?!!

kamilxxx09

o jakie kłamstwa chodzi ? wyrażam tylko swoją opinie !

lolmiki

Ciekawe gdzie.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Jakim kłamstwem. Powiedz mi szczerze ty jesteś tak głupi czy udajesz? Wiesz dobrze że dla Bilba nie było beczki to skąd się wizela dla Bombura??? Ty debilu marynowany.Sam jestes kłamstwem I hańbą dla normalnych fanó Hobbita.

straightlines

Bilbo puścił dodatkową, ale zapomniał sam do niej wskoczyć.

kamilxxx09

Dokładnie. Nawet w KSIĄŻCE było napisane, że Bilbo przejmując się ratowaniem krasnoludów zapomniał kompletnie o sobie i zorientował się po spuszczeniu beczek z krasnoludami.

straightlines

Widać, że książki nie czytałeś, a znowu kozaczysz. Typowy trollik.

ocenił(a) film na 7
bartoszcyc8

Masz problem bo nie wiesz jakie są fakty CYCU. Co tam u Ferdka?

straightlines

Hahaha jaki głupi troll z ciebie. Ale beka! :))))))

ocenił(a) film na 7
bartoszcyc8

Beka to z Ciebie jest sieroto.

bartoszcyc8

On nawet nie wie, co to ksiażka.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Składam najszczersze wyrazy współczucia twojej matce kretynie.

straightlines

Wzajemnie.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Morda w kubeł chyba że chcesz osobiście ze mną porozmawiać.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Tchórzu?? Sam jesteś tchórzem pajacu.

straightlines

Nie pisze do ciebie, pacanku. Nikt nie potrzebuje adwokata.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Ryj w kubeł i nie bulgotaj.

lolmiki

Z czego się cieszysz pajacu?

ocenił(a) film na 7
bartoszcyc8

Z tego, że co chwila udowadniasz, że chcesz być na równi w poziomie głupoty z Kamilkiem.

straightlines

Widze ze dziecinka dopiero co wstała. Fajnie się spało?

kamilxxx09

super. a ty we wtorek musisz wrócić do gimnazjum :(

lolmiki

Hah dobre:)

lolmiki

To było do mnie zgredzie mały?

ocenił(a) film na 7
bartoszcyc8

Do małego startujesz frajerze? Tylko na tyle Cię stać?

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

O jakieś ścierwo się przyplątało, czego chcesz?

ocenił(a) film na 7
lolmiki

Ty się tu nie wypowiadaj bo od razu widać że jesteś dzieciakiem.

dimon800

najlepiej powiedzieć ''nie wypowiadaj się'' ... to jest forum filmowe i każdy ma tu prawo do własnego zdania i nie powinien być wyzywany za to że ma inne zdanie o filmie ! zrozumcie że każdy ma wyrobioną własną opinie na temat filmu lub czegokolwiek ! a jeśli tego nie rozumiesz to trudno... ale ludzie nauczcie się wreszcie szacunku w stosunku do innych ludzi ! pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

lolmiki

Lepiej się nie wypowiadaj. Jesteś takim trollem, że nawet twój głupi temat został usunięty przez administrację.

bartoszcyc8

i tak będę się wypowiadał ... napisz mi lepiej żebym nie przekraczał granic swojego miasta!