1.wysypują z beczek ryby przez jakiś czas, nagle odkładają a beczka znów cała pełna
2. Bombur niszczy beczkę następnie wskakuje do kolejnej, która jest dodatkowa ? Nie jestem
pewien czy to błąd czy przeoczenie
3. Bilbo nie słyszy rozmowy pająków po nałożeniu na palec pierścienia słyszy następnie sciąga
pierścień i nadal słyszy.
Głupio zrobiono z drzwiami na Samotnej Górze, bo to była zwykła szpara która mogli znaleść po
omacku, światło mogło wskaywać np, miejsce gdzie była miększa skała i to wydłubać czy co
kolwiek a nie szpara na 20 cm i oni po takiej długiej drodze nagle idą do domu, ślepiec by to
znalazł.
Wypisuje jakie błędy zauważyliście.
Ale niby dlaczego niepotrzebny? Temat bezpośrednio dotyczy filmu i jak najbardziej ma miejsce bytu tutaj :D
Jakby była tam dziura to kazdy debil móglby tam wejsc majac klucz. Przeciez mowili ze na drzwi został rzucony czar maskujacy i tylko blask ksiezyca mógl je odsłonic
Dla Twojej wiadomości byłem w IMAX 3D z napisami w Katowicach. Skoro twierdzisz ,że to niedopatrzenia to jak było na prawdę ? Proszę oświeć mnie
Te 3 błędy co wypisałem, twierdzisz że to nie błedy, czyli jak było w tych sytuacjach według Twoich relacji ?
1. Wysypali tylko kilka ryb. Widac było głowę Bilba przecież.
2. Była dodatkowa beczka
3. Może słyszał to jeszcze w swoich uszach albo tak wpłynął na niego Pierścień. Zreszta gdyby Bilbo ciągle miał na palcu Pierścień, cała Puszcza byłaby szara.
Haha, Ty na siłe chcesz bronić tego filmu czy co ?
1. Wysypywali długo z 2 beczek, była scena przeciągnięcia i oczekiwania aż po jakieś chwili zatrzymał ich ( w scenie było widać, że dużo ryb i szybko się wysypywało) i nagle odstawia beczke a tam jest ryb tyle co na początku cała beczka. Polecam zobaczyć scene jescze raz.
2. Jaka dodatkowa becza, z palca to wyssałeś ? Nie było beczki bo zabrakło nawet dla Bilba, który wskoczył bez beczki. Orki podrzucili beczkę, czy kurier z UPS ?
3. Sciongnoł pierścień i słyszał dalej rozmowy tak jak i z pierścieniem, a " Może słyszał to jeszcze w swoich uszach" to śmieszne naciągane wymyślanie wytłumaczenia.
Błędów jest pewnie więcej, tylko ja nie po to tam byłem, żeby wyławiać błedy tylko dobrze sie bawić, a te błędy jakoś raziły moje oczy. Jak w LOTR i 1 cześci Hobbita nie raził mnie żaden błąd, to tu niestety było to aż za bardo wyraziste . Dla mnie najsłabsza cześć.
Dałeś filmowi 10, czyli twierdzę, że boli Cię to, że piszę o błędach, których nie możesz podważyć i czepiasz się czegoś, co nie ma związku z tematem. Ja piszę szybko i nie zwracam na to uwagi, bo najważniejszy jest przekaz a nie forma.
Dziwni użytkownicy, którzy nie szanują opinii i zdań innych. Nie potrafią zdementować moich wypisanych błędów i piszą głupoty.
powinieneś zapoznać się z poniższym tekstem który jest skierowany do dimona800 ! ludzie każdy ma prawo do własnej opinii ! zrozumcie to proszę !
Ale zje-bany argument. Myślisz, że wszyscy mają syndrom grupowego myślenia i kłamią w swoich opiniach?!!
Jakim kłamstwem. Powiedz mi szczerze ty jesteś tak głupi czy udajesz? Wiesz dobrze że dla Bilba nie było beczki to skąd się wizela dla Bombura??? Ty debilu marynowany.Sam jestes kłamstwem I hańbą dla normalnych fanó Hobbita.
Dokładnie. Nawet w KSIĄŻCE było napisane, że Bilbo przejmując się ratowaniem krasnoludów zapomniał kompletnie o sobie i zorientował się po spuszczeniu beczek z krasnoludami.
Z tego, że co chwila udowadniasz, że chcesz być na równi w poziomie głupoty z Kamilkiem.
najlepiej powiedzieć ''nie wypowiadaj się'' ... to jest forum filmowe i każdy ma tu prawo do własnego zdania i nie powinien być wyzywany za to że ma inne zdanie o filmie ! zrozumcie że każdy ma wyrobioną własną opinie na temat filmu lub czegokolwiek ! a jeśli tego nie rozumiesz to trudno... ale ludzie nauczcie się wreszcie szacunku w stosunku do innych ludzi ! pozdrawiam i miłego dnia życzę :)
Lepiej się nie wypowiadaj. Jesteś takim trollem, że nawet twój głupi temat został usunięty przez administrację.