http://barrelescape.thehobbit.com/?lang=en-be
Można się spodziewac, że Kili zostanie ranny własnie podczas tej akcji.
Wow Super!!
Dzięki za link !
Właśnie coś mi się tak zdaję, że podczas takiej akcji zostanie ranny...
Nie umiesz zachować takich rzeczy jak odniesienie rany przez bohatera dla siebie. Jesteś aż tak tępy, żeby nie wiedzieć, że spojlerujesz? Nie znasz zasad forum to wyjazd stąd.
Nie umiesz czytać ze zrozumieniem widzę. I o czym mam tu z Toba rozmawiać. Ani nie masz wiedzy o filmach ani nie jestes rozgarnięty ani zbytnio nie masz honoru...Nie dziwne że każdy ma Cię dość.
Powiedział największy troll internetu. Stać cię na coś innego od wulgaryzmów? Takie wyzwiska swiadczą tylko o twoim ubogim słownictwie. I głupocie.
Przypomnij sobie także Twoje liczne wypowiedzi i spróbuj je zestawić ze złotą myślą którą powyżej zaprezentowałeś.
Ta zasada dotyczy także Ciebie.... wymagasz od innych - zacznij od siebie :-) Prosta zasada.
Siemka Khazad. Co ja dzisiaj tu mam. Po prostu atak trollów - Kamilek, Asiulka, OneChance...masakra. Jutro premiera, mam nadzieję przeczytać pochlebne opinie pojutrze. Za 13 dni zobaczę na własne oczy co Jackson zmajstrował.
Liczę za te 13 dni na recenzję od Ciebie :-) I rzecz jasna, jak już wcześniej wspominałem, życzę Ci byś miał kulturalną widownię na sali i w spokoju mógł się w film "zagłębić" :-)
No właśnie...ciekawe czy jutro już jakieś recenzje będą dostępne w sieci. Z chęcią bym sobie trochę poczytał jak krytycy oceniają ten film, jakie są pierwsze wrażenia etc. :-)
Cóż... grudzień się już zaczął więc odliczanie wielkie się już rozpoczęło!!! :-)))
Dokładnie, to odliczanie jest najgorsze. Teraz to juz żadne spoty trailery nie pomogą. Że też nie mogli wcześniej zrobić premiery. Np jutro żeby była tak ogólnoświatowa a nie tylko Los Angeles. Ale co tam, najlepsze przed nami. Po pustkowiu już będzie świadomość tego, coś się nieuchronnie kończy.
Eee tam zaraz nieuchronnie... do zakończenia przygody trzeba czekać do końca 2014 roku... a później jeszcze do bliżej nieokreślonej daty w 2015 roku kiedy to zapewne wyjdzie wersja reżyserska "Tam i z powrotem".
Zatem do końca jeszcze kaaaaaaaaawał czasu :-))) No a póki co patrzę nerwowo na sklep goods kiedy to będę mógł sobie kupić laskę Radagasta co by skompletować asortyment Istarich :-)))
Gniazdo się znajdzie... sraka gwarantowana jak jeszcze trochę tutaj pseudointelektualnych wypocin co niektórych osób poczytam... no a na wiosnę dorzucę sobie do zestawu Jeża. Całkiem sporo w mojej okolicy ich żyje, trzeba tylko któregoś wieczorem upolować ;)
Wielcy kledzy, jak widze. Owszem, ja też swięty nie jestem, ale takich wulgaryzmów nie używam. Już wolę napisać bla bla bla, niż używać wulgaryzmów. Widac, kto jest dobrze wychowany.
Właśnie Khazad Ci to powiedział, że po Tobie nie widać , że jestes wychowany a ty piszesz o mnie. Porażka.