Przepraszam, ale rosiłabym nie nazywanie w wulgarny sposób mojej rodziny, oraz nie mieszanie jej w nic. czy masz jakąś normalną odpowiedź na moje pytanie?
Jak słyszę imię Legolas to przechodzą mnie dreszcze. Tró fanki są przerażające - potrafią zadziałać na twoją podświadomość i zniszczyć ci dzieciństwo (każda wzdycha do niego podczas gdy ty podkochujesz się w Haldirze i nikt cię nie rozumie :( ...). Dlatego mimo że Kili jest spoko to jednak wybiorę Bilba. Bilbo jest bardzo neutralny. Jak tęcza - nic do niej nie mam, jest niezła, ale nie szaleję :D
Mam ochotę cię przytulić!! Jego każdy kocha. Za co? Za twarz.. Ja lubię w nim charakter, bo uważam, że nie jest piękny.. Za to (z Hobbita) wg. mnie przystojny jest Bombur. Nie, nie mówię tego porównawczo czy też w żartach. Naprawdę tak myślę..
Legolas zawsze spoko (they're taking the hobbits to Isengard :D)
Ja niestety polecę szablonowo bo z Hobbita największe wrażenie na mnie zrobił Thorin. Uwielbiam takich mruków, pewnych siebie i upartych. W pewnym sensie Haldir też taki był :)
Może będziesz miała szczęście i Bombur się odezwie w drugiej części :)
A z sensem są uważasz tematy obrażające Tauriel? Gdybyście nie pierdzielili głupot tylko odpowiedzieli, miałby większy sens!
A wiesz, że można na twoje pytanie odpowiedzieć o tak: gfdhgjkdfhsdkjfhsdjh... Ludzie zakładają tematy i nie wiedzą po co...
Gdyby zamienić te literki, moje zdanie nie miałoby żadnego sensu, więc vice versa.
Mogę założyć też podobny do tego temat:
"Krzesło czy Jack Nicholson?" Teraz domyśl się o co mi chodzi.
Trzeba było od razu mówić "którą postać lubicie najbardziej?", a nie jak to "Krzesło czy Jack Nicholson? Wybierajcie."
Zależy jacy. Jak się umie konkretnie zadawać pytania, to się ma konkretne odpowiedzi, żadnych wątpliwości, nieporozumień itd, czyste odpowiedzi.
Moje wskazuje na ciekawość co do idola większości. Twoje - na chorobę psychiczną.
KTO to. Poza tym jeśli nie wiedzą to po co wchodzą na tematy na tym forum?
I tak twoje własne rozumowanie dało ci z liścia.
Dowiedzieć mogą się z filmu. Ja nie będę specjalnie rozpisywała się dla kogoś komu się nie chce obejrzeć.
Ludzkie problemy nie są moimi problemami. Poza tym i tak powinni wpierw przeczytać książkę, a gdyby to zrobili, nie mieliby problemu! Koniec rozmowy. PA PA.