PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328341
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Analizując nowy videoblog najbardziej przykuły mój wzrok dwie rzeczy mianowicie Bolg - jeśli to On
bo jeśli tak to mamy chyba małą zmianę jego wyglądu co do pierwowzoru (0:15 sec), poza tym
sceneria wygląda jak miasto elfów, z tyłu widać budowle na pewno nie w orkowym stylu, oraz co
najdziwniejsze Gollum zjeżdżający po linie w tunelach Goblinów (2:21 sec) - Będzie chyba dalszy
ciąg losów Smeagola po tym jak złodziej ukradł mu Skarb :)

użytkownik usunięty
zioleklukas

A w 0:13, to nie jest przypadkiem Manu Bennet - Azog? Fakt, ma inną broń ale mam nadzieję, że Bolg pozostanie taki, jak w pierwotnej wersji.

ocenił(a) film na 9

Tak jest to Manu Bennet co nie znaczy że zagra również Bolga lub jeszcze innego wielkiego orka - może jakiegoś pułkownika Pana Azoga, po tym jak zabił Yaznega przydałby mu się nowy generał, Być może sam synuś :) A może to Azog przed obróbką ale jego postura nie przypomina Azoga, więc stąd moja zagwostka:)

ocenił(a) film na 9
zioleklukas

Bolga zagra Conan Stevens a to może być każdy "większy" ork. Możliwe, że to Bolg, ale to wrożnie z fusów. A to coś na linie to raczej goblin.

ocenił(a) film na 8
Valarin

To będzie inny ork, bo wystarczy zobaczyć na animację z nim. Całkowicie nie jest podobny do Bolga, a tego typu animacje są podkładane pod sceny.

ocenił(a) film na 9
LordWieslaw55

Właśnie o to mi chodzi, że nie wiadomo co to z ork.

ocenił(a) film na 9
Valarin

Uwierz mi że znam obsadę, po prostu zastanawiam się co to za postać, jeśli Ty nie lubisz się czasem głośno po zastanawiać to nie odpisuj na takie tematy i czekaj na premierę offline :)

ocenił(a) film na 9
zioleklukas

O dolo ! Człowiecze zluzuj trochę i bez spiny :)

ocenił(a) film na 8
zioleklukas

Na serio będzie Gollum jeszcze?

ocenił(a) film na 8
LordWieslaw55

Tak, Andy Serkis powiedział, że będą jeszcze krótkie epizody z Gollumem. Ale to chyba dobrze, w końcu Smeagol jest jedną z najciekawszych postaci ze Śródziemia ;)

ocenił(a) film na 8
Lonelier

Hmm... ciekawe. ;d