Analizując nowy videoblog najbardziej przykuły mój wzrok dwie rzeczy mianowicie Bolg - jeśli to On
bo jeśli tak to mamy chyba małą zmianę jego wyglądu co do pierwowzoru (0:15 sec), poza tym
sceneria wygląda jak miasto elfów, z tyłu widać budowle na pewno nie w orkowym stylu, oraz co
najdziwniejsze Gollum zjeżdżający po linie w tunelach Goblinów (2:21 sec) - Będzie chyba dalszy
ciąg losów Smeagola po tym jak złodziej ukradł mu Skarb :)
A w 0:13, to nie jest przypadkiem Manu Bennet - Azog? Fakt, ma inną broń ale mam nadzieję, że Bolg pozostanie taki, jak w pierwotnej wersji.
Tak jest to Manu Bennet co nie znaczy że zagra również Bolga lub jeszcze innego wielkiego orka - może jakiegoś pułkownika Pana Azoga, po tym jak zabił Yaznega przydałby mu się nowy generał, Być może sam synuś :) A może to Azog przed obróbką ale jego postura nie przypomina Azoga, więc stąd moja zagwostka:)
Bolga zagra Conan Stevens a to może być każdy "większy" ork. Możliwe, że to Bolg, ale to wrożnie z fusów. A to coś na linie to raczej goblin.
To będzie inny ork, bo wystarczy zobaczyć na animację z nim. Całkowicie nie jest podobny do Bolga, a tego typu animacje są podkładane pod sceny.
Uwierz mi że znam obsadę, po prostu zastanawiam się co to za postać, jeśli Ty nie lubisz się czasem głośno po zastanawiać to nie odpisuj na takie tematy i czekaj na premierę offline :)
Tak, Andy Serkis powiedział, że będą jeszcze krótkie epizody z Gollumem. Ale to chyba dobrze, w końcu Smeagol jest jedną z najciekawszych postaci ze Śródziemia ;)