PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328324
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Czy Bombur w drugiej części Hobbita będzie coś mówił ?

ocenił(a) film na 10
stalowoki

w ksiażce w tych momentach,które wydarzą się w "Pustkowiu Smauga" Bombur ma krótkie kwestie...więc całkiem możliwe...
bo w 'Niespodziewanej podróży" zdołał wydukać z siebie tylko "nooo..." kiedy troll chciał go zjeść ;)

stalowoki

Watpię.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

A dlaczego miałby nie mówić? SPOILER! W książce po przebudzeniu się mówił, że śniło mu się jedzenie. Nie widzę powodu, żeby nie było tego także w filmie. Poza tym wydaje mi się, że Bombur będzie najbardziej narzekającym na niewygody krasnoludem - jest przecież grubasem i ciężko będzie mu iść przez puszczę i to jeszcze o pustym brzuchu.

lost24

Może będzie mówić. Nie wiem.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Ale ty mądryś jest

hubcio1228

Myslisz, że jak piszesz z innego konta to nie wiem, ze jesteś panem straightlines? Masz czas do jutra na skończenie z tymi swoimi pyskówkami.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

łoł mam prawo pisać co chcę, poza tym Cię nie obrażam tylko wychwalam :) KAMILKU

hubcio1228

Nie zdziw sie, jak dostaniesz ostrzeżenie od pewnych służb.

hubcio1228

Nie potrzebuję twojego wychwalania. Żegnam.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

hehehehhehehehehehehehehehhhhhhhhehehehehehehehhe, myślisz że jestem zupełnie kimś innym w sensie straightlines to dawaj donos na niego będę miał niezłą pompę.

ocenił(a) film na 7
hubcio1228

Ten koleś jest głupszy niż ustawa przewiduje. Szczerze takich debili odważnych tylko w necie jest za dużo. Jeszcze cham zbolały da na policję , że mu piszemy prawdę..czujesz?? Masakra co za idiota.

straightlines

Jakim trzeba być idiota, żeby pisac ze sobą. Żal mi Ciebie. Bez obioru.

ocenił(a) film na 8
hubcio1228

Przepraszam, coś Ci się stało?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
straightlines

I weź przez jeden dzień nie wchodź na filmweba a już taka „niespodzianka” od rana. Może na początek „ogarnij” swoje wypowiedzi, bo w ogóle nie występuje w nich poprawna składnia. I może by tak się opanować z tymi wulgaryzmami, jak już tak Cię kroci i kręci to użyj jednego a nie tyle tego stosujesz , że zdanie traci kompletnie na znaczeniu.

ocenił(a) film na 10
straightlines

Typowa wypowiedź gimbazy ..

ocenił(a) film na 7
Fantasty

A może tak po prostu już cierpliwość straciłem?

ocenił(a) film na 10
straightlines

A nie można kulturalniej?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
stalowoki

Bym chciał, żeby każdy krasnolud miał do powiedzenia z 5 lub więcej kwestii.

stalowoki

że jest głodny w mrocznej puszczy ;P

ELIKA_

I śni mu się bardzo ciekawy sen.
Chciałabym to zobaczyć w filmie, ale pewnie, scena z ucztą nie została nakręcona :(