w ksiażce w tych momentach,które wydarzą się w "Pustkowiu Smauga" Bombur ma krótkie kwestie...więc całkiem możliwe...
bo w 'Niespodziewanej podróży" zdołał wydukać z siebie tylko "nooo..." kiedy troll chciał go zjeść ;)
A dlaczego miałby nie mówić? SPOILER! W książce po przebudzeniu się mówił, że śniło mu się jedzenie. Nie widzę powodu, żeby nie było tego także w filmie. Poza tym wydaje mi się, że Bombur będzie najbardziej narzekającym na niewygody krasnoludem - jest przecież grubasem i ciężko będzie mu iść przez puszczę i to jeszcze o pustym brzuchu.
Myslisz, że jak piszesz z innego konta to nie wiem, ze jesteś panem straightlines? Masz czas do jutra na skończenie z tymi swoimi pyskówkami.
łoł mam prawo pisać co chcę, poza tym Cię nie obrażam tylko wychwalam :) KAMILKU
hehehehhehehehehehehehehehhhhhhhhehehehehehehehhe, myślisz że jestem zupełnie kimś innym w sensie straightlines to dawaj donos na niego będę miał niezłą pompę.
Ten koleś jest głupszy niż ustawa przewiduje. Szczerze takich debili odważnych tylko w necie jest za dużo. Jeszcze cham zbolały da na policję , że mu piszemy prawdę..czujesz?? Masakra co za idiota.
I weź przez jeden dzień nie wchodź na filmweba a już taka „niespodzianka” od rana. Może na początek „ogarnij” swoje wypowiedzi, bo w ogóle nie występuje w nich poprawna składnia. I może by tak się opanować z tymi wulgaryzmami, jak już tak Cię kroci i kręci to użyj jednego a nie tyle tego stosujesz , że zdanie traci kompletnie na znaczeniu.