Wlasnie co bylem w kinie i sie zawiodlem na filmie... naciagane 5/10 dlugi a malo akcji i efektow 3d...
Mało akcji ... chyba oglądaliśmy dwa różne filmy ;)
i po co iść na 3D skoro można bez problemu wybrać wersję 2D?.
gdybym wiedzial ze tak slabo bedzie zrobiony to wogole bym na niego nie poszedl :)
Mało akcji? Mnie od nadmiaru akcji aż mdliło i tylko czekałem kiedy ta łupanka się skończy.
ja bylem w imaxie na tym w 3d i wygladalo to pieknie. najwieksze wrazenie (jesli chodzi o efekty) zrobila na mnie ucieczka w beczkach, gandalf vs sauron oraz of course smaug. moze w zwyklym kinie lub w tv to nie robi takiego wrazenia ale na ogromnym ekranie imax wygladalo to bosko! ;)
Za kilka dni jak wrócę do domu to wam pokażę Hobbita 3D. To był mój pierwszy film jaki oglądałem w 3D i pamiętam, że jakoś niewiele tego było, jakieś pszczółki głównie. No dobra i pająki, ale wtedy oszukiwałem, bo zamykałem jedno oko (boję się pająków). :P Może w kiepskim kinie byłem.
Dobre efekty 3d tylko w imax , płaci się 29 zl w weekend ale pieniędzy nie szkoda
Pokażę wam teraz Hobbita 3D. Patrzcie
https://imagizer.imageshack.us/v2/1032x892q90/14/8ko9.jpg
No co, Kamil? Czy jako prawdziwy fan masz takiego? Bo ja w domu jeszcze Gandalfa mam. ;>
Kurde, nie pamiętam czegoś takiego. No nic. Mogę się jeszcze szklanką z Nutelli pochwalić, ale to to pewnie każdy ma. :P
Jeżeli dobrze pamiętam, to były także naklejki (czy tam obrazki) z LOTRa w batonikach. Ale wyszły z produkcji 10 lat temu. Ogólnie w smaku były niedobre (chociaż po dziesiątym zaczęły mi smakować), ale nie o baton chodziło.
:) Ja mam jakieś 2 naklejki ale skąd to jest to nawet nie pamiętam. Być może własnie z batoników. Jedna jest z Pierscieniem, a druga z Upiorem na Wichrowym Czubie.
jak dziecko w domu mamie też tak mówisz i w szkole też pewnie kamil odpowiedz mi na pytanie z matematyki ale pani nudna :)