To już zaczyna wyglądac na jakąś histerię. Widzę, że kolejny raz temat, w którym ludzie nie
wypowiadają sie pochlebnie na temat filmu zostaje usunięty.
O ile wiem jest cos takiego jak wolność słowa. A tu panuje ideologia "kto nie jest z nami ten
przeciwko tam". Aż przykro patrzeć jak dorośli ludzie nie potrafią rozmawiac i przyjmować krytyki.
Może w tym temacie za bardzo zaczęli obrzucać się łajnem więc zamiast kasować poszczególne posty poszedł cały temat?
Najprawdopodobniej tak było. Z drugiej strony niektóre tematy wiszą dniami a są to tematy tylko do bluzgów jak np. temat black_bastard. Nadal nie zablokowany, a kto tam był ten wie co tam się działo.
Zgadzam się. W 100% się zgadzam. To jest forum dla wszystkich by wymieniać się opiniami. Jeśli komuś się nie podoba, że ktoś ma odmienna opinię jest wiele fanklubów Hobbita gdzie będą otoczeni tylko oprzez fanatyków tego filmu, tam będą szczęśliwi. 90% ludzi to rozumie. Jednakże za każdym razem gdy powie swoją opinie która jest negatywna włącza się tu kilka jednostek a w szczególności jedna która mysli ze WOLNOSC SLOWA to jakis pikus. Zdajcie sobie ludzie sprawe ze to jest forum dla wszystkich, w koncu to uszanujcioe i zaakcpetujcie. Nie jest to zaden fanklubik tylko forum a wiec DOSLOWNIE KAZDY MOZE MIEC SWOJA OPINIE A JAK SIE WAM TO NIE PODOBA TO ZACHOWAJCIE TO DLA SIEBIE i nie robcie burdelu.
Wszystkie Twoje pozytywne wypowiedzi o filmie Hobbit.
Masz teraz sporo roboty żeby to nadrobić :P
Teraz to ja nie rozumiem co się na tym forum dzieje. Zablokowali temat ch0d0r dotyczący książek a "schematyczne gówno" black_bastard nadal istnieje. Nie wiem komu mam pogratulować inteligencji, bo tutaj to chyba trzeba już inteligencji gratulować, temu co zgłasza czy temu co blokuje. Bo czym trzeba się kierować, aby zablokować temat z którego coś można wynieś i nie daj Boże się rozwinąć, a zostawić taki z którego się wręcz wylewa ilość bluzgów, chamstwa i prostactwa? Ja rozumiem, że świat schodzi na psy, wartości i autorytety się pozmieniały, ale może jednak nie przesadzajmy. W każdym razie GRATULUJĘ!
Racja też tak myślę a ktoś kto ma prawa kasować tematy chyba cie nam urządzić "igrzyska" nienawiści niż żebyśmy się czegoś dowiedzieli a "schematyczne gówno" black_bastard powinni dawno skasować
regulaminy jak konstytucje - nikt albo niewielu ich przestrzega.......
ale wszyscy czują się urażeni - dlaczego?
bo gdzie twoja/wasza godność/wolność się zaczyna - moja kończy i na odwrót - wolność to nie prawo nieograniczone do wszystkiego,zawsze i wszędzie bo to już anarchia i chaos;
żeby celebrować wolność - trzeba mieć klasę,styl i inteligencje i wzajemny szacunek :)
TAK MYŚLĘ:)