Co robią w obsadzie Galadriela, Saruman, Elrond, Dain, Thrain? Jestem też ciekaw jak dodają do tej historii Bolga w filmie, wiadomo już, że jego początek ma być inny dla tej postaci i chyba będzie on sługą Saurona, czyli jak myślę kimś ważnym.
Właśnie tego najbardziej chciałbym się dowiedzieć i pewnie nie tylko ja. Postać wygląda na zdjęciach świetnie, bardzo wielka szkoda jej było. Oby PJ nie zrezygnował, a także pokazał atak Białej Rady na Dol Guldur, nie koniecznie w drugiej części. Na prawdę liczę na coś mocniejszego jeśli chodzi o Nekromantę, nie tylko walka postaci, ale chociaż średnią bitwę połowę tego jak o Helmowy Jar.
Wydaje mi się że na średnią bitwę chyba nie ma co liczyć. WIemy napewno że Saurona ma być więcej w drugiej części. A Bolg raczej będzie.
Czytałem gdzieś że Galadriela będzie pokazana na trailerze rzucając jakieś czary w bitwie o Dol Guldur :)
Nic takiego nie pisało, to był zwykły fake. Trailer jeszcze nie jest zrobiony i nikt oprócz osób zajmujących się jego przygotowaniem i reżysera, nie wie co się w ogóle znajdzie w zwiastunie.