Co to ma być za syf moja mina w słowach wyglądała tak OOOOOOO?? WTF?
film fajny ale zakończenie fatalneee
Słuchaj jak będziesz zakładał jakikolwiek nowy temat napisz że nie zyczysz sobie by Kamil sie udzielał. Patrz jaki burdel zrobil w moim temacie. Kolejny raz. Ja będę tak robił bo juz dość mam tego syfu jaki on tu robi. Jego kolejne komentarze sa coraz glupsze!! Stary ja nie moge znalezc jednej rzeczy ktora bylaby glupsza od niego...
Wiec jak bedziemy w tematach pisali ze nie zyczymy sobie jego obcenosci bo robi burdel to bedziemy mieli podkladke. Wtedy bede kazdy burdel ktorego on bedzie powodem dawal do administracji.
Ok jedziemy, poprawisz mi humor, bo jak zwykle kamilek wpadl i zaczal brednie wypisywac i jak zwykle burdel zrobil
a dzięki za Mumię ;p hah ale widziałam sporo filmów widziała ale nie oceniłam bo nie pamiętam czasem żeby ocenę wystawić ;D ale dzięki twojemu "przypomnieniu" wiem już co będę oglądać w wolnym czasie bo sobie chętnie przypomnę ;)
Już , już ;p spoko a powiedz mi piszemy tu , pod tym twoim tematem co już zaczęliśmy ostatnio pisać czy osobny temat temu zakładamy? Bo ogólnie najlepiej byłby pisać w jednym miejscu, żeby po kolei wszytko było a nie tak rozłazić się z każdą scena gdzie indziej. ;p
zakładaj nowy temat, jak dojdzie znów do jakiś "kłótni" z pewnymi osobami pod naszymi wpisami to będzie na ciebie , że to twój ! ;D
Załóżcie nowy temat. Tutaj to będzie offtop. A w nowym temacie może ktoś będzie chciał się przyłączyć a tak to tego nie znajdzie.
e tam to sie wtedy rozejdzie ludzie zaczna swoje dopowiadac...lipa, nie bawie sie:)
Ale czekaj moment, to nie ma byc porownanie z ksiazka, to ma byc wszystko....co widzimy na ekranie poddajemy analizie....do swiat bedzie ten temat?
juz jest temat, opisujemy scene, co sie podobało / co nie - ewentualnie szukamy czy była w książce jeżeli była sprawdzamy na ile "PRAWDZIWA" a na ile zmieniona przez PJ?
Poza tym ja wciąż czekam na temat który obiecałaś ch0d0r - o tą analizę książek :). (no chyba że to będzie ten)
no właśnie to będzie ten, bo moje wypowiedzi będę starać się opierać na fragmentach analizy książki ;)
nie dla elit hehehe jednakze myslalem ze to bedzie one on one venture...no dobra nie narzekam juz zakladaj ten temat tylko robimy po kolei i nie wybieramy fragmentow tylko piszesz scene po scenie i o nie gadamy ok?:)
o super :). Więc tym bardziej należy się nowy temat. Chętnie sama wezmę z tym udział :)
Nie jesteś sam! Kiedy zaczęła sie prawdziwa akcja to ucięli film, myślałem ze zarąbie Jacksona!
A jak mieli zakończyć? Uwzględniając fakt , że „finał” ze Smaugiem ma być na początku 3 części to musieli zakończyć ten wątek w jakimś momencie. Chyba lepszy tekst „I am fire, I am death” niż pokazanie jak żałośnie Smok drapie wkurzony w skałę gdzie zamknęło się tajne wejście do Góry , ii wtedy sfrustrowany przestaje drapać w skałę i odlatuje do Miasta na Jeziorze. Wolę takie zakończenie , niż uporczywe drapanie w skałę, pazurki sobie ostrzy bestia ;p heh
Szczerze, moim zdaniem zawsze można powiedzieć , że coś innego reżyser mógł wymyślić i nikt nigdy nie będzie w 100% zadowolony niestety . Zakładając , że realizowany jest pomysł "finału" z bestia w 3 cz. w jakim miejscu ty byś skończył, bo ja jestem bardzo ciekawa, czy ludziom by się podobało , gdyby PJ przerwał film w tym momencie (lot/ przed lotem do Miasta ) i byłoby to odwzorowane perfekt z książki.
No zawsze można tak powiedzieć jak bym zakończył zanim zadzieli kombinować krasnoludy w tym swoim królestwie
dodał bym jeszcze parę scen z Elfami :) usuną bym wątek miłośny sama turiel by została, koń był naturalny i ten numer z beczkami bym zmienił
Kolega z klasy mówił że czekał na zniszczenie miasta, a tu nagle koniec.
Ale można było się spodziewać, bo miały być trzy części.
To jak według Ciebie/Was miało to się skończyć-by jednak była następna cześć?