http://www.theonering.net/torwp/2014/06/22/90360-clips-of-scenes-we-might-get-to -see-in-the-
hobbit-the-desolation-of-smaug-extended-edition/
no i Dol Guldur też dzięki Philipie Boyens oraz miesiąca premiery November czyli listopad czyli nasza przypuszczenia okazały się trafne :)
I jest napisane kiedy będzię tak narazie tylko miesiąc listopad tak jak myśleliśmy no i git
Więcej Beorna to cieszy mnie najbardziej(fajny toporek do drewna)+wkońcu jakieś informacje o hobbicie
Do 3 części też będą w końcu jakieś informacje, przecież nie będą trzymać tego filmu w ukryciu do końca świata :) coś na pewno będzie.
No ba i wiemy kiedy możemy się spodziewać Hobbit Pustkowie Smauga Excedent Edition tak jak myśleliśmy będzie to listopad 2014 na co najbardziej czekasz ja na Gandlaf vs Thrain Dol Guldur
Hmmm... Na wszystko. Nie mam rozdzielonego na co bardziej bardziej czekam. Cieszę się z każdej dodanej rzeczy jaka będzie po równo, ale na siłę więcej Beorn i Mrocznej Puszczy.
Zgadza sie. I o ile przy NP wersja kinowa od EE niewiele się różniła, to tutaj myslę, że EE bardzo wzbogaci ten film.