no.... dobrze szanuje twoje zdanie ale czy musisz używać wykrzykników? to trochę tak jakbym cie obrażała mówiąc, że popieram zdanie krzychu2019...
Ci to się chyba tylko narnia podoba :) lotr nie, hobbit nie, star wars nie i matrix nie
uwielbiam: OzN, Titanic, królewna śnieżka i łowca,king kong, złoty kompas, Alicja w krainie czarów, wojna światów, oz wielki i potężny, kraina lodu, Merida waleczna, frankenweenie i muppety :)
No właśnie :) poczekajmy 2-3 lata i może te filmy polubisz. Choć ja lotra i sw lubiłem już jak miałem 10 lat
Pisałem że ja miałem 10 lat i wtedy już lubiłem lotra i sw. A nie powiesz mi że filmy które tu wymieniłeś nie są dla młodszego odbiorcy. Poza tym nie powinieneś się wstydzić swojego wieku :)
Nie wstydze się swojego wieku ! I na prawde krolwna Śnieżka i łowca czy wojna światów, titanic czy king kong to filmy dla dzieci...
Titanic to tez swietny film katastroficzny. Do tego jesr bardzo wzruszający i na pewno 100000 razy lepszy niz wp czy hobbit !
Twoje zdanie. Dla mnie jest mało filmów które przebijają lotra i titanic się do nich nie zalicza
wp jest strasznie nudnym filmem ! a titanic mimo że jest dłuższy nie wlecze się tak niemiłosiernie ! wp = nuda, nuda i jeszcze raz nuda !
Dobra , aż się wkręciłam, przeanalizujmy - czemu tak bardzo uważasz, że WP to flaki z olejem? Wiem kwestia gustów ale jestem ciekawa.
na spokojnie ! nie rozumiem tych zachwytów nad władcą ! obejrzałem ten film wiele razy i nigdy nie udało mi się dotrwać do końca :) mój rekord to 2,5 godz. film jest dla mnie średni i nie miłosiernie się ciągnie ! ale podkreślam że to tylko moja opinia :) to że nie zachwycam się wp to nie powód żeby nazywać mnie trollem ! a tamten komentarz pisałem w nerwach :)
Masz 8 lat bo nie podoba ci się lotr :) zadowolony ? Nie rozumiem twojego rozumowania
And by the way. You are bored or something like that because you have a problem i think
A ja przyznam się szczerze, jako fan trylogii Władcy Pierścienia (zarówno filmu i książki) po przyjęciu w miarę ciepło ekranizacji w pierwszej części Hobbita, na drugiej nie mogłem już wytrzymać do końca. Na początku było znośnie, ale końcówka była tak głupia i niespójna, że miałem już dość. Po tym co zobaczyłem w 2 aż się boję co wymyślą w 3. W tym przypadku, zdecydowanie książka wygrywa nad debilnym scenariuszem filmowym. Szczerze mówiąc, jestem załamany...wręcz zniesmaczony... Mam ogromny żal, że z tak fajnej opowieści, zrobili coś tak głupiego i pustego...Ja rozumiem, że film, nie musi być taki sam jak książka...spoko...ale niech się on chociaż trochę trzyma głównego wątku a to w jaki sposób potraktowali tą historię, woła o pomstę do nieba.
A ja powiem Tak jako największy fan filmowej Sagi Harrego Pottera to Hobbit Pustkowie Smauga mi go jakoś tam zastępuje choć uważam Harrego Pottera za największe Arcydzieło Filmowe i zarówno też książkowe w cze o władcy powiedzieć w pęłni nie mogę to Hobbit Pustkowie Smauga jest dla mnie arcydziełem choć nie takim jak Harry Potter którego żaden film dla mnie nie przebije to mogę oficjalnie powiedzieć że Hobbit Pustkowie Smauga zastępuje mi Harry Potter i że się zgadzam
Trzy słowa : Film jest Świetny