PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328308
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Reakcja na trailer:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151697149436171

ocenił(a) film na 6
sandrasakaszfil

Widziałam to :) hehe

ocenił(a) film na 10
sandrasakaszfil

Hahaha!!! Świetne :D Ja też tak oglądałam jak te dziewczyny. A jak zobaczyłam smoka, myślałam że się posikam ;-P

ocenił(a) film na 9
ewej

I ja miałam podobnie :P

ocenił(a) film na 10
sandrasakaszfil

Co ten Thranduil taki wypaćkany?

ocenił(a) film na 9
ewej

A co do Thranduila, to wygląda tam jak bida z nędzą .

ocenił(a) film na 10
sandrasakaszfil

No, w trailerze lepiej wypadł niż "na żywo", z kolei Orlando - odwrotnie. We Władcy te jego oczy były bardziej naturalne.

sandrasakaszfil

Pewnie ą w trakcie kręcenia scen z bitwy pięciu armii dlatego nie może wyglądać jakby wyszedł z salonu pieknosci:):):)

ocenił(a) film na 10
sandrasakaszfil

Właśnie kufa, gdzie jest Kili? i Fili?

ocenił(a) film na 9
ewej

Dokładnie nad tym samym się zastanawiałam .

ocenił(a) film na 10
sandrasakaszfil

To też jest duży minus tego trailera ;-) Ale Bard i Thranduil nadrabiają braki ;-) Piękni są :-) Ciekawe jak będzie wyglądać Beorn w ludzkiej postaci? Smaug też będzie boski. Jeszcze go podrasują, głos dadzą i będzie jak ta lala.

ocenił(a) film na 9
ewej

Po raz kolejny się z tobą zgodzę Thranduil w zwiastunie jest cudny, Bard również piękny, mówiąc szczerze zawsze sobie takiego go wyobrażałam. Minus za Legolasa, to już niestety nie to samo co w WP.

ocenił(a) film na 10
sandrasakaszfil

Legolas nigdy mi się nie podobał, więc mi bez różnicy, ale faktycznie te oczy ma dziwnie zrobione, no i widać po nim lata, ale nie ma się czemu dziwić, w WP był taki młodzieniaszek, a teraz już żonaty i dzieciaty, poważny facet ;-)

ocenił(a) film na 9
ewej

A mi się we WP podobał, taki młodziutki i śliczniutki elf, teraz już niestety nie. Lata robią swoje.

ocenił(a) film na 10
sandrasakaszfil

Może to jakieś złe ujęcia były. Tak samo z Frodem miałam. We Władcy takie chłopię wdzięczne było, a w Hobbicie jakiś taki kanciasty na twarzy, jakiś nos większy, też było widać te 10 lat.

ocenił(a) film na 9
ewej

MIEJMY NADZIEJĘ :d

ocenił(a) film na 10
sandrasakaszfil

Chociaż jak mierzy w Thorina to fajnie wygląda. Ale z kolei jak gada z Tauriel to już nie koniecznie :/
Ze starej ekipy tylko Gandalf i Saruman wyglądają tak samo. A tak Elrond, Galadriela, Legolas, Elijah wyglądają inaczej. I tak komputerowo odmładzają ich ile się da. Oglądałam jakiś wywiad i Hugo Weaving opowiadał, że mu powieki podnosili, żeby wyglądał młodziej ;-)

sandrasakaszfil

Miałam wrażenie że ma oczy pomalowane kredką :D

ocenił(a) film na 9
zbroja

Bardzo prawdopodobne :P

ocenił(a) film na 9
sandrasakaszfil

Jezu jak zobaczyłam teraz ten filmik to szok. U Blooma te 10 lat robi straszną różnicę. Wtedy to taki chłopaczek, taka twarzyczka dziecięca, nawet jak oglądałam filmiki z backstagów itd. A Tauriel w ogóle mi się nie podoba. Te włosy ma brzydkie i cerę różowa, powinni się byli bardziej przyłożyć. Czar pryska!

ocenił(a) film na 9
Aredhel125

Dokładnie idealnie to ujęłaś. Tauriel przeciętnej urody, a Legolas no szkoda, że taki podstarzały, bo ładniutki elf był z niego w WP.

ocenił(a) film na 9
sandrasakaszfil

Ogólnie to nie lubię oglądać tych wszystkich filmików z za kulis itd bo wtedy własnie ten czar pryska. Gdzieś ta magia postaci odchodzi, widać wszystkie pomyłki aktorów itd. Tak jak się człowiek wkręci w te hobbity, krasnoludy i elfy to potem tak dziwnie patrzeć na charakteryzację. Zresztą nie tyczy się to tylko WP, ale tez wszystkiego innego przynajmniej w moim przypadku.

ocenił(a) film na 10
Aredhel125

No widzisz, dobrze, że jest ten komputer, co to by było bez niego. Tragedia.

ocenił(a) film na 10
sandrasakaszfil

No drugą Arweną to ona nie będzie. Taka byle jaka.

ocenił(a) film na 9
sandrasakaszfil

Oj tam teraz też jest fajny. Może nawet okaże się fajniejszy, bo wtedy to taki dzieciuch, a teraz tak zmężnieje i nie będzie już przydupasem wlekącym się wszędzie za Aragornem, tylko będzie grał pierwsze skrzypce, będzie synem króla! Pewnie go ubiorą w nieprzeciętne stroje i w ogóle zostanie gwiazdą.

ocenił(a) film na 9
sandrasakaszfil

http://youtu.be/X1XsnHQSJso?a
a to reakcja na reakcję.... incepcja ;)

ocenił(a) film na 9
Snobi

hahahahah ;P

ocenił(a) film na 10
Snobi

To dobre ;-D Ale nie wiem gdzie patrzeć ;-P Ale się śmieją z fanek ;-) Dobrze, że mnie nie widzieli, jak się darłam "Jest smok! JEST SMOK!!!" hihihihi!

ocenił(a) film na 9
ewej

Dobrze, że mnie ie widzeli jak na filmwebie zobaczyłam, że w ogóle zwiastun wypuścili...

ocenił(a) film na 9
sandrasakaszfil

O masakra, ale te elfy wyglądają staro! Dobrze, że ich obrobili komputerowo. Thranduil wygląda faktycznie znacznie młodziej od Legolasa.

ocenił(a) film na 9
Aredhel125

Dziwna sprawa, ojciec młodszy od syna :P

ocenił(a) film na 9
sandrasakaszfil

No ja się zszokowałam jak wygląda Thranduil na żywo. Legolas taki chłop już, zmarszczki itd, a ten taki młodzieniaszek. W filmie to całkiem inaczej wygląda. Dżizaaas już nie mogę się doczekać. Idę się uczyć bo mi ten Hobbit tylko w głowie namieszał ;D

Aredhel125

Racja. Można dojść do wniosku że elfy z wiekiem młodnieją :D

ocenił(a) film na 9
zbroja

Całkiem jak Krzysio Ibisz ;D Pewnie czytali jego książkę - Jak dobrze wyglądać po 40 ;D

ocenił(a) film na 10
Aredhel125

Hahahaha!!! Sugerujesz, że Krzysio to elf???

ocenił(a) film na 9
Aredhel125

Haha hahaha masz poczucie humoru :P :D Ja sądze, że Krzysio jest elfem.

ocenił(a) film na 9
sandrasakaszfil

Absolutnie nie! Ibisz elfem.... świat byt się skończył dla mnie;D

ocenił(a) film na 9
Aredhel125

ha ha ha ha ha : P
Kto wie, może elfy są wśród nas

ocenił(a) film na 9
sandrasakaszfil

Jeśli są to zdecydowanie nie jest to Krzysztof Ibisz!

ocenił(a) film na 10
Aredhel125

Haha! Miałam to samo pisać. Moim zdaniem Ryan Goslling może mieć coś z elfa ;-P i Brad Pitt of course.

ocenił(a) film na 9
ewej

Moim zdaniem Ian Somerhalder ma coś z elfa.

Aredhel125

Racja Krzysio na elfa nie bardzo :D

ocenił(a) film na 10
sandrasakaszfil

A to widzieliście http://lackeyson.tumblr.com/post/52754049160/the-range-of-emotion-in-this-one-sc ene-is-very
Najlepszy Kili, wesoły krasnal ;-D

ocenił(a) film na 9
ewej

hahhahaha świetne :P