Na HBO zapewne filmu nie będzie, pojawi się na Canal +. Premiera pierwszej części Hobbita odbyła się chyba 14.09.2013 roku, więc tutaj powinno być podobnie.
Będzie w Canal+ nie w Hbo i tak jak z poprzednią częścią będzie to coś koło 14-15 wrzesień 2014 premiera czyli pół roku po premierze w kinach , premiera w tv
Ja nie mam ani jednego a tym bardziej drugiego dla mnie to bez różnicy ale jeśli bym miał wybierać to wolę HBO ale tak jak mówie dla mnie bez różnicy
ja HBO mam, ale Canal + nie. Tak czy owak i tak bym nie oglądał, bo:
1. Tam jest dubbing
2. Mam na płycie.
Mylisz się... Ja właśnie dlatego czekam na wersję tv ponieważ w niej nie ma dubbingu tylko lektor. Mam pierwszą cześć Hobbita właśnie z C+ z lektorem.
Przecież na nowych dekoderach można zmieniać rodzaj odtwarzanego filmu, w zależności od tego, czy wolisz dubbing, lektor, czy napisy :)
Powinien być na C+ jak pierwsza część. Ale plusem jest to że film puszczają z lektorem, a nie spierdzielonym polskim dubbingiem.
Ale w canal+ puścili z dubbingiem no chyba że masz takie coś że możesz sobie opcje przełączyć wiem że niektórzy mają taką opcję. W TVN też puszczą na jesień tego roku Hobbit Niezwykła Podróż ciekawy czy z lektorem oby
Z lektorem? Na canal+ już kilka razy leciała pierwsza część i u mnie był wybór tylko między dubbingiem i napisami.
To może mój błąd... Hmmm. Ale na 100% gdzieś był z lektorem bo do dzisiaj jest pełno wersji w necie.
Pewnie to wersja z dvd. Do niedawna nawet nie wiedziałam, że na dvd Hobbita był lektor :P
Zapewne tak :) Ale cóż fakt jest taki że Niezwykła podróż jest z lektorem. Nie oszukujmy się, ale z dubbingiem tego oglądać się nie da. Oby Pustkowie też się doczekało lektora...
Ja z dubbingiem oglądałam na canal+ tylko krótki fragment NP i od razu zmieniłam na napisy. xd Skoro był lektor w NP to i w Pustkowiu raczej też będzie.
Jesteś mało zorientowany z tego co widzę. Niby cie film interesuje, a nic praktycznie nie wiesz. Wiesz dlaczego jest lektor bo w tamtym roku wyszła premiera w listopadzie na dvd blu ray i blu ray 3D Hobbit Niezwykła Podróż Edycja Rozszerzona dłuższa o 12 minut, w ogóle w Canal+ nie było lektora. I tak samo będzie z Hobbit Pustkowie Smauga w listopadzie 7 będzie premiera na dvd, blu ray, i blu ray 3D, będzie to edycja rozszerzona dłuższa o 25 minut z lektorem.
W grudniu do kin wchodzi Hobbit Bitwa Pięciu Armii do wyboru będzie, dubbing/napisy. I to wydanie kinowe Hobbita Bitwy Pięciu Armii pojawi się na dvd, blu ray, i blu ray 3D około kwietnia maja z dubbingiem z napisami. A w listopadzie przyszłego roku, pojawi się edycja rozszerzona być może będzie wydłużona o znacznie więcej minut na dvd blu ray i blu ray 3D z lektorem.
dzisiaj się dowiedziałem że Hobbit: Pustkowie Smauga jednak będzie w HBO ale to dziwne bo 1 cz. była w canal+
26 grudnia polska premiera Hobbit Bitwa Pięciu Armii
25 grudnia o 20:10 w HBO Hobbit Pustkowie Smauga
19 grudnia 2014 w kinach Enemef Noc Hobbita + przedpremiera Hobbit Bitwa Pięciu Armii
1 grudnia premiera w Londynie Hobbit Bitwa Pięciu Armii
28 listopad 2014 o 20:00 premiera w TVN Hobbit Niezwykła Podróż